• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Bende coraspin, folbiol, estrofem, crinone jel kullanıyorum. Yalnız estrofemi bırakmak istiyorum. X kategorindesindeymiş hamileysem içmek istemiyorum
bende estrofem kullanıyorum cnm 9 haftaya kadar devam dedi doktor sabah 3 tane içiyorum ayrıca corasprin folikasit crinone jel clexan iğne ve progesteron iğne heryerde delik deşik oldu ama değer tabi:anneadayı:

bende estrofem kullanıyorum cnm 9 haftaya kadar devam dedi doktor sabah 3 tane içiyorum ayrıca corasprin folikasit crinone jel clexan iğne ve progesteron iğne heryerde delik deşik oldu ama değer tabi:anneadayı:
Niye bu kadar çok progeston alıyorsun? Bir tanesi yetmiyor mu? Folik asit hangisi? Benim folbiol ama hamilelere direkt folic asit yazan kullanılıyo sanki?

çok üzüldüm ama daha yolun başındasın pes etme derim. her zaman hayırlısını iste. yaşında genç.
ben 37 yaşındayım
2 aşıla 3 tüp bebek bu aykini sayacak olursa 4. deneme
ilk tüp bebek denememde 3. gün emb. du çok heyecanlıydım. negatifi gördüm dünya başıma yıkıldı sandım. o kadar üzüldümkü bundan daha kötü acı olmaz dedim.senin gibi çok ağladım. ara vermeden ikinciye başladım sıfırdan.
ikinci denemem 5. gün embriyosu olarak yapıldı.
umudum bile yoktu. 11. gün idrar testini yaptım sonucuna bakmayı unuttum o kadar umutsuzdum. 15dk sonra aklıma geldi baktım poizitifti. hemen kanl verdim evet hamileydim hıçkıra hıçkıra ağladım. ama bebeğimin gelişimi olmadı 8. hafta kürtaj oldum. gördüğüm negatif sadece üzüntüymüş. bu sefer gerçekten canım yandı. acıyı hissettim. 3 ay ara verdim. 3. denemeya başka bir merkezde başladım. yine hamile kaldım. sevincim korkuyla karışıktı. her kontrolde geliştimi kalbi attımı. bu seferde kalp atışını duydum. 3-4 kontrolumdede korkarak gittim. ve 10. hafta içinde korktuğum başıma geldi bu sefer kalbi durdu. bu sefer hissetiğim acı bir öncekinden daha fazla oldu. bebeğimim kalbini duydum elleri ayakkaları oluşmaya başlamıştı. ultrason resimlerinde çok belirgindi şimdi bakamıyorum bile o resimlere.
şimdi dondurulmuşlar transfer olacak. bakalım beni neler bekliyor.
o yüzden üzülme. rabbim inş. yüzünü güldürecek. daha çok yolun başındasın. rabbim daha büyük acılar yaşatmasın ve gönlüne göre versin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. belki tutunsa sağlıksız diye düşecekti. emin olki o daha acı.
Çok ağladım okurken çok çok. Rabbim bir an önce sağlıklı bir evlat nasip etsin

Niye bu kadar çok progeston alıyorsun? Bir tanesi yetmiyor mu? Folik asit hangisi? Benim folbiol ama hamilelere direkt folic asit yazan kullanılıyo sanki?
progesteron düsük çıktı cnm o yüzden iğne ilave ettiler Folic kullanıyorum bende ama farketmiyo galiba çünkü ben bunu önceden almıştım yani 3 aylık var icinde bitmek üzere tekrar alicam

Meraba arkadaşlar ben 32 yaşındayım...geçen yıl aralik ayından beri 2 aşılama, histereskopi ameliyatı ve 2 tüp bebek denemesi yaptım..ilk tüp bebek denememde transfere bile gidemedik, bendeki sorun yumurtalarım kalitesiz ve boş çıkıyor döllenme bile olmuyor bu son denememde 6 yumurta alındı sadece 2 si dollendi tek transfer yapıldı diğerini dondurdular...5. Gün embriyosu transfer ettiler ve bugün 11. Günüm yarında test günüm ama yaptırmak bile istemiorum içimde umutsuzluktan hiçbir heyecan kalmadı artık, pazartesi günü kendi doktoruma gidip yaptıracam...eşim çok umutlu dünden beri beni hastaneye teste götürmeye çalışıo, o yüzden çok üzülüyorum ona suçluluk duyuyorum sanki

Meraba arkadaşlar ben 32 yaşındayım...geçen yıl aralik ayından beri 2 aşılama, histereskopi ameliyatı ve 2 tüp bebek denemesi yaptım..ilk tüp bebek denememde transfere bile gidemedik, bendeki sorun yumurtalarım kalitesiz ve boş çıkıyor döllenme bile olmuyor bu son denememde 6 yumurta alındı sadece 2 si dollendi tek transfer yapıldı diğerini dondurdular...5. Gün embriyosu transfer ettiler ve bugün 11. Günüm yarında test günüm ama yaptırmak bile istemiorum içimde umutsuzluktan hiçbir heyecan kalmadı artık, pazartesi günü kendi doktoruma gidip yaptıracam...eşim çok umutlu dünden beri beni hastaneye teste götürmeye çalışıo, o yüzden çok üzülüyorum ona suçluluk duyuyorum sanki
Suçluluk duyma sakın herşey Allahtan hem bilemeyiz ki hiç sorunu olmayanların da çocuğu olmuyor bence biz zamanı var bu bizim imtihanımiz cnm hem okadr umutsuz olma inş güzel haberler verirsin bende okadr takmışimki rüyamda adet ağrısı çekiyorum ve adet oldm agliyodum gerçek sandım :(

Canım niye kendini umutsuz hissediyorsun çok şükür 5. Güne gitmiş embriyon 1 tane yumurta yeter bize inşallah rabbim bu güzelliği bize de yaşatacak

Back