2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

ananasin methini cok duydugum icin sadece kabiz olmamak icin transfer oldugum gunden itibaren 4-5 gun sadece 1cm kalinliginda tek dilim yedim. hicbir sorun yasamadim ama tabi kisiden kisiye degisir bu yan etkiler. ben daha once dogal yolla denerken de yemistim hicbir yan etkisini gormedigim icin transfer sonrasi yiyebildim. ilk kez yiyecekseniz denemeyin derim

kan sulandırıcı iğne vurulanlar kesinlikle yememeli.

gunde 1 tane 100 mg coraspin iciyorum baya tehlikeli bir is mi haptim o halde
Canım bende senin gibiyim. Bilmiyordum Kızımda da yemiştim coraspin kullanıyorken. Bunda da yedim. Çok şükür birşey olmadı. İnşAllah bişey olmaz. Burada eminimki çoğu kişi yemiştir. Bundan sonrakiler dikkat etsin ama

Canımız pzt gideceğiz gorusmeye Tansel hocayla.testler dün çıktı. Evet canım bizde hiç döllenme olmamıştı.4yumurta vardı. Tansel hocanın yönlendirmesinden sonra başlayacağız artık 2.ye. hakkımızda hayirlisi

Arkadaşlar öncelikle cok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hepinize allahım cok Zaman geçmeden bu haberleri duymak nasip etsin .
Ben her an adet olucam korkusuyla inanın terettütlü yaptırdım testimi olmuycak gözüyle. Cunku adet sancım kaç gün önceden başlamıştı ve gögüslerimde acımaya başlayıp belim bacaklarımda agrıyınca her ay oldugu gibi adetimi bekliyordum .yani kimse ümitsizliğe kapılmasın Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim transferden once göğüsleri şiş ve acıyordu ne zaman transfer oldum sankı söndüler☺ kasık ağrısı ve şişkinlik çok fazla sürekli gaz var sanki bide yüzümde boyle grup grup sıvılceler cıktı çok düşünmekten oluyor belkide birgun cok morallı oluyorum bir gün çokuk Rabbim bize de yasatsın inş

bengisucuk Merhaba.Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. Allah hayırlı evlat versin inşallah :)
Ben de Samsun'da tedavi oluyorum ama Tıp Fakültesinde. Bu sefer de olmazsa Medikal Park'a geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misin? Bir de toplam fiyat ne kadar tuttu? Çok soru sordum kusura bakma.

benimde test tarihim 10 şubat

Kızlar yardımcı olun lütfen bugün 10.günümdü şimdi baktım çıkmış sonuç 29.36 sanki düşük gibi geldi bana ama nolur yardım edin
Gözün aydın canım inşallah değerin kat be kat artar demek yavrun sana geç tutunmuş annesiama işte bizim gibi bebek sahibi olanlar tabiki Doğum yapana kadar stresli oluyo keseymiş kalp atışı ay bugün karnımda hiç fazla tekme atmadı acaba birşeymi oldu diye diye Doğumlarını gerçekleştiriliyoruz Rabbim cümlemize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Ay canım çok sevindim gözün aydın değerinde çok güzel Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde yavrularını kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…