- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #3.821
23/01/2017 transfer, 5 gün tek embriyo
02/02/2017
B_HCG 70.85
Çok şükür
02/02/2017
B_HCG 70.85
Çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim arkadasim23/01/2017 transfer, 5 gün tek embriyo
02/02/2017
B_HCG 70.85
Çok şükür
Tebrik ederim arkadasim
Ayni gün ayni sartlarda benimki de oldu ancak negatif malesef sizin sorununuz ne idi acaba.bizde amh dusuklugu kimyasal gebelik oldu
Hayırlı olsun cnm gözünüz aydın23/01/2017 transfer, 5 gün tek embriyo
02/02/2017
B_HCG 70.85
Çok şükür
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun cnm gözünüz aydın
Pozitif alanları değerleri saglıklı ilerleyenleri tebrik ediyorm kızlar saglıkla kucagınıza aldgmz gunleride görürsünz inş. @ZEYNEP5844 cnm sana cok üzüldüm bnde 2 gun önce negatfi gören biri olark ne hissetgni tahmın edyrm. 3. Denemenmiş daha da yorgunsundr Allah sabır güç kuvvet versn. Vardır Rabbimin bir bildigi bizim için de yazdgı güzel bir kader vardr bizim meleklerimiz de zmnını bekliyordur. Pes etmeden istemekten bıkmadan devam etmeliyz. Bu acı kac gune normale döner bilmyrm ama mecbruz iyi olmaya.[/QUO
Sen sonucunu alabildin mı ?Mrb canım naptın hiç haber vermedin
Gorustum cnm doktorla. Yumurtafa sorun yok gbi gorunuyr dedi. Spermlerde sayi hiz olrk sorun gozukmuyr ama sperm dna hasarina bakilck hormon testleri ve testis ultrasonu istediler esimden. Bahcecide urolog tansel bey o var ona muayane oldu. Sonuclar cikinca duima gore ilac vitamin fln verecek herhlde. 3 ay snra tekrar baslayablrsnz dedi ama belki sperm dnasinda sorun varsa ve duzelirse biraz da dogal yolla denerzMrb canım naptın hiç haber vermedin
Bakıyorum arada bir ama yok dahaSen sonucunu alabildin mı ?
Hadi inşallah canım dualarım seninleGorustum cnm doktorla. Yumurtafa sorun yok gbi gorunuyr dedi. Spermlerde sayi hiz olrk sorun gozukmuyr ama sperm dna hasarina bakilck hormon testleri ve testis ultrasonu istediler esimden. Bahcecide urolog tansel bey o var ona muayane oldu. Sonuclar cikinca duima gore ilac vitamin fln verecek herhlde. 3 ay snra tekrar baslayablrsnz dedi ama belki sperm dnasinda sorun varsa ve duzelirse biraz da dogal yolla denerz
Canım inşallah bir sorun yoktur katlanarak artsın rabbim gönlüne göre versin inşallah hiç moralini bozma doktorunuza araKızlar yardımcı olun lütfen bugün 10.günümdü şimdi baktım çıkmış sonuç 29.36 sanki düşük gibi geldi bana ama nolur yardım edin
Canım düşük diye stres yapma burada ben dahil bir çok arkadaşın düşük başladı.Ama sonra çok şükür katlandı ve arttı.İki gün sonra tekrar et diyecektir sana doktor sende bu arada stres yapma olur mu?Kızlar yardımcı olun lütfen bugün 10.günümdü şimdi baktım çıkmış sonuç 29.36 sanki düşük gibi geldi bana ama nolur yardım edin
Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim ozaman pazar günü yine kan veriyim inşallah artarCanım düşük diye stres yapma burada ben dahil bir çok arkadaşın düşük başladı.Ama sonra çok şükür katlandı ve arttı.İki gün sonra tekrar et diyecektir sana doktor sende bu arada stres yapma olur mu?
Canım inşAllah katlanır değerin. Sen stres yapma. Pazar tekrar ver kan.Kızlar yardımcı olun lütfen bugün 10.günümdü şimdi baktım çıkmış sonuç 29.36 sanki düşük gibi geldi bana ama nolur yardım edin
Normal canım değerinArkadaşlar dualarınızı bekliyorum lütfen inşallah katlanır ama çok düşük yaaa ne yapacağımı bilemedim
Ama pozitif çıkanlardan hiç böyle değer duymadım arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin içinNormal canım değerin
Eki Görüntüle 1948131
Her bünye farklıdır stres yapıp olanada zarar verme, testi tekrarla bence olumlu olacak.Ama pozitif çıkanlardan hiç böyle değer duymadım arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için