- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.181
Ben hergün kullanıyorum canım. 1 hazır enjektörü göz kararı ayarlayıp 5 günde bitiriyorum. Saat akşam 8 de vuruyorum benCanım bende leucostim kullanıyorum sen nasıl kullanıyorsun haftada bir mi birde saat kac da yapmamız gerekiyor bilgin var mi
4 Şubat cnm 5. Gün embriyosuAmin cnm test günün ne zaman
Ay inş hayırlı sonuçlar alırız ya . İlk denemenmi seninde canımAynıyiz seninle canım
Hadi son 1 hafta cnm Hayrli haberler verirsin ins . Tek embriyomu koydular cnm4 Şubat cnm 5. Gün embriyosu
Evet folik asit kullanman lazm normalde tedavi görmesek te hamilelik düşünen herkeze veriyorlar cnm bnce sen kendin alHepiniz folik asit kullanıyorsunuz galiba bana neden vermedi ki acaba
Devamı ediyoruz acaba testten sonradaBende coraspin, folbiol, estrofem, crinone jel kullanıyorum. Yalnız estrofemi bırakmak istiyorum. X kategorindesindeymiş hamileysem içmek istemiyorum
Evet bencede kendim alayım çünkü herkese verilmiş bi zararı da yokEvet folik asit kullanman lazm normalde tedavi görmesek te hamilelik düşünen herkeze veriyorlar cnm bnce sen kendin al
Canım 1 tane çok iyi. Kalitede dedi yaş 35 den küçük dedi ama istersen 1 tanede onun bi alt kalitesini de koyalım dedi bende kabul ettim 2 tane koydular ikiside 5. Gün işte 2 tane de dondurdukHadi son 1 hafta cnm Hayrli haberler verirsin ins . Tek embriyomu koydular cnm
bende estrofem-coraspin-forbiol-crinone jel kullanıyorum. estrofemi hamilelikde bende kullanmak istemedim ama doktorum bebeğe sıfır zararı var. kullanmak zorundasın dedi. 12. haftaya kadar. öyle dediği için kullandım. 1 şubatta transfer var diye bugünde tetradox-prednol kullanmaya başladımBende coraspin, folbiol, estrofem, crinone jel kullanıyorum. Yalnız estrofemi bırakmak istiyorum. X kategorindesindeymiş hamileysem içmek istemiyorum
İlk denemem CnmAy inş hayırlı sonuçlar alırız ya . İlk denemenmi seninde canım
Benim de test günüm 4 Şubat 5.gun embriyosu. Aynı gün güzel haberleri alırız inşallah. Test yapmayı dusunuyormusun4 Şubat cnm 5. Gün embriyosu
Hamilesin sen ya :) kan testi yaptır artk cnmBende coraspin, folbiol, estrofem, crinone jel kullanıyorum. Yalnız estrofemi bırakmak istiyorum. X kategorindesindeymiş hamileysem içmek istemiyorum
Ay sormuştum ben sana k.bkma kafam gelgitli bu aralar doğal olarak :)Canım 1 tane çok iyi. Kalitede dedi yaş 35 den küçük dedi ama istersen 1 tanede onun bi alt kalitesini de koyalım dedi bende kabul ettim 2 tane koydular ikiside 5. Gün işte 2 tane de dondurduk
Bana bitane transferden hemen sonra göbekten yaptılar bitanede bir hafta sonra yapmamı söylediler hangi saat de yapsam bilmiyorumBen hergün kullanıyorum canım. 1 hazır enjektörü göz kararı ayarlayıp 5 günde bitiriyorum. Saat akşam 8 de vuruyorum ben
o iğne ne için. bende haftada 1 pruloton iğne vuruluyorumBende crinone jel , estrofem ,coraspin ,folbiol, progrstan iğnesi vuruluyorum hergün. Birde doktor transferden sonra hastanedeyken choriomon iğnesi yaptı karından birde 4.günü vuracaksın karından dedi bugünde iğnemi vurdum.bu iğneyi vurulan varmı
canım doktorları bence dinleme bu konuda 3-4 gün sonra yap bence. ben doktoruma sormuştum bana denize bile girebilirsin dedi. şaşkınlıkla donuk bir şekilde dinlemiştim
Canım pazartesi yaptırcam inşAllah..Hamilesin sen ya :) kan testi yaptır artk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?