• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ne olursun üzülme canım :KK42:bende çok üzüldüm zamanında çok zorlu günler geçirdim bak ben ilk oğluma 8. Defada dondurulmuşlarla hamile kaldım ve şimdi 3buçuk yaşında Allah senin yüzünede bakacak inşallah :dua:buna İnan ama pes etme kendini maddi manevi toparla yine dene bende Birgün anne olacam inşallah söyle
Canım sonucu aldın mı?

Selam seninle aynı durumdayım. 1 tane pgt ye gitti 10 gün oldu daha sonuç yok. Insalalh senin gibi sansli olurum. Sende ne zaman transfer yapıldı paylasirsan sevinirim
İnşallah canım içini ferah tut...Benimde 15 gün kadar sürdü pgt,sonra ki ilk reglimle tedaviye başladık 11 ocakta transfer oldu.Seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Hepinize cok tesekkur ederim insallah siz guzel sonuclar alirsiniz genetik bisey sanmiyorum esimden kaynakli gidiyoruz biz esime genetik test de yapildi bende de bir sorun gozukmedi bilmiyorum Allah hayirlisini versin insallah

ya kızlar ben neden sizin yazdıklarınızı göremiyorum yada bi güncelleme gelmiyor anca konuya girersem görüyorum bi bakmışım bir sürü yorum oku babam oku :)

öyle düşünme canım.Benim bir tanesi PGT ye gitti bir tanesi sağlıklı geldi transfer edildi ve tuttu...Moralini bozma,stres yapma canım...
Senin kaç tane embriyon vardıda 1 tanesi gitti? sen de benim gibi yıkıldın mı sadece 1 tane gidince? ben 5 tane gidince en az 3 tanesi sağlam gelir diyordum. inan dünden beri kendimi toparlayamıyorum :( bu 3. denemem inşallah tutuar. tutmayacak diye çok korkuyorum ve aklım almıyor hala 5 embriyodan nasıl sadece 2 si sağlıklı gelebilir ki tese ile sperm alındı. İnşallah dediğin gibi olur bunlar tutar. Senin sonucunun pozitif olmasına çok sevindim canım. İnşallah Allah bana da nasip eder. Senin kaçıncı denemen?

Canim hiç üzülme 2 tane emrio ne demek korkma tek seferde olur Allahın izniyle ikisinide koydu biri olmasa diğeri olur sıkma hiç canını kötü bir haber degilki bu aksine çok güzel Rabbin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin tek seferde
İnşallah canı inşallah . bu 3. deneme onun için iyice umutsuzluğa kapıldım :( sanki bunlar da tutmayacakmış gibi geliyor :( dua edin benim için

İnşallah canım içini ferah tut...Benimde 15 gün kadar sürdü pgt,sonra ki ilk reglimle tedaviye başladık 11 ocakta transfer oldu.Seninde güzel haberlerini alırız inşallah
benimkilerde donduruldu bu akşam çizik atılacak sonra regl olmayı bekeleyeceğim. regl ile tedavi başlayacak ve transfer edilecek. inşallah bu sefer dediğin gibi olur ve tutar

Senin kaç tane embriyon vardıda 1 tanesi gitti? sen de benim gibi yıkıldın mı sadece 1 tane gidince? ben 5 tane gidince en az 3 tanesi sağlam gelir diyordum. inan dünden beri kendimi toparlayamıyorum :KK43: bu 3. denemem inşallah tutuar. tutmayacak diye çok korkuyorum ve aklım almıyor hala 5 embriyodan nasıl sadece 2 si sağlıklı gelebilir ki tese ile sperm alındı. İnşallah dediğin gibi olur bunlar tutar. Senin sonucunun pozitif olmasına çok sevindim canım. İnşallah Allah bana da nasip eder. Senin kaçıncı denemen?
canım öncelikle bu benim ilk denememdi.Sudan çıkmış balık gibi hissediyordum kendimi,7 tane yumurta toplandı,4 döllendi.Aslında hepsi devam ediyordu ama sadece 5. güne gidenlere PGT yapıyor benim gittiğim merkez.Sadece bi tanesi 5. güne kadar geldi ve o gitti.Ama inan bana hiç korkmadım,hep hayırlısı dedim.Çünkü daha önce iki kere doğal yolla hamile kaldım ve 7. haftada kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum.Yani asıl başarı hamile kalmaktan ziyade sağlıklı bir şekilde devam edebilmekte.O bir tanede sağlıklı gelmeyebilirdi ama dediğim gibi hiç aksini düşünmedim,transfer yapılırken doktora bence o erkek ve ismi hazır dedim.İsmiyle çağırdı doktor onu ve öyle transfer etti.Demem o ki hep pozitiftim,çok dua ettim ve inandım.Allah büyük işte,ilk kanda pozitifi gördüğümde değer çok düşüktü,o an bile isyan etmedim hep hayırlısını diledim,duanı eksik etme çok şükür ki katlana katlana arttı.Darısı başına canım.Allah sonuna kadar hayırlı ve sağlıklısını versin..

