Ben varım canım aylardır uğraşanSelam kızlar,
Mayıs, Haziran aylarında hamile kalmak isteyenleri görelim bakalım.
Bu ay ikinci denememizi yapıyoruz bakalım Allah nasip ederse bu ay bebişimiz olsun istiyoruz
Beklemede olan, denemde olan herkesi görmek isterim
hayırlı haberler alırsın inşallah canımBen varım canım aylardır uğraşanyarın hsg çekimim var haftayada ilk defa aşılama yapılacak bakalım insallah bu ay yüzümüz güler
Ben de tam olarak bu topiği açmak için gelmiştim. İlk paylaşıma bat yazılan topiklerden birine gerçek bir aidiyet kurayım diye.
Buraya o aidiyeti kurabilecek miyiz bilmem ama :)
Madem açılmış israf etmeyelim. Bat tarihlerinde amacına ulaşan güzel annelerin isminin yanına belirteç koyar bu yolda olanlar hakkında fikir edinmek isteyenler için faydalı oluruz diyorum.
Kalabalık bir grup olur inşallah diyeyim şimdiden
Ekleyelim mi bat'ları sevgili konu sahibialoretha
Canim benim bat 23 mayismis yanlis yazmisim duzeltirmisin sana zahmethepimiz için hayırlı haberler kızlar hepimizin göbüşleri bebişlerle dolsun
aloretha 16 mayıs
_citygirl_ 24 mayıs
herbisi 3 haziran
scarlet82 1 haziran
Aynı kız batlarimiz insallah ikimizde güzel haberler veririzBende varım kizlar geçen ay aşılama denedik olmadı. ..Bu ay akışına bıraktık :)) bat 23 mayis
Benim de 26 mayis canim. Hsg cektirdim bu 3.ayim insallah bu ay olurrSelam kızlar,
Mayıs, Haziran aylarında hamile kalmak isteyenleri görelim bakalım.
Bu ay ikinci denememizi yapıyoruz bakalım Allah nasip ederse bu ay bebişimiz olsun istiyoruz
Beklemede olan, denemde olan herkesi görmek isterim
aloretha 16 mayıs
_citygirl_ 23 mayıs
herbisi 3 haziran
scarlet82 1 haziran
tulinkrc 9 mayıs
H Hayalettim 10 mayıs
Pamukum22 28 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?