2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Bende coraspin, folbiol, estrofem, crinone jel kullanıyorum. Yalnız estrofemi bırakmak istiyorum. X kategorindesindeymiş hamileysem içmek istemiyorum
bende estrofem kullanıyorum cnm 9 haftaya kadar devam dedi doktor sabah 3 tane içiyorum ayrıca corasprin folikasit crinone jel clexan iğne ve progesteron iğne heryerde delik deşik oldu ama değer tabi

bende estrofem kullanıyorum cnm 9 haftaya kadar devam dedi doktor sabah 3 tane içiyorum ayrıca corasprin folikasit crinone jel clexan iğne ve progesteron iğne heryerde delik deşik oldu ama değer tabi
Niye bu kadar çok progeston alıyorsun? Bir tanesi yetmiyor mu? Folik asit hangisi? Benim folbiol ama hamilelere direkt folic asit yazan kullanılıyo sanki?

Çok ağladım okurken çok çok. Rabbim bir an önce sağlıklı bir evlat nasip etsin

Niye bu kadar çok progeston alıyorsun? Bir tanesi yetmiyor mu? Folik asit hangisi? Benim folbiol ama hamilelere direkt folic asit yazan kullanılıyo sanki?
progesteron düsük çıktı cnm o yüzden iğne ilave ettiler Folic kullanıyorum bende ama farketmiyo galiba çünkü ben bunu önceden almıştım yani 3 aylık var icinde bitmek üzere tekrar alicam

Meraba arkadaşlar ben 32 yaşındayım...geçen yıl aralik ayından beri 2 aşılama, histereskopi ameliyatı ve 2 tüp bebek denemesi yaptım..ilk tüp bebek denememde transfere bile gidemedik, bendeki sorun yumurtalarım kalitesiz ve boş çıkıyor döllenme bile olmuyor bu son denememde 6 yumurta alındı sadece 2 si dollendi tek transfer yapıldı diğerini dondurdular...5. Gün embriyosu transfer ettiler ve bugün 11. Günüm yarında test günüm ama yaptırmak bile istemiorum içimde umutsuzluktan hiçbir heyecan kalmadı artık, pazartesi günü kendi doktoruma gidip yaptıracam...eşim çok umutlu dünden beri beni hastaneye teste götürmeye çalışıo, o yüzden çok üzülüyorum ona suçluluk duyuyorum sanki

Suçluluk duyma sakın herşey Allahtan hem bilemeyiz ki hiç sorunu olmayanların da çocuğu olmuyor bence biz zamanı var bu bizim imtihanımiz cnm hem okadr umutsuz olma inş güzel haberler verirsin bende okadr takmışimki rüyamda adet ağrısı çekiyorum ve adet oldm agliyodum gerçek sandım

Canım niye kendini umutsuz hissediyorsun çok şükür 5. Güne gitmiş embriyon 1 tane yumurta yeter bize inşallah rabbim bu güzelliği bize de yaşatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…