• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Peki kan vermeye gidiyorum Rabbim insallah yuzumuzu guldurur nolur dua edin
Ins cnm dualarimiz seninle
Pozitif alan arkadaşları tebrik ediyorum. Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin hepinize. Olmayan arkadaşlarım da inşAllah en kısa zamanda kavuşurlar. Bende kan verdim tekrar inşAllah katlanmıştır.
Amin amin amin ..

öyle düşünme canım.Benim bir tanesi PGT ye gitti bir tanesi sağlıklı geldi transfer edildi ve tuttu...Moralini bozma,stres yapma canım...
Selam seninle aynı durumdayım. 1 tane pgt ye gitti 10 gün oldu daha sonuç yok. Insalalh senin gibi sansli olurum. Sende ne zaman transfer yapıldı paylasirsan sevinirim

Selam kızlar yarın transferim var 3.gün embryo su olacak 12 yumurta toplanmıştı 7 tanesi döllenmiş 5.ci güne çıksın istemiştim ama doktorum riske atmak istemedi ya cikmazlarsa iptal olur diye 3.gun olacak inşallah tutar ilk tüp bebegim olacak çok heyecanliyim

3.kez koca bir 0
Ne olursun üzülme canım :KK42:bende çok üzüldüm zamanında çok zorlu günler geçirdim bak ben ilk oğluma 8. Defada dondurulmuşlarla hamile kaldım ve şimdi 3buçuk yaşında Allah senin yüzünede bakacak inşallah :dua:buna İnan ama pes etme kendini maddi manevi toparla yine dene bende Birgün anne olacam inşallah söyle

Back