- 4 Şubat 2017
- 47
- 36
- 3
- 42
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #3.901
Duzcede yaşıyorum ama tüp bebek için ankarayi düşünüyorum bütün islemlerimi burda yaptırdım hatta rapor çıkartacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben Ankda genartta yaptım. 2 tedavimde orda oldu. Yalnız doktorum dışarıdan sadece opu ve transfer orda oldu. Doktorumda tıp fakültesinden.Duzcede yaşıyorum ama tüp bebek için ankarayi düşünüyorum bütün islemlerimi burda yaptırdım hatta rapor çıkartacagim
Bnde kanda negatf gordm 10. Gun 5. Gın embriyosuydu doktor yükselmez dedi 0.7 gbi bi değerdi ama ilacları bıraktm bgn 5. Gunüm adet olmayı beklıyrm. Cok nadir bir durum galiba 10. Gun negatf olan değerin yükselmesi blki o arkadasın 2. Yada 3. Gun embriyosdrKan canım. Hatta ilaçları bırakacağım demiş. Doktoru bırakma demiş. Sonra pozitif çıkmış. Yanlış hatırlamıyorsam haziran grubunda okumuştum.
Antalya ivf tüp bebek merkezi dr. kemal beyi öneririm. Çok iyi bir doktor ve kurum. merkezin misafir hanesi var ve ücretsiz konaklıyorsunuz. Kemal bey gerçekten işinde uzman ve çok iyi bir doktor. yurtdışından dahi dolusuyla hastası var. araştır istersenDuzcede yaşıyorum ama tüp bebek için ankarayi düşünüyorum bütün islemlerimi burda yaptırdım hatta rapor çıkartacagim
Teşekkür ettim maddi açıdan ne kadar bi masrafiniz oldu bide raporu kabul ediyorlarmi burdan cikartirsamCanım ben Ankda genartta yaptım. 2 tedavimde orda oldu. Yalnız doktorum dışarıdan sadece opu ve transfer orda oldu. Doktorumda tıp fakültesinden.
Anyalyaya kadar gidemem canım teşekkür ettim ankara dusunuyoruz eşimle beraber yada adapazarı ada tip var olmadı orası olabilir cok kararsızım yaaAntalya ivf tüp bebek merkezi dr. kemal beyi öneririm. Çok iyi bir doktor ve kurum. merkezin misafir hanesi var ve ücretsiz konaklıyorsunuz. Kemal bey gerçekten işinde uzman ve çok iyi bir doktor. yurtdışından dahi dolusuyla hastası var. araştır istersen
Bu asilama işlemleri ilaçlar falan çok yıprandımAnyalyaya kadar gidemem canım teşekkür ettim ankara dusunuyoruz eşimle beraber yada adapazarı ada tip var olmadı orası olabilir cok kararsızım yaa
Evet cnm yaptırdık bir sorun çıkmadı testlerimizde ama merkez ille yaptırın bu çok önemli diyor ama sın karar tabiki sizin bir şey diyemem diyor hemşire ama korkutuyor sen nerede yaptırdın tedaviyi?siz genetik testlerinizi yaptırdınızmı. ben ve eşim genetik testlerimizi yaptırdık temiz çıkınca pgt yaptırmadık. ama bir sorun çıksaydı pgt yaptıracaktık.
Canım genartta rapor geçerli değil bildiğim kadarıyla. Anlaşması yok devletle. Birde benim çoçuğum olduğu için herşey özel oldu. Ama tıp fak. Gidip konuşabilirsin belki hrs nin vardır. Benim özel olduğu için merkeze 4500, ilaçlar 1600, dondurma için 900, birde özel yerine gittiğim içinde 300 verdim. Toplam 7300 tuttu.Teşekkür ettim maddi açıdan ne kadar bi masrafiniz oldu bide raporu kabul ediyorlarmi burdan cikartirsam
Hiç şüphesiz başkent hastanesi Prof. Dr.mehmet gögsen önalan.harika bi doktor ve mükemmel bi insan. Git bi ön görüşme yap hiç pişman olmayacaksin canım.insallah hayırlı haberlerini de okuruz burdan.Duzcede yaşıyorum ama tüp bebek için ankarayi düşünüyorum bütün islemlerimi burda yaptırdım hatta rapor çıkartacagim
Burdaki doktorun tavsiye ettiği yer hrs ama ben hüsrana uğramak istemiyorum ondan dolayi çok fazla incelemek zorunda kaliyorumCanım genartta rapor geçerli değil bildiğim kadarıyla. Anlaşması yok devletle. Birde benim çoçuğum olduğu için herşey özel oldu. Ama tıp fak. Gidip konuşabilirsin belki hrs nin vardır. Benim özel olduğu için merkeze 4500, ilaçlar 1600, dondurma için 900, birde özel yerine gittiğim içinde 300 verdim. Toplam 7300 tuttu.
