• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Benim transferden once göğüsleri şiş ve acıyordu ne zaman transfer oldum sankı söndüler☺ kasık ağrısı ve şişkinlik çok fazla sürekli gaz var sanki bide yüzümde boyle grup grup sıvılceler cıktı çok düşünmekten oluyor belkide birgun cok morallı oluyorum bir gün çokuk Rabbim bize de yasatsın inş[/QU
Hiç canını sıkıp moralini bozma canım inan dediklerinin hepsi bende de vardı hele o gaz özellikle . olumlu düşün herxaman pozitif ol ki bebişinde sana rahat tutunabilsin

ben 1 şubatta 5.gün embriyosu konuldu. vallah test tarihimi beklemeyi düşünüyorum.
Sana test tarihini dokuzuncu gün vermişler. Normalde on ikinci gün verilir ya. Bence de bekle. Hatta başka grupta bir arkadaşın 10.gün negatif çıktı, 12.gün pozitif çıktı. İnşallah hepimiz pozitif görürüz

Merhaba kizlar fulya bahcecide 11.12.16 da tedaviye basladim 18 yumurta toplandi 8 tanesi 5. Gun dondurulup genetige gonderildi mart yada nisanda transfer planlandi 4. Tedavim Yas 36 benide eklermisiniz
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah , bir şey sorucam 8embri genetige yollamışsın maliyeti ne kadar tuttu acaba benim dr'um maslak acıbadem labratuarını kullNıyor 400usd benim de yaşım 35 bana genetik dr eger anne babada bir hasar bir sıkıntı görürsem genetige yollarım diyor kafam çok karışık bana bir yol gösterirmisin pazartesi opum var :KK34:

günyadınn herkese güzel güzel haberler varr çok güzel çok sevindim kat kat değerleriniz artsın kalp atışlarını duyun sağlık hayırlı doğsunlar melekleriniz.benim de ilacım yarın son 10 gün iç demişti ve adet olmayı bekliyorum koşa koşa hastaneye gitmek istiyorum :) bir an önce herşey olsun bitsin istiyorum ben nasıl 9 ay beklicem valla bilmiyorum:KK76::KK70::KK70:

Sana test tarihini dokuzuncu gün vermişler. Normalde on ikinci gün verilir ya. Bence de bekle. Hatta başka grupta bir arkadaşın 10.gün negatif çıktı, 12.gün pozitif çıktı. İnşallah hepimiz pozitif görürüz
benim önceki denemelerimde de aynı şekilde 10.gün verilmişti test tarihim. 7.gün idrarda pozitifi görmüştüm.

Günaydııııııın
Bu formda yeniyim ve transfer sonrası 4. günümdeyim hiçbir şey de hissetmiyorum sizler nasilsiniz
Ayyy canım çok heyecanlı inşallah tutunmuştur herkes aynı şeyi söylüyor cnm başta bir şey hissetmeyip test tarihine yakın adet belirtiler test veee pozitifffff:anneadayı::KK200: inşallah sıkı sıkı tutunmuştur ben yolun başındayım daha opu olucak merak ediyorum transfer öncesi ilaçlar neler kaç gün önceden başlanıyor biraz bilgi verirmisin cnm

Cnm bu 10. Gün negatf cıkan idrar testi dimi kan değil

Ayyy canım çok heyecanlı inşallah tutunmuştur herkes aynı şeyi söylüyor cnm başta bir şey hissetmeyip test tarihine yakın adet belirtiler test veee pozitifffff:anneadayı::KK200: inşallah sıkı sıkı tutunmuştur ben yolun başındayım daha opu olucak merak ediyorum transfer öncesi ilaçlar neler kaç gün önceden başlanıyor biraz bilgi verirmisin cnm
Hayırlısı olsun cnm hakkında hiç stres yapma en büyük neden ben hep tuttumu acaba diyip duruyordum etrafimdakiler diyodu tuttu sen bunu dusunme bunu kafana takma vs. Düşün bende rezerv azlığı var ve 7 olgun yumurta çıktı 5 döllenmiş 5. Güne biz diyordum 1 tane çıksa yeter o yüzden herşeyi oluruna bırak.

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah , bir şey sorucam 8embri genetige yollamışsın maliyeti ne kadar tuttu acaba benim dr'um maslak acıbadem labratuarını kullNıyor 400usd benim de yaşım 35 bana genetik dr eger anne babada bir hasar bir sıkıntı görürsem genetige yollarım diyor kafam çok karışık bana bir yol gösterirmisin pazartesi opum var :KK34:
siz genetik testlerinizi yaptırdınızmı. ben ve eşim genetik testlerimizi yaptırdık temiz çıkınca pgt yaptırmadık. ama bir sorun çıksaydı pgt yaptıracaktık.

Canım ilaçlar kişiye göre değişiyor ve 10 12 gün kadar sürüyor sonra yumurta toplanıyor sonra da transfer yapılıyor

Bende yedim cnm ilk 3-4 gün valla coraspin kullanıyorum hatta ben hemşireye sordum o.kabak çekirdeği ye dedi ananas ile ilgili arastirmadim o yüzden ye diyemem sana dedi
ben iki gebeliğimdede hiçbirşey yemedim. bu sefer doktora sordum kızdı ve yeme dedi.

Canım ilaçlar göre değişiyor ortalama 10 12 gün sürüyor sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor en son da da transfer yapıyorlar

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacağım ama hangi hastaneye hangi doktora gideceğine karar veremedim yardımcı olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacağım ama hangi hastaneye hangi doktora gideceğine karar veremedim yardımcı olurmusunuz
hangi ildesiniz. İl önemli değil derseniz Antalya ivf tüp bebek merkezi dr. kemal beyi öneririm. Çok iyi bir doktor ve kurum. merkezin misafir hanesi var ve ücretsiz konaklıyorsunuz.

http://www.antalyatupbebek.com.tr/
internet adresi

Son düzenleme:
Back