• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Bende coraspin, folbiol, estrofem, crinone jel kullanıyorum. Yalnız estrofemi bırakmak istiyorum. X kategorindesindeymiş hamileysem içmek istemiyorum
bende estrofem-coraspin-forbiol-crinone jel kullanıyorum. estrofemi hamilelikde bende kullanmak istemedim ama doktorum bebeğe sıfır zararı var. kullanmak zorundasın dedi. 12. haftaya kadar. öyle dediği için kullandım. 1 şubatta transfer var diye bugünde tetradox-prednol kullanmaya başladım

Bende crinone jel , estrofem ,coraspin ,folbiol, progrstan iğnesi vuruluyorum hergün. Birde doktor transferden sonra hastanedeyken choriomon iğnesi yaptı karından birde 4.günü vuracaksın karından dedi bugünde iğnemi vurdum.bu iğneyi vurulan varmı

Bende crinone jel , estrofem ,coraspin ,folbiol, progrstan iğnesi vuruluyorum hergün. Birde doktor transferden sonra hastanedeyken choriomon iğnesi yaptı karından birde 4.günü vuracaksın karından dedi bugünde iğnemi vurdum.bu iğneyi vurulan varmı
o iğne ne için. bende haftada 1 pruloton iğne vuruluyorum

canım doktorları bence dinleme bu konuda 3-4 gün sonra yap bence. ben doktoruma sormuştum bana denize bile girebilirsin dedi. şaşkınlıkla donuk bir şekilde dinlemiştim

Normal hayata devam dıyo doktor
Sagol Tamam canım hakımızda hayırlısı

Back