• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Amin canım saolasın, Rabbim inşAllah size de nasip edecek. Ben kızımı 4 sene bekledim. Şimdi yine 4 sene daha geçmiş olacak :KK43: kızım doğduktan sonra olacak gibi hep korunduk :) 1 senedir korunmuyoruz ve olmadı :) İnşAllah o özlem duyduğun varlığı Rabbim bu tedavinde sana nasip etsin.

canım valla bilmiyorum. Ben transfer olsun inşAllah o zaman göreceğim kendimi :KK48:
İnşallah bizde o güzel duyguyu tadarz cnm. İlk tüp bebeği nerde yaptrmistin

Tünaydın hanımlar hayırlı günler ben kontrole gidiyorum siz ne alemsiniz hava çok soğuk hastayım da :hasta:

Tünaydın hanımlar hayırlı günler ben kontrole gidiyorum siz ne alemsiniz hava çok soğuk hastayım da :hasta:
Sağol cnm çok geçmiş olsn Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah . İğneleri başlamıştın demi sen yumurta kontrolümu vardı bugun

Sağol cnm çok geçmiş olsn Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah . İğneleri başlamıştın demi sen yumurta kontrolümu vardı bugun
Amin inşallah :dua:evet yumurta kontrolü ama iğneyi vurulduğum günden beri bacaklarımda kırmızı kırmızı noktalar oluştu sorcam doktora

Ben o havaya girmemeye çalışıyorum açıkcası ama kendimi ne kadar kandırıyorum emin değilim :) Yapım gereği nedense her şeyin en kötüsünü düşünüp ona göre kendimi ayarlıyorum. Hatta bir iki gün eşime bu tutmazsa haziranda tekrar deneyelim diye bir laf ettim ve bana çok kızdı. Daha buna başlamadan olumsuz düşünüyorsun diye :KK43: Korkumdan mı yapıyorum bilmiyorum.

Evet canım olumlu düşün olumlu olsun tabii çokta kaptırmamak lazım illa pozitif olacak diye o zaman yıkım da fazla oluyor ama ben dillendirmiyorum olumsuz hiçbirşeyi eşime de aynı şeyi söylüyorum. Herşey yolunda gidecek herşey güzel olacak diyeceğiz diyorum. Mesela Cuma yola çıkıcaz kar yağacakmış falan diyor dillendirme diyorum. Tabi negatife de hazırlıklıyım ama aklıma getirmemeye çalışıyorum hep 1 ay sonra hamile olarak döneceğim diyorum. Veee 28 Ocak doğumgünüm hesaplarıa göre doğumgünümden 1-2 gün önce sonucu öğrenicem belki doğungünü hediyesi gelecek bebeğim.

Ama inan aslında korkuyorum. Çünkü son tedavimde embriyolog arayıp yumurtalar olgun çıkmadı demişti o günü unutamıyorum yine aynı şeyleri duyucam diye korkuyorum dün ufak çaplı bir sinir krizi bile geçirdim eşimin bir sözüne bağırdım çağırdım arabada 1 saat ağladım evde istemiyorum vazgeçtim çocuk falan gitmicem dedim çok zor şeyler patlama anı oluyor işte ama şimdi iyiyim sanırım bu da gerekiyordu.

image.jpeg

Back