- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.201
Evet banada aynı şeyi söyledi. denize bile gir demişti :) ama ben 3-4 gün beklerdim öylr duş aldım. onun dışında gerçekten normal hayatıma devam ettim. sadece ağır iş yapmadımNormal hayata devam dıyo doktor
Sagol Tamam canım hakımızda hayırlısı
Canm sen kendin al doktorun kullan demeden kullan bebeğin beyin gelişimi için çok önemliHepiniz folik asit kullanıyorsunuz galiba bana neden vermedi ki acaba
Valla canım tam olarak blmiyorum ama yumurta geliştirme gibi bişiy sanırsam zaten 2 defa vurdurdu göbekteno iğne ne için. bende haftada 1 pruloton iğne vuruluyorum
Canm bugün aradım doktorumu bana bi kutu daha al dedi düşüğü engelliyormuş estrofem ile crinone jelBende coraspin, folbiol, estrofem, crinone jel kullanıyorum. Yalnız estrofemi bırakmak istiyorum. X kategorindesindeymiş hamileysem içmek istemiyorum
Tmm cnmCanım pazartesi yaptırcam inşAllah..
kizlar transfer sonrasi doktoruma sorarak eve gelir gelmez dus aldim ilik suyla ayakta. ilk uc gun evde oldum ama hep yatmadim tabiki. sonrasinda hemen ise dondum.Evet banada aynı şeyi söyledi. denize bile gir demişti :) ama ben 3-4 gün beklerdim öylr duş aldım. onun dışında gerçekten normal hayatıma devam ettim. sadece ağır iş yapmadım
evet faydası varmış o yüzden benim doktorum 12 haftaya kadar estrofem,crinone jel, forbiol,claxein iğne kullandırıyor.Canm bugün aradım doktorumu bana bi kutu daha al dedi düşüğü engelliyormuş estrofem ile crinone jel
aslında olması gereken o. bende hiç yatmıyorum sadece 2 gün evden çıkmıyorum.kizlar transfer sonrasi doktoruma sorarak eve gelir gelmez dus aldim ilik suyla ayakta. ilk uc gun evde oldum ama hep yatmadim tabiki. sonrasinda hemen ise dondum.
Biz Ekim annesimi olacaz nasip olursa :)[/QUOT
Insallah canım
Gecersz diyorlar cnm seninki erken gebelik testimiKızlar ya sabah yaptığım testi atmamıştım ve bu akşam baktığımda ikinci çizgi çok çok hafif görünüyor şimdi bu geçersiz oldu demi
Eltim bunu ekim ayında Türkiye'den getirdi 5 liralıktanGecersz diyorlar cnm seninki erken gebelik testimi
Tmm bnmki de ucuz testlerden onlar 20-50 ml arası hcg hormonunu saptayablyrmus cnm. 7. Gun cıkmayablr o yuzdn herkesin bınyesi farklı bebiş gec tutunablyr olumlu olmaya calısıyrm bndeEltim bunu ekim ayında Türkiye'den getirdi 5 liralıktan
Canım benim 5. Gün yaptığımda da öyle olmuştu. Annem sonradan baktığında silik ikinci çizgi vardı. İnşAllah seninde pozitiftir canımKızlar ya sabah yaptığım testi atmamıştım ve bu akşam baktığımda ikinci çizgi çok çok hafif görünüyor şimdi bu geçersiz oldu demi
. Evet benim üzerinde 20ml yazıyo canım bende senin gibi düşünüyorumTmm bnmki de ucuz testlerden onlar 20-50 ml arası hcg hormonunu saptayablyrmus cnm. 7. Gun cıkmayablr o yuzdn herkesin bınyesi farklı bebiş gec tutunablyr olumlu olmaya calısıyrm bnde
İnşallah canım hayırlı haberler veririzCanım benim 5. Gün yaptığımda da öyle olmuştu. Annem sonradan baktığında silik ikinci çizgi vardı. İnşAllah seninde pozitiftir canım
Tekrar yapacakmsn idrar testi? Bn kana kadar sabredeyim artik diyorm cok cnm skldi cunku bgn. Evet benim üzerinde 20ml yazıyo canım bende senin gibi düşünüyorum
Ozon terapisini araştır bi de. Ayrıc mutlaka arı sütünü de dene. İnşallah olumlu sonuç alırsınçok araştırdım kesin birşey bulmdım ama akupuntur tarzı şeyleri araştırıyorum haftaya cumartesi randevu alcam bakalım ne dicekler
Erkek için mi bana mi ?SchonerDuft havuç suyunu öneririm günde 1 bardak. yanlız sigara içilmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?