• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım 5.gün embriyosu benimki. Bana da 10.gun dedi. Blast embriyo tutunduysa transferin 6.gununden itibaren kanda beta hcg salgılamaya basliyormuş.arkadasima doktor çok stres yapıyorsun 8.gun baktır kanda varsa belli olur demiş
Bana 2 tane embriyo transfer edildi biri blast diğeri orta kalite dedi doktorum ikiz olma ihtimali varmi acaba inşallah herkes sevinçli hayırlı haberlerini alir

Canım 5.gün embriyosu benimki. Bana da 10.gun dedi. Blast embriyo tutunduysa transferin 6.gununden itibaren kanda beta hcg salgılamaya basliyormuş.arkadasima doktor çok stres yapıyorsun 8.gun baktır kanda varsa belli olur demiş
Bide arkadaşınızın gebelik tahlilinin sonucu nedir merak ettim:KK66:

Hiç kullanmadın mı? Yoksa öğrenince mi kesti estrofemi
Yok canım ben hiç kullnmadim ilacin etken maddesj estradiol yani E2 testi bakılıyorya ona istinaden vermiş olabilir doktorun canım sen yine birak dediği zmana kadar kullan merak etme zaten bana kalırsa keseye falan görünce keser yada kalp atisindan sonra sonuçta bu aldigimiz progesteron da bi yere kadar alinicak sonra kesilicek

Ne zor bi duyguymus bu. Senın kacıncı denemendi? Bnm ilkti bnde yaza dgru baslarım diye düşünüyrm ama ilk önce bi doktorla goruselım bakalım ne diyecek. Seninde dondrulmusum yok herhlde cnm
Benim 2.negatif canim.. dondurulmuş hicbirinde olmadi malesef.. gorunenden ve onceki denemeden oldukca az sayida yani sadece 2 yumurta çıktı.. dollenir dollenmez koydular bi umut.. ilk gunler suçlu aradim sanki.. doktora cok kizdim falan o sinirle.. ama şans veya nasip denen şeyi cok fazla hesaba katmadim.. soyle elimde ayirdigim genis bir butce olsaydi belki bu kadar etkilenmezdim sanirim..

Bende crinone jel , estrofem ,coraspin ,folbiol, progrstan iğnesi vuruluyorum hergün. Birde doktor transferden sonra hastanedeyken choriomon iğnesi yaptı karından birde 4.günü vuracaksın karından dedi bugünde iğnemi vurdum.bu iğneyi vurulan varmı
Selam canim bende serkan bey in hastasiyim o igneden banada verdi cumartesi transferim oldu 4 gun si ra yine vurulacaksin dedi yarin yine gobekten yapicam bunu nicin yapiyorum dedigimde tutunmalari icin dedi progesta. İgne banada verdi onuda hergun yaptiriyorum

Benim 2.negatif canim.. dondurulmuş hicbirinde olmadi malesef.. gorunenden ve onceki denemeden oldukca az sayida yani sadece 2 yumurta çıktı.. dollenir dollenmez koydular bi umut.. ilk gunler suçlu aradim sanki.. doktora cok kizdim falan o sinirle.. ama şans veya nasip denen şeyi cok fazla hesaba katmadim.. soyle elimde ayirdigim genis bir butce olsaydi belki bu kadar etkilenmezdim sanirim..
Meraba canim benimde bugun opu oldu 5 tanecik yumurtam oldu ama tabii kactanesi dollenir kacinci gune kadar gider Rabbim bilir.simdi biraz agrim var ama dayanirim sonu guzel olsun insallah.yarin haber vericez yumurtalarin durumunu dediler bana oyle geliyoki 5.gunu beklemezler bu kadar az yumurtayla ama eldende bisi gelmiyo hayirlisi olsun insallah.sende maddi manevi toparlan ondan sonra yuzun gulecek inan:)

Ne kadar zor cnm simdi ne düşünüyorsun 3. Denemeyi yapacakmsn? Bir de iki tüp bebek arası nekadar süre bekledn 2-3 ay diyormus sanrm doktorlar.

Ne kadar zor cnm simdi ne düşünüyorsun 3. Denemeyi yapacakmsn? Bir de iki tüp bebek arası nekadar süre bekledn 2-3 ay diyormus sanrm doktorlar.

Ben 6 ay bekledim.. simdi yine 5 veya 6 ay geçer sanırım.. ama cok beklemek istemezsen 3.ay uygun bence... haa birde cok onemli bir probleminiz yoksa tupten sonraki 3 ayda normal yoldan gebeliklere cok sık rastlanıyor..

Selam canim bende serkan bey in hastasiyim o igneden banada verdi cumartesi transferim oldu 4 gun si ra yine vurulacaksin dedi yarin yine gobekten yapicam bunu nicin yapiyorum dedigimde tutunmalari icin dedi progesta. İgne banada verdi onuda hergun yaptiriyorum
Merhaba Can'ım Serkan beyin hastası benden başka burda yok diye düşünüyodum. Bende gecen hafta p.tesi oldum transferi bakalım inş hepimiz için hayırlı sonuç olur cumartesı günü test yapıcam

Kızlarrrrrrr 7.gün evde yaptığım test negatif bugün 12. Gün ve ikinci çizgi belli bi şekilde çıktı ve kan vermeye gidiyorum ay kalbim yerinden çıkacak ne olur dua edin kandada güzel sonuç alayım inanamıyorummmmmmmmm Allah'ımmmmmmm

Arkadaslar 7.gun bugün idrar testi pozitiff:halay:
Ne güzel haberlerle güne başladık:) Hayırlı olsun kızlar, çok sevindim:KK46: olumsuz olan arkadaşlarında en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inş.

Hiç kullanmadın mı? Yoksa öğrenince mi kesti estrofemi
Ben transferden bu yana kullanıyorum canım.Hem cronen jel hemde estroferm..Estrofemi 7. haftaya kadar, jeli 10. haftaya kadar kullanacağız demişti doktor.Neden tedirgin oldun?Ostrojen hormonu yüzünden mi?

Back