• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Normal hayata devam dıyo doktor
Sagol Tamam canım hakımızda hayırlısı
Evet banada aynı şeyi söyledi. denize bile gir demişti :) ama ben 3-4 gün beklerdim öylr duş aldım. onun dışında gerçekten normal hayatıma devam ettim. sadece ağır iş yapmadım

Bende coraspin, folbiol, estrofem, crinone jel kullanıyorum. Yalnız estrofemi bırakmak istiyorum. X kategorindesindeymiş hamileysem içmek istemiyorum
Canm bugün aradım doktorumu bana bi kutu daha al dedi düşüğü engelliyormuş estrofem ile crinone jel

Evet banada aynı şeyi söyledi. denize bile gir demişti :) ama ben 3-4 gün beklerdim öylr duş aldım. onun dışında gerçekten normal hayatıma devam ettim. sadece ağır iş yapmadım
kizlar transfer sonrasi doktoruma sorarak eve gelir gelmez dus aldim ilik suyla ayakta. ilk uc gun evde oldum ama hep yatmadim tabiki. sonrasinda hemen ise dondum.

Canm bugün aradım doktorumu bana bi kutu daha al dedi düşüğü engelliyormuş estrofem ile crinone jel
evet faydası varmış o yüzden benim doktorum 12 haftaya kadar estrofem,crinone jel, forbiol,claxein iğne kullandırıyor.

kizlar transfer sonrasi doktoruma sorarak eve gelir gelmez dus aldim ilik suyla ayakta. ilk uc gun evde oldum ama hep yatmadim tabiki. sonrasinda hemen ise dondum.
aslında olması gereken o. bende hiç yatmıyorum sadece 2 gün evden çıkmıyorum.

Kızlar ya sabah yaptığım testi atmamıştım ve bu akşam baktığımda ikinci çizgi çok çok hafif görünüyor şimdi bu geçersiz oldu demi

Kızlar ya sabah yaptığım testi atmamıştım ve bu akşam baktığımda ikinci çizgi çok çok hafif görünüyor şimdi bu geçersiz oldu demi
Canım benim 5. Gün yaptığımda da öyle olmuştu. Annem sonradan baktığında silik ikinci çizgi vardı. İnşAllah seninde pozitiftir canım

Tmm bnmki de ucuz testlerden onlar 20-50 ml arası hcg hormonunu saptayablyrmus cnm. 7. Gun cıkmayablr o yuzdn herkesin bınyesi farklı bebiş gec tutunablyr olumlu olmaya calısıyrm bnde
. Evet benim üzerinde 20ml yazıyo canım bende senin gibi düşünüyorum

Back