- Konu Sahibi Yenidunya3
Bez bebek kafayı yedim heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi Hayrli olsn cnm uzun protokol mu olckBende cuma sabah başlıyorum ignelere şimdi çıktım doktordan lucrin verdi hadi hayırlısı. Tedavi başlama tarihim yazılabilir artik:)
Neyle yaptın onu ayyyyyyy çok güldüm çok tatli:)))
Rabbim yardımcın olsun canım kaç yumurta toplandı?Dualarınızı bekliyorum
Teşekkürler .evet canım uzun protokol.Hadi Hayrli olsn cnm uzun protokol mu olck
Hoşgeldin:)bilgilerini yaz listemize ekleyelim seni de:))Geldimmm:)
Bez bebek tül çoraptan eşim diyoki tüp bebek dedin baktın olmadı bez bebek yaptın:)))Neyle yaptın onu ayyyyyyy çok güldüm çok tatli:)))
Allahm inş hayrlsiyla bebeğine kavuşursun cnm ağrın varmı benm ilk denemem de kasık agrim oldu bide midem bulanmistiKızlar bugün opu oldu benim de
Aminn tşk ederim 16 tane toplandı bakalım rabbim nasip ederseRabbim yardımcın olsun canım kaç yumurta toplandı?
Aminn tşk ederim yok çok fazla yok Allaha şükür canımmAllahm inş hayrlsiyla bebeğine kavuşursun cnm ağrın varmı benm ilk denemem de kasık agrim oldu bide midem bulanmisti
:))) canım benim o da olacak inşallah güldürdün beni yaa iyiki varsinizBez bebek tül çoraptan eşim diyoki tüp bebek dedin baktın olmadı bez bebek yaptın:)))
Hangi iğneleri verdi cnmTeşekkürler .evet canım uzun protokol.
Çok şükür cnm benm de olmaz inş bu sfer. Kaç yumurta toplandıAminn tşk ederim yok çok fazla yok Allaha şükür canımm
Sadece lucrin verdi 15 lik vurulacak her sabah. Adetin ikinci günü gel dedi.Hangi iğneleri verdi cnm
İnşallahhh.16tane canımÇok şükür cnm benm de olmaz inş bu sfer. Kaç yumurta toplandı
Amin canım iyiki sizde varsınız başkasına göstersem deli der kesin:))) canım benim o da olacak inşallah güldürdün beni yaa iyiki varsiniz
Bizi bizden başka anlayan olmuyor:))Amin canım iyiki sizde varsınız başkasına göstersem deli der kesin
Oo çok güzel maşallh inşllh hepsi döllenip sonrasında annesine tutunur bebeğin inşllh canımAminn tşk ederim 16 tane toplandı bakalım rabbim nasip ederse