- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Canım inşallah hepimiz alırız sağlıklı sıhhatli kucagimizaİnşallah cnm çok şükür sorun yokmuş sende eşinde tedavi olmuş olur Allahn izniyle. Bende çikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldum snra kist tekrarladı smdi tekrr tüp bebek yaptırcam cnm
Amin cnmCanım inşallah hepimiz alırız sağlıklı sıhhatli kucagimiza
Nasıl engellesin ki? Nerde yazıyor?Arkadaslar transferde kimi hastalara yasla yada denemeyle alakali cift embriyo konuluyor. Okuduklariniz ve tecrubelerinizde cift embriyoda tek embriyonun bile tutunma sansini engelleyen faktör varmi cift konulduğu icin. Oyle bisi okudum içim curudu
Bir sitede bayan durumunu anlatiyordu.cift embriyo istedigini ama drunun tek koymak istedigini tutunma sansinin tekte daha fazla oldugunu vs yaziyordu.nasil engeller ki sorunuzu cevaplayamayacagim cunku bilmiyorum.ilk tedavim tecrubem yok.tecrubesi olan arkadaslara sormak istedim duydunuzmu boyle birsey diye. Yasim 35 banada cift embriyo koyacaklar.merakim bundandiNasıl engellesin ki? Nerde yazıyor?
Arkadaşım böyle bişeyi ilk defa duydum ve saçma geldi açıkcası tamam bizler doktor falan değiliz ama tecrübelerimiz var malesef .Böyle bişey olsaydı yaşla alakalı tek embryo şartı gelmezdi çoğul gebelikler yaşanmasın diye ama yaşı 30'un üstünde başarısız denemelerinden yola çıkarak ancak iki embriyo koyarlar kalitesiyle ve tutunma kapasitesiyle alakalı.Valla artık paranoyak olduk denebilir nedeni ve sadece sebebi yüce rabbim o isterse olacak ve herkesede nasip etsin inşllh.Arkadaslar transferde kimi hastalara yasla yada denemeyle alakali cift embriyo konuluyor. Okuduklariniz ve tecrubelerinizde cift embriyoda tek embriyonun bile tutunma sansini engelleyen faktör varmi cift konulduğu icin. Oyle bisi okudum içim curudu
Aynen katiliyorum paranoyak olma durumuna.neticede o bayanada onu soyleyen kisi dr olunca duraksadim bir kere.bende ilk kez onda duydum boyle birseyi.sizlerinde duyup duymadigini merak ettim. Rabbimden hayirlisiArkadaşım böyle bişeyi ilk defa duydum ve saçma geldi açıkcası tamam bizler doktor falan değiliz ama tecrübelerimiz var malesef .Böyle bişey olsaydı yaşla alakalı tek embryo şartı gelmezdi çoğul gebelikler yaşanmasın diye ama yaşı 30'un üstünde başarısız denemelerinden yola çıkarak ancak iki embriyo koyarlar kalitesiyle ve tutunma kapasitesiyle alakalı.Valla artık paranoyak olduk denebilir nedeni ve sadece sebebi yüce rabbim o isterse olacak ve herkesede nasip etsin inşllh.
Bir sitede bayan durumunu anlatiyordu.cift embriyo istedigini ama drunun tek koymak istedigini tutunma sansinin tekte daha fazla oldugunu vs yaziyordu.nasil engeller ki sorunuzu cevaplayamayacagim cunku bilmiyorum.ilk tedavim tecrubem yok.tecrubesi olan arkadaslara sormak istedim duydunuzmu boyle birsey diye. Yasim 35 banada cift embriyo koyacaklar.merakim bundandi
Ins canim tutunsunlarda tek cift farketmez.saglikla ins.gunler yaklasinca baska birsey dusunemez oldum.nasil bir havaya sokuyor bu tdv sureci insani ya.Canım doktorum bana da çift embriyo koymuştu 2011'de. Ama teki tutundu. Sonuç açıklandıktan sonra hafif leke şeklinde kanamam olmuştu, o zaman sanırım teki gitti. Çünkü 12. gün değerim 740'lı bir şeydi ve doktor ikiz olabilir demişti. Bence alakası yoktur. Şimdi yine 2 tane düşünüyorum ben eğer Allah nasip ederse..
Ben o havaya girmemeye çalışıyorum açıkcası ama kendimi ne kadar kandırıyorum emin değilim :) Yapım gereği nedense her şeyin en kötüsünü düşünüp ona göre kendimi ayarlıyorum. Hatta bir iki gün eşime bu tutmazsa haziranda tekrar deneyelim diye bir laf ettim ve bana çok kızdı. Daha buna başlamadan olumsuz düşünüyorsun diyeIns canim tutunsunlarda tek cift farketmez.saglikla ins.gunler yaklasinca baska birsey dusunemez oldum.nasil bir havaya sokuyor bu tdv sureci insani ya.
