• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Suçluluk duyma sakın herşey Allahtan hem bilemeyiz ki hiç sorunu olmayanların da çocuğu olmuyor bence biz zamanı var bu bizim imtihanımiz cnm hem okadr umutsuz olma inş güzel haberler verirsin bende okadr takmışimki rüyamda adet ağrısı çekiyorum ve adet oldm agliyodum gerçek sandım :KK43:
Bende transferden önceki gece bütün yumurtalarimin bozulduğunu ve 1.5 yumurta transfer edeceklerini görmüştü buçuğu neyse artık gerçi bi tane iyi kite biri orta kalite transfer ettiler buçuğu o galiba şuan o kadar çok sırtım ağrıyrki gece ağrısı ile uyandım

Bende transferden önceki gece bütün yumurtalarimin bozulduğunu ve 1.5 yumurta transfer edeceklerini görmüştü buçuğu neyse artık gerçi bi tane iyi kite biri orta kalite transfer ettiler buçuğu o galiba şuan o kadar çok sırtım ağrıyrki gece ağrısı ile uyandım
Sırt ağrısı hamilelikte oluyormuş diye duydum cnm benm rüyam inş doğru çıkmaz ya:-( benmde yarın transferm oyuzden heyecan yaptm herlde

Sırt ağrısı hamilelikte oluyormuş diye duydum cnm benm rüyam inş doğru çıkmaz ya:-( benmde yarın transferm oyuzden heyecan yaptm herlde
Valla cnm bu kadar erken olmaz galiba bugün 3. Gün transfer oldum 5. Gün embriyosu eşime sırtım çok ağrıyor diye ağladım gece çok yatıyorsun dedi bana ondan :bicak:

Evet bana kağıda yazıp verdiler test tarihini beklemeyin 5.gun embriyosu olanlar.size 1 tane mi 2 tane mi transfer edildi.?
Daha transfer edilmedi:-) sıyırdım iyice nasl beklicem bilmiym yarn sabh transferim cnm ilkinde iki tane istemiştim koydular ama 3.gündü smdi gene iki tane istiçem inş koyarlar

Benimde 5. Gün embriyosuydu 6. Gün sabah idrar testinde ilk çıkmadı bir kaç saat bekledikten sonra çok çok silik çıkmıştı. Bir kac gun sonra Gittikçe koylasti. Bence 5. Gün embriyosu nda daha erken belli olabilir.
Aa ne güzel erkenden çıkmış kan verdinmi peki cnm

Hayirli haberler alırız inşallah canım. 4 Şubat benim test tarihi 10.gun senin ne oluyor
Benim bugün itibari ile 6 haftalık ama benim tekrarlayan erken kayıplarım var. O yüzden kalp atınıni görene kadar umutlanmiyorum. Daha keseyi görmeye gitmedim. Hayırlısı inşallah bu sefer olur

Benim bugün itibari ile 6 haftalık ama benim tekrarlayan erken kayıplarım var. O yüzden kalp atınıni görene kadar umutlanmiyorum. Daha keseyi görmeye gitmedim. Hayırlısı inşallah bu sefer olur
Bunda annesine sıkı sıkı tutunur inşallah canım. Kaçıncı günde öğrendin sen idrarda gördün mu

Kızlar kontrolden geldim pzt opu olur demişti doktorum ama yeterince büyümemişler iki gün daha iğne olucam sayıyıda söylemedi umarım kaliteli olurlar :KK43: moralim bozuldu
Bozma moralini cnm benmde öyleydi doktr son muayene de dha küçük bunlar dedi moralimi bozmuştu iki tane 15 16 mm büyük vardı sonra üç gün dha iğnelere devam dedi snra kontrole çağırmadan opu tarihi vermişti şaşırdım bnde ama kaliteli olurlar inşallah seninde büyürler bnce

Back