- Konu Sahibi Yenidunya3
-
ilk 3 gün dinlenerek geçirmek önemli, tamamen sürekli yatma ama ev işide yapma bence, hatta bir haftaKızlar bana bi Akıl verin transfer yapıldıktan sonra hep yatacak misiniz?daha bunu konuşmak için erken belki ama kayinvalidem Yatman gerekiyorsa geleyim falan dedi daha mı stres olurum hep yatmak mi gerek yakın arkadaşım ilk deneme sinde çocuğunu aldı kucağına ve tuvalet dışında hep yattım dedi test gününe kadar.
Teşekkürler canım. Sonucu öğrenen e kadar ev işi yok 15 günde temizlik yapmayalım yani bu kadar emek umut varilk 3 gün dinlenerek geçirmek önemli, tamamen sürekli yatma ama ev işide yapma bence, hatta bir hafta
Canım ben ananas ve kabak çekirdeğini yemiştim. İlk 3 gün.
Canım hayırlı olsun tedavin,inşallah pozitif sonuç alıp evladini kucağına alirsin.Belli bir haftadan sonra servikse dikiş atılıp yatak istirahati veriliyor.Belki 38 hf tamamlayamazsin ama sağlıklı bir şekilde alırsın evladini kucaginahakkımızda hayırlısı,inşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur,benim durumumda olan arkadaşlar varsa onların neler yaptığını öğrenmek istiyorum
İnşAllah canım yazacaksın hamileyim diye. Zamanı bu seferdir belki bilemezsin :) Biz elimizden geleni yapalım. Günler geçtikçe heyecan artıyor bende, korkuyorum erken adet olayım. Uçak Ocağın ilk haftasında, artık adet olursam memlekette başlarım iğneye bir kaç gün..Çok kişi öyle yapıyor. Ben Ağustos da tedaviyi yapacaktık ama izinler iptal olunca kalmıştı. Doktor istersen uzaktan yapalım transfere gelir gidersin dedi. Ben kabul etmedim.demek ki etkisi var yani.. son tedavimde ananas almıştık yiyecektim transfere bir gün kala başlayacaktım ama zaten toplamada bir gün sonra embriyolog arayıp yumurtalar olgun çıkmadı deyince yemedim. İnşallah bu sefer transfer nasip olur. Daha önceki bir tüp ve dondurulmuş transferimde de ilkinde yemedim 2. sinde de çok az yemiştim. Sağolsun eşim ne gerekiyorsa koşup alıyor annemde pervane olur çevremde annemlerin yan apartmanda da dayım yengem oturuyor anlatmıştım yengemin rahmindeki sorundan dolayı tedavi de olamadı çocukları yok diye çok istiyorlar bizim olmasını yani baya ihtimam gösterilecek iyi ki onlar var. Bir nebze moral olur zaman geçer. İnşallah buraya hamileyim yazmak nasip olur hayal gibi ama.
insallah cnm hayaller gerceklesmek icindir cnm, gercek olacak insallah=) Allah isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar nasib etsin..demek ki etkisi var yani.. son tedavimde ananas almıştık yiyecektim transfere bir gün kala başlayacaktım ama zaten toplamada bir gün sonra embriyolog arayıp yumurtalar olgun çıkmadı deyince yemedim. İnşallah bu sefer transfer nasip olur. Daha önceki bir tüp ve dondurulmuş transferimde de ilkinde yemedim 2. sinde de çok az yemiştim. Sağolsun eşim ne gerekiyorsa koşup alıyor annemde pervane olur çevremde annemlerin yan apartmanda da dayım yengem oturuyor anlatmıştım yengemin rahmindeki sorundan dolayı tedavi de olamadı çocukları yok diye çok istiyorlar bizim olmasını yani baya ihtimam gösterilecek iyi ki onlar var. Bir nebze moral olur zaman geçer. İnşallah buraya hamileyim yazmak nasip olur hayal gibi ama.