Burda bi arkadaşımın kardeşi hulusi zeynelogluna gidiyo eğer memmun kalırsa bende bi on görüşme için randevu alıp gitmeyi düşünüyorum olmadı sizin tavsiyenize uyup mehmet beyede gidebilirimHiç şüphesiz başkent hastanesi Prof. Dr.mehmet gögsen önalan.harika bi doktor ve mükemmel bi insan. Git bi ön görüşme yap hiç pişman olmayacaksin canım.insallah hayırlı haberlerini de okuruz burdan.
hakkında hayırlısı olsun ben bilgi vermek amaçlı söyledim ben raporlu yaptırdım. hastaneye 180tl muayene ücreti verdim. 6 ay muayene ve kan tahlilleri ücretsiz. 2450 kuruma ödedim. ilaçlarda 1000 civarı tutdu ama o kişiye göre değişir. konaklama ücreti ödemedim ücretsiz. sadece dışardan malzeme alıp yemek yapabiliyorsun misafir hanede yada dışardan yedim. bunlarıda düşün çünkü konaklamada bayağı tutuyor başka yerlerde.Anyalyaya kadar gidemem canım teşekkür ettim ankara dusunuyoruz eşimle beraber yada adapazarı ada tip var olmadı orası olabilir cok kararsızım yaa
Evet tabi çok nadir bir durum. En iyisini doktor bilir zatenBnde kanda negatf gordm 10. Gun 5. Gın embriyosuydu doktor yükselmez dedi 0.7 gbi bi değerdi ama ilacları bıraktm bgn 5. Gunüm adet olmayı beklıyrm. Cok nadir bir durum galiba 10. Gun negatf olan değerin yükselmesi blki o arkadasın 2. Yada 3. Gun embriyosdr
hakkında hayırlısı olsun ben bilgi vermek amaçlı söyledim ben raporlu yaptırdım. hastaneye 180tl muayene ücreti verdim. 6 ay muayene ve kan tahlilleri ücretsiz. 2450 kuruma ödedim. ilaçlarda 1000 civarı tutdu ama o kişiye göre değişir. konaklama ücreti ödemedim ücretsiz. sadece dışardan malzeme alıp yemek yapabiliyorsun misafir hanede yada dışardan yedim. bunlarıda düşün çünkü konaklamada bayağı tutuyor başka yerlerde.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Nasip olmayacaksa her yerde hüsran olabilir. Sen içinden nereyi istiyorsan oraya git. Birinin çok iyi dediği yeri diğer kişi beğenmeyebiliyor. Mesela başkentide burdaki çoğu arkadaş vakit kaybı yazmış.. Rabbim ol dedikten sonra en uyduruk yerde bile olabilir. İnşAllah rabbim gönlündekini sana nasip eder, tez zamanda kavuşursun evladına..Burdaki doktorun tavsiye ettiği yer hrs ama ben hüsrana uğramak istemiyorum ondan dolayi çok fazla incelemek zorunda kaliyorum
Canim kacinci gun embriyosuydu?cok guzel yukselmis canim Saglicakla kucagina alirsin insallah.Merhaba kızlar dünkü test sonucumu bugün aldım ve 12. Günüm 138 olan kan testim dün 14. Günümde 930 olmuş. ve doktorum ikiz olabilir dedi aslında iki günde bu kadar yükselmesi beni çok korkuttu ama doktorum kesinlikle öyle düşünme dedi sizce nasıl bu değerim
Canim bugun kacinci gunun 21 deger gebelik var demek tabii yukselmesi onemli hakkinda hayirlisi olsun canimKızlar bu gün ki kan testi sonucumu 21. Maalesef bebek yok. Herşeyin hayırlısı...