• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlarrrrrrr 7.gün evde yaptığım test negatif bugün 12. Gün ve ikinci çizgi belli bi şekilde çıktı ve kan vermeye gidiyorum ay kalbim yerinden çıkacak ne olur dua edin kandada güzel sonuç alayım inanamıyorummmmmmmmm Allah'ımmmmmmm
İnşallah canım sevinçlerin boşa gitmesin inşallah

Kızlar günaydınnnn bugün 2. testimi verdim sonyu. 179,87 sanırım 3 katı oluyor galiba çok mutluyum. 10 şubatta kese için çağırdılar.İnşallah herşey yolunda gider. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Demiştim sanaaa :))) Ben en son 461 gördüm test yaptırmayı bıraktım.Hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize canım

Kizlar bugun 10.gunum 5.gun embriyosu transfer edildi idrarda negatif sizce kan vereyimmi cikar mi 0 ciksa yukselir mi

Selam kizlaaaar :halay:
Bende doktorumdan ciktim suan
Rahim kalinligi 9 cok iyi dedi :KK36:
Sali transfer gunum. P.tesi embriyolog aricak bilgi verecek transfer saati icin :KK17:Pozitifi goren arkadaslara hayirlisi olsun diliyorum cok sevindim sizin adiniza :KK36: Allahim saglikla almayi nasip etsin kucaklariniza :nazar::nazar: Kendime ve bekleyen arkadaslara da hayirlisini diliyorum Allahimdan :dua::anne: Inşallah bizede tattirir bu guzel duyguyu hayirlisiyla.. :dua::dua::dua:

Sali transfer gunum. P.tesi embriyolog aricak bilgi verecek transfer saati icin :KK17:Pozitifi goren arkadaslara hayirlisi olsun diliyorum cok sevindim sizin adiniza :KK36: Allahim saglikla almayi nasip etsin kucaklariniza :nazar::nazar: Kendime ve bekleyen arkadaslara da hayirlisini diliyorum Allahimdan :dua::anne: Inşallah bizede tattirir bu guzel duyguyu hayirlisiyla.. :dua::dua::dua:
Amin canim hepimize ins .hayirli olur.Bir negatif durum okursam icim ciz ediyor.
Rabbim tüm herkese hayirli iyi sonuclar versin

Merhaba hanimlar bugun test günum 9 oldu transfer olalin
Sonuc:45.68 cok sukur pozitif ama doktor biraz düsuk buldu.
5.gün embriyosuydu cuma tekrar bakilacak ins artar:KK43::dua:
Siz ne diyorsunuz bu deger icin
canım 9. gün çok erken,benimde düşük başladı sonra arttı.Sıkıntı stres yapma iki gün sonra tekrar testini

canım 9. gün çok erken,benimde düşük başladı sonra arttı.Sıkıntı stres yapma iki gün sonra tekrar testini
Sagolasin ya tam sevinecekken doktorumla gorustum oyle dedi.Ama ben iyi hissediyorum iyi olacak ha agladim ha aglicam sevinten mi yoksa tam sevinememkten mi anlamadim.Allahim kimse üzulmesin buradakileri cok iyi anliyorum.Imtihanimizi kolay etsin kizlar.Rabbimin imtihani ,ins herkes mutlu olacagi haberleri alir:dua::KK200:

Back