2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

aldığın sonuc olumsuzda olsa hayırlısı olsun canım. benim durumu belki hatırlıyorsundur.bende bahçecide tdv gördüm 21 ocakta opu oldu 4 yumurtamında hiçbiri döllenmedi.morfolojik sıkıntı vardı denildi. ımsı tekniği ile sorunsuz görülenlerin micro yapıldığından bahsetmişti embrg. bizde eşime dna hasarı morfoloji ve fish analizi yaptırdık. dna hasarı % 7.15 çıktı.fish genetik taramada kromozomlarında sorun görülmedi. morfolojimiz % 4 çıktı. benim yumurtalarımdan kaynaklı sorun olduğunu düşünmüyorum demişti dr um. spermde de sorun yok görüldüğünde ki morfolojik imsi ile seçilen güzel spermlerse geriye ne kalıyor anlamadım.pzt günü bizde tansel beye gideceğiz.bakalım ne açıklama yapacaklar

Durumlarımız bnzer gbi cnm. Doktor bana soyle brsy dedi bnm 7 yumurta toplandı 7 side olgundu ve dollendi. 5 tanesi 3. Gun dondruldu 1. Kalite olrk. Diğer 2 tanesini gozlemlediler ama saglıklı ilerlemedi imha edildi. Transfer oncesi bütün embrıyolar çözdürüldü ve 5. Güne gitmeleri gozlndi 1 tanesi gtti onu transfer ettiler iyi kalitedeydi ama tutunmadı. Diğer 4 ü ilerleyemedi. Bu duruma söyle bi yorum yaptılar. İlk 3 gunku gelişmeden tamamen yumurta sorumlu senin yumurtanda sorun gözükmüyr gbi çnku 3. Güne kdr hersy yolundydı. 3. Gunden snra embriyoya sperm dnasını bırakıyor siZin bu aşamada gelişim bozulmus yani spermde sıkıntı olblr bi bakılsın dendi. Tansel beyle görüştük işte dediğim testleri istedi. Ama bnm kafamda soyle bi soru var aynı senin yasadgn gbi spermde sıkıntı cıkmazsa bu gelişim durmasını acıklayacak sebepte kalmayacak ya yumurta kalitesiz genetiği sıkıntılı diyeblrler. Yada yıne sebepsiz denecek. Umarım çözülecek bir sorun tespit edilir de sebepsiz çözümsüz kalmayız. Senin basta hiç mi döllenmedi? Bu arada doktora sordm 10 tane yumurtadan az toplandysa mikroenjeksiyon yapıyoruz dedi. Normal ivf yapılsaydı doğal secimle belki daha kaliteli de dölleneblr ama hiç döllenmede olmayablr o riski almıyrz dedi. Tansel hoca eşine hiç ilac vitamın verdimi

Gözün aydın ne güzel bugün bol bebisli gun oldu sağlıkla kucağına al canım

Arkadaslar merhaba elimde tedavimden kalan merional 75 11 kutu , gonapeptyl 0.1mg 7ad. , Orgulatron 2 ad. , Ovitirelle 1 kutu bulunmaktadir gercekten ihtiyac sahibi izmir icinde oturan arkadaslara elden teslim edilebilir. Karsiyaka medical parkin yakiminda oturuyorum isteyen arkadaslardan mesaj bekliyorum izmir ici

45 ten 33 e dusmus kizlar kimyasal gebwlik ne yapalim Allahin dedigi olir konusamicam

Allah sağlık versin bebeğinde inşallah olur canım geçmiş olsun

23/01/2017 transfer, 5 gün tek embriyo
02/02/2017
B_HCG 70.85
Çok şükür

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş Cnm

Kızlar yardımcı olun lütfen bugün 10.günümdü şimdi baktım çıkmış sonuç 29.36 sanki düşük gibi geldi bana ama nolur yardım edin

12 gün tekrarla canım inşallah artar değerin düşük olmasından ziyada ikiye katlaması önemli diye biliyorum.

Maşallahhh hayırlı olsunnn canım

PozitifI goren arkadaşlar tebrik ederim. Benim de bugun 4. Günüm bitti. Ama sanki adet olacam her an midem de bugun bi tuhaf. Bi yanım çok umutlu bi yanımda bi o kadar karamsar. Ne olacak boyle
Ben bugün teste gittiğimde kesin adet olacam boşuna dedik bildiğin adet sancısı 3-4 gündür sürüyor çok şükür test pozitif çıktı inşallah seninde öyle olacak cnm kötü düşünme

Ben bugün teste gittiğimde kesin adet olacam boşuna dedik bildiğin adet sancısı 3-4 gündür sürüyor çok şükür test pozitif çıktı inşallah seninde öyle olacak cnm kötü düşünme
İnşallah canım yaa.... Rabbım cumlemıze nasıp etsin inşallah senın de testı cok guzel çıkmış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…