senin sepetler gercekten cok guzel cnm =) eline saglik..sen ogretmen misin? Allah kolayliklar versin..Bu arada herkese günaydın. Ben okula da iplerimi getirdim, sepet örmeye devam edeceğim :) Dünde 3 tane kitap aldım tedavi aşamasında okumak için. Deli gibi zaman dolduracak şeyler arıyorum bu aralar :)
Ben öyle bişey duymadım cnm ama dogruysada kafanı öyle şeylerle yorma Rabbim ol dedikten sonra her türlü olur bu arada ben 24 yaşındaydm geçen sene tüp bebek yaptrdm 2 embriyo koyuldu ama olmadı zamanı değilmiş yada doktr tutma ihtimalı düşük oldugnu bildiği için iki tane koydu bilmiyrm:)Arkadaslar transferde kimi hastalara yasla yada denemeyle alakali cift embriyo konuluyor. Okuduklariniz ve tecrubelerinizde cift embriyoda tek embriyonun bile tutunma sansini engelleyen faktör varmi cift konulduğu icin. Oyle bisi okudum içim curudu
Saol canım uğraşıyorum işte :) Dönem de bitti. Ben ünv de de çalışıyorum. Bu da son çalışmamsenin sepetler gercekten cok guzel cnm =) eline saglik..sen ogretmen misin? Allah kolayliklar versin..
Cokkk güzel olmuş becerikli bir anne olacaksın kızın (içimden öyle geliyor)çok sansliSaol canım uğraşıyorum işte :) Dönem de bitti. Ben ünv de de çalışıyorum. Bu da son çalışmam
Çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullaninSaol canım uğraşıyorum işte :) Dönem de bitti. Ben ünv de de çalışıyorum. Bu da son çalışmam
Cokkk güzel olmuş becerikli bir anne olacaksın kızın (içimden öyle geliyor)çok sansli
Teşekkür ediyorum canımÇok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullanin
İnşAllah canım yazacaksın hamileyim diye. Zamanı bu seferdir belki bilemezsin :) Biz elimizden geleni yapalım. Günler geçtikçe heyecan artıyor bende, korkuyorum erken adet olayım. Uçak Ocağın ilk haftasında, artık adet olursam memlekette başlarım iğneye bir kaç gün..Çok kişi öyle yapıyor. Ben Ağustos da tedaviyi yapacaktık ama izinler iptal olunca kalmıştı. Doktor istersen uzaktan yapalım transfere gelir gidersin dedi. Ben kabul etmedim.
insallah cnm hayaller gerceklesmek icindir cnm, gercek olacak insallah=) Allah isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar nasib etsin..
Hayrlisyla herşey yolunda gider inşallah cnm bnde uzun protokol başlanacak 4 ocakta gidicem sende sorun varmydiKızlar yarın gidiyorum doktora uzun protokol uygulanacak ya adetten 7_10 gün önce gel dedi şimdiden heyecan başladı bende sizler ne durumdasiniz
Yok canım problem bende. Sperm degerleri sorun gerçi tedavi oldu eşim kaan aydos a doğal yolla olur artık dedi ama 4 yıl oldu ya beklemek istemedim artık inşallah güzel sonuçlanır sizin neydi sorunHayrlisyla herşey yolunda gider inşallah cnm bnde uzun protokol başlanacak 4 ocakta gidicem sende sorun varmydi
İnşallah cnm çok şükür sorun yokmuş sende eşinde tedavi olmuş olur Allahn izniyle. Bende çikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldum snra kist tekrarladı smdi tekrr tüp bebek yaptırcam cnmYok canım problem bende. Sperm degerleri sorun gerçi tedavi oldu eşim kaan aydos a doğal yolla olur artık dedi ama 4 yıl oldu ya beklemek istemedim artık inşallah güzel sonuçlanır sizin neydi sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?