- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.621
Ins cnm dualarimiz seninlePeki kan vermeye gidiyorum Rabbim insallah yuzumuzu guldurur nolur dua edin
Amin amin amin ..Pozitif alan arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin hepinize. Olmayan arkadaşlarım da inşAllah en kısa zamanda kavuşurlar. Bende kan verdim tekrar inşAllah katlanmıştır.
İnşallah hayırlı haberlerini alırsın inşallah benimde bugün 2. Günüm kaldı 8 gün allah kimsenin emeklerini boşa götürmesin inşallahKan verdim bekliyorum
Sonuç ne zaman çıkar hayırlısıylaKan verdim bekliyorum
İnşallah canım Rabbim nasip ettiyse her türlü çıkar moralin yüksek olsun çok heyecanda iyi değil ne zamn kan verdinKızlar idrar testinde çıktiysa kandada çıkar dimi
Yarın vericem canım. Bugün 7.gunüm idrarda pozitif çıktı. 5.gun embriyosuydu. 8.gunumde kan tahlili yaptirmis olucam yaniİnşallah canım Rabbim nasip ettiyse her türlü çıkar moralin yüksek olsun çok heyecanda iyi değil ne zamn kan verdin
Canım benimde 7. Gün silik çıkmıştı. İnşAllah sağlıkla sonuna kadar gitsin çok sevindimYarın vericem canım. Bugün 7.gunüm idrarda pozitif çıktı. 5.gun embriyosuydu. 8.gunumde kan tahlili yaptirmis olucam yani
Selam seninle aynı durumdayım. 1 tane pgt ye gitti 10 gün oldu daha sonuç yok. Insalalh senin gibi sansli olurum. Sende ne zaman transfer yapıldı paylasirsan sevinirimöyle düşünme canım.Benim bir tanesi PGT ye gitti bir tanesi sağlıklı geldi transfer edildi ve tuttu...Moralini bozma,stres yapma canım...
İnşallah canım Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah dualarimdasin benim de 2. Günüm bana da dua et olurmu lütfenYarın vericem canım. Bugün 7.gunüm idrarda pozitif çıktı. 5.gun embriyosuydu. 8.gunumde kan tahlili yaptirmis olucam yani
Inşallah canim benim yavrularımıza kavusuruzİnşallah canım Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah dualarimdasin benim de 2. Günüm bana da dua et olurmu lütfen
Canım ne oldu sonuç çıktı mıYardim edinnnnnn
Canımmm hakkınızda hayırlısı olsun3.kez koca bir 0
Seni çok iyi anlıyorum bitanem üzülme hayırlısı buymuş demekki sen yinede Rabbimden umudunu kaybetme sen hep aklımda ve dualarımda olacaksın üzülme lütfen3.kez koca bir 0
Ne olursun üzülme canım3.kez koca bir 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?