- 18 Temmuz 2007
- 779
- 761
- 628
- 43
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #3.841
aldığın sonuc olumsuzda olsa hayırlısı olsun canım. benim durumu belki hatırlıyorsundur.bende bahçecide tdv gördüm 21 ocakta opu oldu 4 yumurtamında hiçbiri döllenmedi.morfolojik sıkıntı vardı denildi. ımsı tekniği ile sorunsuz görülenlerin micro yapıldığından bahsetmişti embrg. bizde eşime dna hasarı morfoloji ve fish analizi yaptırdık. dna hasarı % 7.15 çıktı.fish genetik taramada kromozomlarında sorun görülmedi. morfolojimiz % 4 çıktı. benim yumurtalarımdan kaynaklı sorun olduğunu düşünmüyorum demişti dr um. spermde de sorun yok görüldüğünde ki morfolojik imsi ile seçilen güzel spermlerse geriye ne kalıyor anlamadım.pzt günü bizde tansel beye gideceğiz.bakalım ne açıklama yapacaklarGorustum cnm doktorla. Yumurtafa sorun yok gbi gorunuyr dedi. Spermlerde sayi hiz olrk sorun gozukmuyr ama sperm dna hasarina bakilck hormon testleri ve testis ultrasonu istediler esimden. Bahcecide urolog tansel bey o var ona muayane oldu. Sonuclar cikinca duima gore ilac vitamin fln verecek herhlde. 3 ay snra tekrar baslayablrsnz dedi ama belki sperm dnasinda sorun varsa ve duzelirse biraz da dogal yolla denerz