• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Bunun hemen önlemini al canım benim geçenki denememde hem kabız oldum hem de mide bulantım oldu. Kabızımı hiçbir ilaç çözemedi onun için hemen önlemine al magnezim calsini diye bir ilaç var hemen ondan al hamilelikte kullanılan. İhmal etme çok geçmiş olsun
Geçen denemende hamile kalmışmıydın benim bugün ilk böyle oldu bugün 11.gün hamileysem birşey oldumu diye çok korktum hayırlısıyla bi yarın olsun bakalım

Geçen denemende hamile kalmışmıydın benim bugün ilk böyle oldu bugün 11.gün hamileysem birşey oldumu diye çok korktum hayırlısıyla bi yarın olsun bakalım
Cnm senin kaçıncı gün embriyosu ? Benim 5. Gün 5 gün öncede transfer oldum bugün 10. Gün mü oluyor cumartesi gününe denk test dedi

Bende kabızım hemde başından beri inşallah bu yüzden bişey olmaz . Bugün altıncı günüm çok heyecanlı ve korkuluyum

Cnm senin kaçıncı gün embriyosu ? Benim 5. Gün 5 gün öncede transfer oldum bugün 10. Gün mü oluyor cumartesi gününe denk test dedi
Hayır canım emriyo şuan 10 günlük ama transferin 5. Günündesin 10.gününde test günün yani embriyonun dışarda geçirdiği 5 günü sayma sen

Bende kabızım hemde başından beri inşallah bu yüzden bişey olmaz . Bugün altıncı günüm çok heyecanlı ve korkuluyum
İnşallah canım benim yarın artık test günüm okadar heyecanlıyım ki anlatamam birbirimize duacı olalım inşallah Rabbim sesimizi duyarda yavrularımızı bize nasip eder

Iyi aksamlar kizlar ben 8.9.gun idrar testi yaptim negatif boyle olupta kanda pozitifi alan varmidir yoksa umudumu kesmeli miyim:(

Herkes 12. Günü bekliyor bana 10. Gün test yap dediler neden acaba
Canım 5.gün embriyosu benimki. Bana da 10.gun dedi. Blast embriyo tutunduysa transferin 6.gununden itibaren kanda beta hcg salgılamaya basliyormuş.arkadasima doktor çok stres yapıyorsun 8.gun baktır kanda varsa belli olur demiş

Iyi aksamlar kizlar ben 8.9.gun idrar testi yaptim negatif boyle olupta kanda pozitifi alan varmidir yoksa umudumu kesmeli miyim:KK43:
Canım olabiliyor idrara geç geçebiliyor. Bende yapmayı düşünüyorum korkuyorum bi yandan.ben 1 yıl önce doğal yolla gebe kaldım adetim den 4 gün önce midem çok kötü olmuştu acilde doktor röntgen çekmeden gebelik testi yapalım demişti ama hamile oldugumu öğrenmistim.1 hafta sonra sırf o ikinci çizgiyi görmek için evde yapmıştım degerim 600 lerde olmasına rağmen çıkmamıştı

Pozitif sonuç alan arkadaşlar birşey soracağım, estrofemi kaçıncı haftaya kadar kullanacağız? Bu ilaç beni çok tedirgin ediyor yaa :(

Canım olabiliyor idrara geç geçebiliyor. Bende yapmayı düşünüyorum korkuyorum bi yandan.ben 1 yıl önce doğal yolla gebe kaldım adetim den 4 gün önce midem çok kötü olmuştu acilde doktor röntgen çekmeden gebelik testi yapalım demişti ama hamile oldugumu öğrenmistim.1 hafta sonra sırf o ikinci çizgiyi görmek için evde yapmıştım degerim 600 lerde olmasına rağmen çıkmamıştı
Biraz icim rahatladi 11.gun kanda baktiricam 5.gun embriyosu bakalim insallah cikar Rabbim hepimizin yuzunu guldurur

Ben transferden hemen sonra oldum maalesef ve gebelik oluşmadı . Seninki Zaten tutunduysa sorun olmaz ama sen yinede önlemini al

Kızlar selam, Çok canım sıkkın.
5 embriyomdan sadece 2 tanesi pgd den normal gelmiş çok moralim bozuk sanırım bu seferde olmayacak :(

Kızlar selam, Çok canım sıkkın.
5 embriyomdan sadece 2 tanesi pgd den normal gelmiş çok moralim bozuk sanırım bu seferde olmayacak :KK43:
Canim hiç üzülme 2 tane emrio ne demek korkma tek seferde olur Allahın izniyle ikisinide koydu biri olmasa diğeri olur sıkma hiç canını kötü bir haber degilki bu aksine çok güzel Rabbin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin tek seferde

Back