Tdv goren insan psikolojisi sanirim.yada uzuntuler karsisinda nasil durmasi gerektigini kendine ogreten birey. Ayni seyleri bende yapiyorum ne yazikki. Daha ignelere bile baslanmamisken gozumun onunde bhcg .......0.2 sonuclu kagidi hayal edip ruhumun tepkimesini hayal ediyorum.annemi ariyorum tlfda soyluyorum falan. Guya hazirliyorum kendimi cok yipranmayayim diye. Birde icimde yangin yok benim kizlar adet oldugumda basarisiz asilamalarda aglamis kahrolmus biride degildim.umudumu buna baglamisimBen o havaya girmemeye çalışıyorum açıkcası ama kendimi ne kadar kandırıyorum emin değilim :) Yapım gereği nedense her şeyin en kötüsünü düşünüp ona göre kendimi ayarlıyorum. Hatta bir iki gün eşime bu tutmazsa haziranda tekrar deneyelim diye bir laf ettim ve bana çok kızdı. Daha buna başlamadan olumsuz düşünüyorsun diyeKorkumdan mı yapıyorum bilmiyorum.
hadi bismillah inşallah güzel sonuçların başlangıcı olur canımdun dr. kontrolum vardi benim, adetimin 5. gunuydu, dr puregon ilaclari verdi, 300 unite olarak yarin basla dedi, bugun deil yani yarin basliyorum kismetse, artik 5 ocakta kontrole cagirdi..dier baskilayici igneyi de yari doza indirdi..carpinti yapti bende biraz o baskilayici igne, hormona baslayinca gececek dedi dr., Allah yardimcimiz olsun..
Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Umarım bu sefer olur, ama yine de ne çok umutlu ne de çok umutsuz ol derim. Ne bileyim kelin merhemi olsa başına sürermiş :) İnsan ne söyleyeceğini bilemiyor. Sadece pozitif düşünelim iyi olsun mantığı var şu anda bende. Birde açıkcası teslimiyet önemli. Bazen düşünüyorum acaba kızımda tutmasaydı yine böyle yazabilir miydim ya da düşünebilir miydim? Çünkü Rabbim bekletmeden verdi o zaman. Ya tutmasaydı? Kardeşim anneme demiş o zaman "anne ya olmazsa biz bunu ne yaparız?" diyeTdv goren insan psikolojisi sanirim.yada uzuntuler karsisinda nasil durmasi gerektigini kendine ogreten birey. Ayni seyleri bende yapiyorum ne yazikki. Daha ignelere bile baslanmamisken gozumun onunde bhcg .......0.2 sonuclu kagidi hayal edip ruhumun tepkimesini hayal ediyorum.annemi ariyorum tlfda soyluyorum falan. Guya hazirliyorum kendimi cok yipranmayayim diye. Birde icimde yangin yok benim kizlar adet oldugumda basarisiz asilamalarda aglamis kahrolmus biride degildim.umudumu buna baglamisim
Canım senin uzun protokolmü? Neden puregona başladın?dun dr. kontrolum vardi benim, adetimin 5. gunuydu, dr puregon ilaclari verdi, 300 unite olarak yarin basla dedi, bugun deil yani yarin basliyorum kismetse, artik 5 ocakta kontrole cagirdi..dier baskilayici igneyi de yari doza indirdi..carpinti yapti bende biraz o baskilayici igne, hormona baslayinca gececek dedi dr., Allah yardimcimiz olsun..
anne olmuş olsanız o duyguyu yaşamış olsanız dahi ortada bir emek ve beklenti var.2. evlat var. şuan çok istediğiniz birşeyi bekliyorsunuz dilerim kavuşursunuz. bende hiç çocuk yok .bilmediğim özlem duyduğum birşeyi bekliyorum.Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Umarım bu sefer olur, ama yine de ne çok umutlu ne de çok umutsuz ol derim. Ne bileyim kelin merhemi olsa başına sürermiş :) İnsan ne söyleyeceğini bilemiyor. Sadece pozitif düşünelim iyi olsun mantığı var şu anda bende. Birde açıkcası teslimiyet önemli. Bazen düşünüyorum acaba kızımda tutmasaydı yine böyle yazabilir miydim ya da düşünebilir miydim? Çünkü Rabbim bekletmeden verdi o zaman. Ya tutmasaydı? Kardeşim anneme demiş o zaman "anne ya olmazsa biz bunu ne yaparız?" diye
Bnce en iyisini yapıyorsun ben ilk denemem de olumlu düşündüm hep sonunda olmayınca yıkıldım bu sfer olumsuz düşüneyim diyorum ama yapıp gereği bende hep umutlaniyorumBen o havaya girmemeye çalışıyorum açıkcası ama kendimi ne kadar kandırıyorum emin değilim :) Yapım gereği nedense her şeyin en kötüsünü düşünüp ona göre kendimi ayarlıyorum. Hatta bir iki gün eşime bu tutmazsa haziranda tekrar deneyelim diye bir laf ettim ve bana çok kızdı. Daha buna başlamadan olumsuz düşünüyorsun diyeKorkumdan mı yapıyorum bilmiyorum.
Hayrli olsn tedavin inş herşey yolunda gider mutlu haberler verirsindun dr. kontrolum vardi benim, adetimin 5. gunuydu, dr puregon ilaclari verdi, 300 unite olarak yarin basla dedi, bugun deil yani yarin basliyorum kismetse, artik 5 ocakta kontrole cagirdi..dier baskilayici igneyi de yari doza indirdi..carpinti yapti bende biraz o baskilayici igne, hormona baslayinca gececek dedi dr., Allah yardimcimiz olsun..
Amin canım saolasın, Rabbim inşAllah size de nasip edecek. Ben kızımı 4 sene bekledim. Şimdi yine 4 sene daha geçmiş olacakanne olmuş olsanız o duyguyu yaşamış olsanız dahi ortada bir emek ve beklenti var.2. evlat var. şuan çok istediğiniz birşeyi bekliyorsunuz dilerim kavuşursunuz. bende hiç çocuk yok .bilmediğim özlem duyduğum birşeyi bekliyorum.
canım valla bilmiyorum. Ben transfer olsun inşAllah o zaman göreceğim kendimiBnce en iyisini yapıyorsun ben ilk denemem de olumlu düşündüm hep sonunda olmayınca yıkıldım bu sfer olumsuz düşüneyim diyorum ama yapıp gereği bende hep umutlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?