• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar bana bi Akıl verin transfer yapıldıktan sonra hep yatacak misiniz?daha bunu konuşmak için erken belki ama kayinvalidem Yatman gerekiyorsa geleyim falan dedi daha mı stres olurum hep yatmak mi gerek yakın arkadaşım ilk deneme sinde çocuğunu aldı kucağına ve tuvalet dışında hep yattım dedi test gününe kadar.
ilk 3 gün dinlenerek geçirmek önemli, tamamen sürekli yatma ama ev işide yapma bence, hatta bir hafta

Canım ben ananas ve kabak çekirdeğini yemiştim. İlk 3 gün.

demek ki etkisi var yani.. son tedavimde ananas almıştık yiyecektim transfere bir gün kala başlayacaktım ama zaten toplamada bir gün sonra embriyolog arayıp yumurtalar olgun çıkmadı deyince yemedim. İnşallah bu sefer transfer nasip olur. Daha önceki bir tüp ve dondurulmuş transferimde de ilkinde yemedim 2. sinde de çok az yemiştim. Sağolsun eşim ne gerekiyorsa koşup alıyor annemde pervane olur çevremde annemlerin yan apartmanda da dayım yengem oturuyor anlatmıştım yengemin rahmindeki sorundan dolayı tedavi de olamadı çocukları yok diye çok istiyorlar bizim olmasını yani baya ihtimam gösterilecek iyi ki onlar var. Bir nebze moral olur zaman geçer. İnşallah buraya hamileyim yazmak nasip olur hayal gibi ama.

hakkımızda hayırlısı,inşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur,benim durumumda olan arkadaşlar varsa onların neler yaptığını öğrenmek istiyorum
Canım hayırlı olsun tedavin,inşallah pozitif sonuç alıp evladini kucağına alirsin.Belli bir haftadan sonra servikse dikiş atılıp yatak istirahati veriliyor.Belki 38 hf tamamlayamazsin ama sağlıklı bir şekilde alırsın evladini kucagina

demek ki etkisi var yani.. son tedavimde ananas almıştık yiyecektim transfere bir gün kala başlayacaktım ama zaten toplamada bir gün sonra embriyolog arayıp yumurtalar olgun çıkmadı deyince yemedim. İnşallah bu sefer transfer nasip olur. Daha önceki bir tüp ve dondurulmuş transferimde de ilkinde yemedim 2. sinde de çok az yemiştim. Sağolsun eşim ne gerekiyorsa koşup alıyor annemde pervane olur çevremde annemlerin yan apartmanda da dayım yengem oturuyor anlatmıştım yengemin rahmindeki sorundan dolayı tedavi de olamadı çocukları yok diye çok istiyorlar bizim olmasını yani baya ihtimam gösterilecek iyi ki onlar var. Bir nebze moral olur zaman geçer. İnşallah buraya hamileyim yazmak nasip olur hayal gibi ama.
İnşAllah canım yazacaksın hamileyim diye. Zamanı bu seferdir belki bilemezsin :) Biz elimizden geleni yapalım. Günler geçtikçe heyecan artıyor bende, korkuyorum erken adet olayım. Uçak Ocağın ilk haftasında, artık adet olursam memlekette başlarım iğneye bir kaç gün..Çok kişi öyle yapıyor. Ben Ağustos da tedaviyi yapacaktık ama izinler iptal olunca kalmıştı. Doktor istersen uzaktan yapalım transfere gelir gidersin dedi. Ben kabul etmedim.

Bu arada herkese günaydın. Ben okula da iplerimi getirdim, sepet örmeye devam edeceğim :) Dünde 3 tane kitap aldım tedavi aşamasında okumak için. Deli gibi zaman dolduracak şeyler arıyorum bu aralar :)

insallah cnm hayaller gerceklesmek icindir cnm, gercek olacak insallah=) Allah isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar nasib etsin..

Bu arada herkese günaydın. Ben okula da iplerimi getirdim, sepet örmeye devam edeceğim :) Dünde 3 tane kitap aldım tedavi aşamasında okumak için. Deli gibi zaman dolduracak şeyler arıyorum bu aralar :)
senin sepetler gercekten cok guzel cnm =) eline saglik..sen ogretmen misin? Allah kolayliklar versin..

