öğlen kana gidicem o zaman daha çok emin olcam inşallah canımAy inanmıyorum çok sevindim hayırlı olsun insallah ben hissetmiştim ama
çok erken yapmışsın canım bende 4 gün kala yaptım tek çizgi çıkmıştı dua et bende sana dua edicemHayirli olsun canimm benim bata 6 gün var sabah test yaptim tertemiz çıktı moralimde baya bozuldubenim icinde dua et lütfen
Habersiz bırakma bizi çatlarımöğlen kana gidicem o zaman daha çok emin olcam inşallah canım
ama çok heyecanlıyııııım
çok erken yapmışsın canım bende 4 gün kala yaptım tek çizgi çıkmıştı dua et bende sana dua edicem
alıym sonucu hemen koyucam burayaHabersiz bırakma bizi çatlarım
Ay insallah canim yaa benimde senin gibi olur insallahöğlen kana gidicem o zaman daha çok emin olcam inşallah canım
ama çok heyecanlıyııııım
çok erken yapmışsın canım bende 4 gün kala yaptım tek çizgi çıkmıştı dua et bende sana dua edicem
amin canım inşallah hayırlısıysa olsunAy insallah canim yaa benimde senin gibi olur insallah
canım benim inşallah Allah sanada nasip etsin yarın 4'e hemen hatırlatma koyucam ve dua edicem canımaloretha canım tebrikler gözünaydın inşallah bizede nasip olur böyle güzel bir pozitif görmek bebişin seninle canım çok güzel yarın saat 4te aşılamam yapılacak dua et banada inşallah Rabbim nasip eder
Kaç gün var Bata canım bi de bu erken gebelik testi mı normal migünaydın canlarım size galiba bir süprizim var
aloretha 16 mayıs
@KE Dilek 19 mayıs
bogazlikazak _myth_ 21 mayıs
_citygirl_ aysefeytum November 22 23 mayıs
M maviturna @just__married@Karpuzlimon 25 mayıs
ilkduyansenol 26 mayıs
Pamukum22 28 mayıs
efrahuzeyfe A abceee 30 mayıs
scarlet82 @befer K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
1 gün geçti canım bu sabah yaptımKaç gün var Bata canım bi de bu erken gebelik testi mı normal mi
günaydın canlarım size galiba bir süprizim var
aloretha 16 mayıs
@KE Dilek 19 mayıs
ilkduyansenol 26 mayıs
Pamukum22 28 mayıs
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
Canımm inanılmaz sevindim. kan sonucunu al da darısı başımıza diyelimm. Ne güzel ne güzel...günaydın canlarım size galiba bir süprizim var
aloretha 16 mayıs
@KE Dilek 19 mayıs
ilkduyansenol 26 mayıs
Pamukum22 28 mayıs
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
Bende çalışıyorum anlarım inşallah yerlesiyordurBenim batımı da ekler mısınız 28 Mayıs
Çok heyecanlıyım bu ay klomen kullandım ilk defa eğer bebek varsa şuan yerleşmek için ilerliyordur hep yatay pozisyonda durmak istiyorum yerleşmesi için ama iş yerinde ne mümkün
İlk hamişimiz hayırlı olsun canım darısı başımızakızlar kan sonucumu aldım 24.1 cumartesi doktora gidiyorum
kızlar kan sonucumu aldım 24.1 cumartesi doktora gidiyorum
kızlar kan sonucumu aldım 24.1 cumartesi doktora gidiyorum
16 Mayıs canım yani 1 gün geçtihayırlı olsun cnm bat kaçtı senin?
amin tatlım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım. Hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Ay canım hamilemisin?hayırlı olsun çok sevindim. ..sayfa açmak mi ugurlu geldi sana.:)))ay bende mi açsam ne:))amin tatlım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?