- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
İnşallah bizde o güzel duyguyu tadarz cnm. İlk tüp bebeği nerde yaptrmistinAmin canım saolasın, Rabbim inşAllah size de nasip edecek. Ben kızımı 4 sene bekledim. Şimdi yine 4 sene daha geçmiş olacakkızım doğduktan sonra olacak gibi hep korunduk :) 1 senedir korunmuyoruz ve olmadı :) İnşAllah o özlem duyduğun varlığı Rabbim bu tedavinde sana nasip etsin.
canım valla bilmiyorum. Ben transfer olsun inşAllah o zaman göreceğim kendimi
Ankara da canımİnşallah bizde o güzel duyguyu tadarz cnm. İlk tüp bebeği nerde yaptrmistin
Hmm tmm cnmAnkara da canım
Sağol cnm çok geçmiş olsn Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah . İğneleri başlamıştın demi sen yumurta kontrolümu vardı bugunTünaydın hanımlar hayırlı günler ben kontrole gidiyorum siz ne alemsiniz hava çok soğuk hastayım da
Bizde de soğuk akşama kar başlayacak diyorlar :) Güzel haberlerle gel inşAllah..Tünaydın hanımlar hayırlı günler ben kontrole gidiyorum siz ne alemsiniz hava çok soğuk hastayım da
gecmis olsun cnm, ben de hastayim nezle oksuruk..guzel haberlerle gel insallah..Tünaydın hanımlar hayırlı günler ben kontrole gidiyorum siz ne alemsiniz hava çok soğuk hastayım da
Amin inşallahSağol cnm çok geçmiş olsn Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah . İğneleri başlamıştın demi sen yumurta kontrolümu vardı bugun
Hadi ya sor mutlaka yan etki yapmasın Allah korusunAmin inşallahevet yumurta kontrolü ama iğneyi vurulduğum günden beri bacaklarımda kırmızı kırmızı noktalar oluştu sorcam doktora
Ben o havaya girmemeye çalışıyorum açıkcası ama kendimi ne kadar kandırıyorum emin değilim :) Yapım gereği nedense her şeyin en kötüsünü düşünüp ona göre kendimi ayarlıyorum. Hatta bir iki gün eşime bu tutmazsa haziranda tekrar deneyelim diye bir laf ettim ve bana çok kızdı. Daha buna başlamadan olumsuz düşünüyorsun diyeKorkumdan mı yapıyorum bilmiyorum.
Canımm hadi hayırlı uğurlu olsun:)Bende cuma sabah başlıyorum ignelere şimdi çıktım doktordan lucrin verdi hadi hayırlısı. Tedavi başlama tarihim yazılabilir artik:)
Çok teşekkür ederim canimmm nasıl heyecanlıyım doktor sesin titriyor dedi düşün daha bu aşamada böyleyim:))Canımm hadi hayırlı uğurlu olsun:)
Hayırlısı olsun canım inşllh pozitifide görürsün.Bende cuma sabah başlıyorum ignelere şimdi çıktım doktordan lucrin verdi hadi hayırlısı. Tedavi başlama tarihim yazılabilir artik:)
Inşallah hep birlikte. Listemiz hamiş dolsun:))Hayırlısı olsun canım inşllh pozitifide görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?