Arkadaslar transferde kimi hastalara yasla yada denemeyle alakali cift embriyo konuluyor. Okuduklariniz ve tecrubelerinizde cift embriyoda tek embriyonun bile tutunma sansini engelleyen faktör varmi cift konulduğu icin. Oyle bisi okudum içim curudu

Arkadaslar transferde kimi hastalara yasla yada denemeyle alakali cift embriyo konuluyor. Okuduklariniz ve tecrubelerinizde cift embriyoda tek embriyonun bile tutunma sansini engelleyen faktör varmi cift konulduğu icin. Oyle bisi okudum içim curudu
Ben öyle bişey duymadım cnm ama dogruysada kafanı öyle şeylerle yorma Rabbim ol dedikten sonra her türlü olur bu arada ben 24 yaşındaydm geçen sene tüp bebek yaptrdm 2 embriyo koyuldu ama olmadı zamanı değilmiş yada doktr tutma ihtimalı düşük oldugnu bildiği için iki tane koydu bilmiyrm:)

Hayirli günler arkadaşlar...yaa ben bu sene burda baya yaşı küçük olan arkadaşlar görüyorum insallah Rabbim tez kucaginizi doldursun..:anneadayı::KK46::dua::KK200:

senin sepetler gercekten cok guzel cnm =) eline saglik..sen ogretmen misin? Allah kolayliklar versin..
Saol canım uğraşıyorum işte :) Dönem de bitti. Ben ünv de de çalışıyorum. Bu da son çalışmam :KK71:

Eklentiler

• IMG_6780.jpg
    IMG_6780.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 41
Cokkk güzel olmuş becerikli bir anne olacaksın kızın (içimden öyle geliyor)çok sansli:KK37::KK73:

Teşekkür ederim. İnan benim içimden de kız geçiyor yine :))) Şimdiki öyle cadı ki, bir tane daha kızım olsa kafayı yerim her halde, Rabbim eli ayağı düzgün, aklı başında versin de kıza da oğlana da razıyım:anne::KK17:

Çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullanin:KK200:
Teşekkür ediyorum canım :KK73:

İnşAllah canım yazacaksın hamileyim diye. Zamanı bu seferdir belki bilemezsin :) Biz elimizden geleni yapalım. Günler geçtikçe heyecan artıyor bende, korkuyorum erken adet olayım. Uçak Ocağın ilk haftasında, artık adet olursam memlekette başlarım iğneye bir kaç gün..Çok kişi öyle yapıyor. Ben Ağustos da tedaviyi yapacaktık ama izinler iptal olunca kalmıştı. Doktor istersen uzaktan yapalım transfere gelir gidersin dedi. Ben kabul etmedim.

Valla aslında bana da öyle yapsa iyi olurdu çünkü cumartesi kontrole gidicem iğnelere başlanacak pazar gelicem pazartesi rapor yazdırıp işyerine verip dönücem parmak okutma yüzündne rapor için gelmek zorundayım. Ama muayene etmeyecek olsa bana iğneyi dozu söylerdi alır yapardım pazartesi raporu alınca giderdim git gel olmazdı ama işte bir muayene etsinde öyle başlansın istiyorum.

insallah cnm hayaller gerceklesmek icindir cnm, gercek olacak insallah=) Allah isteyen herkese saglikli sihhatli evlatlar nasib etsin..

İnşallah hayalsiz olmuyor ben uzun süredir bebekle ilgili hayal kurmuyordum hiçbirşeye bakmıyordum artık yavaş yavaş yine başladım bakalım hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz gerisi Yaradana kalmış ol derse olacak.

Hayrlisyla herşey yolunda gider inşallah cnm bnde uzun protokol başlanacak 4 ocakta gidicem sende sorun varmydi
Yok canım problem bende. Sperm degerleri sorun gerçi tedavi oldu eşim kaan aydos a doğal yolla olur artık dedi ama 4 yıl oldu ya beklemek istemedim artık inşallah güzel sonuçlanır sizin neydi sorun

Yok canım problem bende. Sperm degerleri sorun gerçi tedavi oldu eşim kaan aydos a doğal yolla olur artık dedi ama 4 yıl oldu ya beklemek istemedim artık inşallah güzel sonuçlanır sizin neydi sorun
İnşallah cnm çok şükür sorun yokmuş sende eşinde tedavi olmuş olur Allahn izniyle. Bende çikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldum snra kist tekrarladı smdi tekrr tüp bebek yaptırcam cnm

Back