canım öncelikle bu benim ilk denememdi.Sudan çıkmış balık gibi hissediyordum kendimi,7 tane yumurta toplandı,4 döllendi.Aslında hepsi devam ediyordu ama sadece 5. güne gidenlere PGT yapıyor benim gittiğim merkez.Sadece bi tanesi 5. güne kadar geldi ve o gitti.Ama inan bana hiç korkmadım,hep hayırlısı dedim.Çünkü daha önce iki kere doğal yolla hamile kaldım ve 7. haftada kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum.Yani asıl başarı hamile kalmaktan ziyade sağlıklı bir şekilde devam edebilmekte.O bir tanede sağlıklı gelmeyebilirdi ama dediğim gibi hiç aksini düşünmedim,transfer yapılırken doktora bence o erkek ve ismi hazır dedim.İsmiyle çağırdı doktor onu ve öyle transfer etti.Demem o ki hep pozitiftim,çok dua ettim ve inandım.Allah büyük işte,ilk kanda pozitifi gördüğümde değer çok düşüktü,o an bile isyan etmedim hep hayırlısını diledim,duanı eksik etme çok şükür ki katlana katlana arttı.Darısı başına canım.Allah sonuna kadar hayırlı ve sağlıklısını versin..
süreciimiz çok benzer gitti. benimde 7 yumurtam toplandı 6 sı oldun aslında ilk başta 9-10 var dediler ve 6 olgun çıkınca çok bozuldum ve ilk moral bozukluğu orda başladı. 6 taneden 6 sı da döllendi dediler ozaman biraz moralim düzeldi. Aslında 6 sı da 5. güne geldi ancak 1 tanesinin hücre sayısı 4. günde kalmış onun için 5 taneyi pgd ye gönderdiler. Sperm tese ile alındığı için kesin 3-4 tanesi iyi gelecek derken 2 tane dediklerinde tekrar yıkıldım. Allahtan transfere daha zaman var ozaman kadar kendimi toparlarım inşallah. Hamilenin duası kabul olurmuş sende bana dua et. Pozitif enerjin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

Kızlar günaydınnnn bugün 2. testimi verdim sonyu. 179,87 sanırım 3 katı oluyor galiba çok mutluyum. 10 şubatta kese için çağırdılar.İnşallah herşey yolunda gider. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Hadi gözün Aydın canım maşallah üç kat artmış

Kizlar bugun 10.gunum 5.gun embriyosu transfer edildi idrarda negatif sizce kan vereyimmi cikar mi 0 ciksa yukselir mi

Canım senin dondurulmuş tedavimiy di yoksa taze embriyo mu bırakıldı

Selam kizlaaaar :halay:
Bende doktorumdan ciktim suan
Rahim kalinligi 9 cok iyi dedi :KK36:
Sali transfer gunum. P.tesi embriyolog aricak bilgi verecek transfer saati icin :KK17:Pozitifi goren arkadaslara hayirlisi olsun diliyorum cok sevindim sizin adiniza :KK36: Allahim saglikla almayi nasip etsin kucaklariniza :nazar::nazar: Kendime ve bekleyen arkadaslara da hayirlisini diliyorum Allahimdan :dua::anne: Inşallah bizede tattirir bu guzel duyguyu hayirlisiyla.. :dua::dua::dua:

Maşallah ne kadar pozitif bir mesaj inşallah canım aminnnnn

Yarın vericem canım. Bugün 7.gunüm idrarda pozitif çıktı. 5.gun embriyosuydu. 8.gunumde kan tahlili yaptirmis olucam yani

Çıkar inş canım netleştirirsin bebişim şuan kendine yer Açıyor hummalı bir çalışma var göbişinde ;)))

3.kez koca bir 0

Hayırlısı canım lütfen üzme kendini inşallah birdahaki tedaviye kadar kendiliğinden kalırsın hamile

Kızlar değerim 3399 olmuş çok şükür :)

Maşallah canımmmm çok iyi acaba tek mi iki si mi tuttu.kese görmeye ne zaman gideceksin canım senin dondurulmuş muydu sorduysam kusura bakma daha önce hatırlayamadım.seni erkek infertiletisinden tanıyorum ben galiba

Maşallah canımmmm çok iyi acaba tek mi iki si mi tuttu.kese görmeye ne zaman gideceksin canım senin dondurulmuş muydu sorduysam kusura bakma daha önce hatırlayamadım.seni erkek infertiletisinden tanıyorum ben galiba
Evet canım ben erkek infertilesinden :) azo topiği :) yok canım benim buda tazeydi. Bu tedaviden ilk kez 2 tane de dondurttuk. Valla doktora yazdım cevap yazmadı. Bi garip doktorum :) tebrik bile etmedi. Ankaradan gitmeden zekai tahire gideyim diyorum ama bir sürü poliklinik var, hangisini seçecem anlamadım.

Back