- 30 Aralık 2013
- 274
- 446
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.601
İnşallah canım sevinçlerin boşa gitmesin inşallahKızlarrrrrrr 7.gün evde yaptığım test negatif bugün 12. Gün ve ikinci çizgi belli bi şekilde çıktı ve kan vermeye gidiyorum ay kalbim yerinden çıkacak ne olur dua edin kandada güzel sonuç alayım inanamıyorummmmmmmmm Allah'ımmmmmmm
Demiştim sanaaa :))) Ben en son 461 gördüm test yaptırmayı bıraktım.Hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize canımKızlar günaydınnnn bugün 2. testimi verdim sonyu. 179,87 sanırım 3 katı oluyor galiba çok mutluyum. 10 şubatta kese için çağırdılar.İnşallah herşey yolunda gider. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Canım benim çok sağol inşallah hepimiz kavuşalım sağlıkla bebişlerimizeDemiştim sanaaa :))) Ben en son 461 gördüm test yaptırmayı bıraktım.Hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize canım
Aaa cook sevindim canim yaaaArkadaslar 7.gun bugün idrar testi pozitiff
Inşallah doktora söyledim kan ver yarın dedi bakalım inşallah kanda da görürüm güzel bi değer. Hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı eylesin rabbim.cok teşekkür ederim canimmmAaa cook sevindim canim yaaahayirli olsun allahim sağlıkla kucaginada almayi nasip etsin
Canim 5.gün embriyosu icin bize transferin 9.gunu test yapicaksiniz dediler,(23 de transfer oldum bugun test cikti sen de ver)Ama ben bilemem genedeKizlar bugun 10.gunum 5.gun embriyosu transfer edildi idrarda negatif sizce kan vereyimmi cikar mi 0 ciksa yukselir mi
Artik uykularim kaciyor valla idrar negatif oldu mu sizdedeCanim 5.gün embriyosu icin bize transferin 9.gunu test yapicaksiniz dediler,(23 de transfer oldum bugun test cikti sen de ver)Ama ben bilemem genede
Kanda baktir canim yaa idrarda cikmamis olabilirKizlar bugun 10.gunum 5.gun embriyosu transfer edildi idrarda negatif sizce kan vereyimmi cikar mi 0 ciksa yukselir mi
Amin canim hepimize ins .hayirli olur.Bir negatif durum okursam icim ciz ediyor.Selam kizlaaaar
Bende doktorumdan ciktim suan
Rahim kalinligi 9 cok iyi dedi
Sali transfer gunum. P.tesi embriyolog aricak bilgi verecek transfer saati icinPozitifi goren arkadaslara hayirlisi olsun diliyorum cok sevindim sizin adiniza Allahim saglikla almayi nasip etsin kucaklariniza Kendime ve bekleyen arkadaslara da hayirlisini diliyorum Allahimdan Inşallah bizede tattirir bu guzel duyguyu hayirlisiyla..
Selam kizlaaaar
Bende doktorumdan ciktim suan
Rahim kalinligi 9 cok iyi dedi
Sali transfer gunum. P.tesi embriyolog aricak bilgi verecek transfer saati icinPozitifi goren arkadaslara hayirlisi olsun diliyorum cok sevindim sizin adiniza Allahim saglikla almayi nasip etsin kucaklariniza Kendime ve bekleyen arkadaslara da hayirlisini diliyorum Allahimdan Inşallah bizede tattirir bu guzel duyguyu hayirlisiyla..
AmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnAmin canim hepimize ins .hayirli olur.Bir negatif durum okursam icim ciz ediyor.
Rabbim tüm herkese hayirli iyi sonuclar versin
canım 9. gün çok erken,benimde düşük başladı sonra arttı.Sıkıntı stres yapma iki gün sonra tekrar testiniMerhaba hanimlar bugun test günum 9 oldu transfer olalin
Sonuc:45.68 cok sukur pozitif ama doktor biraz düsuk buldu.
5.gün embriyosuydu cuma tekrar bakilacak ins artar
Siz ne diyorsunuz bu deger icin
Ya cnm ucuz cubuklarda silik cizgi vardi.Dijitalde pozitif göstrrmisti.Artik uykularim kaciyor valla idrar negatif oldu mu sizdede
Sagolasin ya tam sevinecekken doktorumla gorustum oyle dedi.Ama ben iyi hissediyorum iyi olacak ha agladim ha aglicam sevinten mi yoksa tam sevinememkten mi anlamadim.Allahim kimse üzulmesin buradakileri cok iyi anliyorum.Imtihanimizi kolay etsin kizlar.Rabbimin imtihani ,ins herkes mutlu olacagi haberleri alircanım 9. gün çok erken,benimde düşük başladı sonra arttı.Sıkıntı stres yapma iki gün sonra tekrar testini
0 cikarsa ne yaparim diye cesaret edemiyorum bu 3.oldu artikYa cnm ucuz cubuklarda silik cizgi vardi.Dijitalde pozitif göstrrmisti.
Ya Rabbim iyi hayirli pozitif sonuclar versin .Ben dayanamiyorum daha olumsuzluk vermesin Allah kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?