• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs - Haziran aylarında hamile kalmak isteyenler

günaydın cnm henüz tık yok göğüs ağrım dışında
bekle bakalım canım inşallah hayırlısı olur

Günaydın işteyim ben Bata 4 gün var test negatif umudum kayboldu yine :110:
çok erken yapmışsın canım 4 gün kala benimde negatif çıkmıştı
Beklemedeyim 6 gün kaldı:KK49:
hayırlısı olsun canım:dua:

Günaydınlar bata 2 gün kaldi. Heyecanla belkiyorum ben de...
hadi inşallah :dua:

aloretha aloretha canım sen idrar testinde regliye kaç gün kala öğrendin hamile olduğunu? benim bugün 2 gün kaldı negatif çıktı. ama kasıkta batmalarım devam ediyor. kist olabilirmi hiç böyle kasıkta ağrı batma yaparmı bileninizmi var mı?

aloretha aloretha canım sen idrar testinde regliye kaç gün kala öğrendin hamile olduğunu? benim bugün 2 gün kaldı negatif çıktı. ama kasıkta batmalarım devam ediyor. kist olabilirmi hiç böyle kasıkta ağrı batma yaparmı bileninizmi var mı?

ben 1 gün geçince yaptım yaptım onda da çok silik çıktı
kasıkta batma bende de vardı canım

ben 1 gün geçince yaptım yaptım onda da çok silik çıktı
kasıkta batma bende de vardı canım
sağol canım bugün kanda verdim perşembe çıkacak bakalım sonuçlar inşallah bebiş vardır. inşallah sende sağ sağlim kucağına alırsın bebişini.:dua:

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
çamaşır suyundan yorgunluktan uzak dur
amin canım inşallah vericem güzel haberleri
eşim pek elletmiyor mutfağı banyoyu bana çamaşır suyuyla haşır neşir olamıyoruz:-)

sağol canım bugün kanda verdim perşembe çıkacak bakalım sonuçlar inşallah bebiş vardır. inşallah sende sağ sağlim kucağına alırsın bebişini.:dua:
inşallah hayırlı haberler alırsın canım bizi habersiz bırakma
amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza:dua:

Ben iptal aloretha aloretha canim bugun basladi adetim bu ay kismet değilmiş sizlere bol kolaylik dilerim hayirli evlat olsunlar insallah saglikla kucaginiza alin ikiniz de ocak annelerine hoşgeldiniz...savulun canavarlar çıkmak için gün saymaya başladı :)

Back