amin canım inşallah Allah her isteyene nasip etsinNe güzel canım allah kalp atışlarıni da duymayi nasip etsin...inşallah bize de versin:))
kızlar doktora gittim bugün değerlerim yükselmişrahim duvarında kalınlaşma var bu güzel dedi
haftaya cumartesi bir daha gidicem
Ben erken testten sonra yapmadim. Her ay ovulasyon testim 18 ya da 19.gun pozitif oluyordu 32 ya da 33.gun regl oluyordum bu ay 16 ve 17.gun ayni sekilde pozitifti acaba adet gunum 2 gun geriye kaydi mi emin degilim bu durumda bat 23 degil 21 mayis yani yarin.olsa da kurtulsam Sanirim bunaldim ben.ilk cocukta 2 yil her ay 5 10 test yapıp olumsuz olunca hic hevesim kalmamisMerhaba kızlar. Günü yaklaşanlar test yapmadınız mı? Merak ettim
Ben erken testten sonra yapmadim. Her ay ovulasyon testim 18 ya da 19.gun pozitif oluyordu 32 ya da 33.gun regl oluyordum bu ay 16 ve 17.gun ayni sekilde pozitifti acaba adet gunum 2 gun geriye kaydi mi emin degilim bu durumda bat 23 degil 21 mayis yani yarin.olsa da kurtulsam Sanirim bunaldim ben.ilk cocukta 2 yil her ay 5 10 test yapıp olumsuz olunca hic hevesim kalmamis
ne kadar vardı adetine canım?günaydın kızlar herkese ben cuma kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doktor negatif pozitif olabilir erken dedi gittik deldirdik kolu anlıycanız,
Mutlu huzurlu mujdeli hafta olsun insallah canımGünaydın kısçeler iyi haftalarımız olsun
aloretha 16 mayıs
bogazlikazak _myth_ 21 mayıs
_citygirl_ aysefeytum November 22 23 mayıs
@just__married@Karpuzlimon 25 mayıs
ilkduyansenol M maviturna 26 mayıs
Pamukum22 NasilYarDiyeyim 28 mayıs
@efrahesila A abceee 30 mayıs
scarlet82 @befer K kimyaci87 1 haziran
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
Günaydın kısçeler iyi haftalarımız olsun
aloretha 16 mayıs
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
aloretha 16 mayıs
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
canım benimde 15 haziran ekler misin. Hadi bakalım inşallah bu ay Allahım.
ne kadar vardı adetine canım?
çok erken yapmışsın canım benim adetim geçtikten 1 gün sonra çok silik çıktı idrarda kanda da 24,1 çıktı sen biraz acele etmişsin tatlımyaptırdığımda 7 gün vardı ,bugünde yaptırdım negatif çıktı idrarda .yapmıycam test artık
çok erken yapmışsın canım benim adetim geçtikten 1 gün sonra çok silik çıktı idrarda kanda da 24,1 çıktı sen biraz acele etmişsin tatlım
aloretha 16 mayıs
herbisi 3 haziran
tulinkrc 8 haziran
yaptırdığımda 7 gün vardı ,bugünde yaptırdım negatif çıktı idrarda .yapmıycam test artık
Canim cok tebrik ederim. Belirtilerin nelerdi. Bata 4 gün var ve bugün su gibi akıntım var? Sende oldu mu böyle akıntı?Canım beni de hamiş olarak değiştirebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?