• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Haklısın canım. Bugün kontrol vardı. 11 mi ve 10 mi varmış sağ ve solda 4 tane de küçük varmis.dozu değiştirmedi sanırım ancak yeterli oldu bende.başka bir ilaç daha vermişti ama kullanmak için kan sonucunu bekletti ve sonuç kullanma çarşamba yi bekle dedi.çok merak ediyorum toplama ve transferi ne zaman yapacaklar acaba
Bir kez daha kontrole çağırmış olması lazim seni canım hangi ilacı vermişti henüz baslamadigin ? İlacın dozunu arttırması çünkü o iki tane büyüyen yumurtanın erken çatlama ihtimali 'nden korkak doktor canım.

Merhaba arkadaslar bende ilk defa tup bebek yaptiracagim cok heyecanliyim puregon 8 gundeyim rabbim hepimize minnaklar nasip etsin birsey sormak istiyorum yumurta catlamamasi igne verdiler bugun gobegim kizardi normal mi sizce
Lucrin bende öyle yapmıştı kızardı ve yaktı baya canım olabiliyor catlatma iğnesi yapabilir . Gene sen doktor unu ara cunki belki senin alerjik bi durumun vardır danis mutlaka

Merhaba kizlar bnimde test tarihim 3 nisan ben dun evde test yaptim cok silik bi sekilde 2. Czgi ckti insallah tutmustr bebegim sizin kan testi zamaniniz ne zaman belirtiler oluyor mu adet olacmisim gbi agrm var kasiklarmda btma oluyr bnm
Canım hayırlı olsun inşallah gebesindir o silik çizgi çıktıysa vardır diye düşünüyorum ben iki transfer oldum hiç silik çizgi bile görmedim yoksa çıkmıyor o çizgi çünkü. İnşallah seni yüzün güler bize de dua et. Allahtan hayırlısı hepimiz için

Aynen canım cuma sabah bakalım ben ne durumda olacağım. Sen ekstra birşeyler yiyip iciyormusun bu süreçte vitamin olarak neler alıyorsun birbirimize faydalı olalım
omega 3, arginin, dhea, b12, infolic combi, ace plus, cq10 ne arasan var :) kendim araştırdım açıkçası doktora sormadım. ama transferden sonra bırakabilirim dhea ve arginini. arı sütü alıyorum bir de. yatmadan pekmez kefir. gün içinde fındık ceviz. allahım nasıl kilo alacağım yine :) bebiş gelsin de verilir kilolar :) sen neler yapıyorsun?

omega 3, arginin, dhea, b12, infolic combi, ace plus, cq10 ne arasan var :) kendim araştırdım açıkçası doktora sormadım. ama transferden sonra bırakabilirim dhea ve arginini. arı sütü alıyorum bir de. yatmadan pekmez kefir. gün içinde fındık ceviz. allahım nasıl kilo alacağım yine :) bebiş gelsin de verilir kilolar :) sen neler yapıyorsun?
Maşallah sıkı besleniyorsun canım hayran kalmamak elde değil. Hangi markalar peki dhea ne için o adet olmak için diye biliyorum cunki arginin q10 kullanmıyorum arginin tutunma için faydalı diye okumuştum yumurta kalitesi içinde faydasi var midir ki acaba bende kullansam şimdi. Arı sütü bal polen omega dvt3 folik asit bal çörek otu tarçın hayıt otu falan kullanıyorum ceviz hunnap pekmez süt içiyorum o kadar. Bende yarın q10 ve arginin alayım madem faydalı q10 ü duymuştum ama arginini yeni okudum faydalı olur inşallah

Canım iki yıldır bende kilo aldım balık etliyim baya :) hatta eşim böyle daha güzelsin sen ya hiç zayıflama diyor öyle baya etli butlu oldum bebis için inşallah çifter çifter olurda bebisler gelir geçer bu günlerde hiç yasanmamisa döner iz

Maşallah sıkı besleniyorsun canım hayran kalmamak elde değil. Hangi markalar peki dhea ne için o adet olmak için diye biliyorum cunki arginin q10 kullanmıyorum arginin tutunma için faydalı diye okumuştum yumurta kalitesi içinde faydasi var midir ki acaba bende kullansam şimdi. Arı sütü bal polen omega dvt3 folik asit bal çörek otu tarçın hayıt otu falan kullanıyorum ceviz hunnap pekmez süt içiyorum o kadar. Bende yarın q10 ve arginin alayım madem faydalı q10 ü duymuştum ama arginini yeni okudum faydalı olur inşallah
sen de hiç fena değilsin canım. hayıt otunu ben kullanmadım, o ne için kullanılıyor? solgarınkiler var bende. dhea biosteron du galiba. erkez rezerv azlığı için kullanılıyor. poleni ve çörek otuna başlayayım bak, onları unutmuşum:)

Canım iki yıldır bende kilo aldım balık etliyim baya :) hatta eşim böyle daha güzelsin sen ya hiç zayıflama diyor öyle baya etli butlu oldum bebis için inşallah çifter çifter olurda bebisler gelir geçer bu günlerde hiç yasanmamisa döner iz
benimki nefret ediyor kilodan, napsın bu süreçler için katlanıyor bu halime, ama ben de abarttım biraz evlendikten sonra 3 senede 10 kilo aldım:) ne güzel şanslısın valla eşten ve kilodan yana.

sen de hiç fena değilsin canım. hayıt otunu ben kullanmadım, o ne için kullanılıyor? solgarınkiler var bende. dhea biosteron du galiba. erkez rezerv azlığı için kullanılıyor. poleni ve çörek otuna başlayayım bak, onları unutmuşum:)
Solgar iyi bir marka canım bende içindeki oranlara çok takıldığım için tek tek ayrı markalar aldım eczaneleri geze geze hepsi ayrı markalar ama güzel bunlarda. Hayit otu yumurta oluşumunu sağlıyor adet düzenliyor falan günde hir bardak demleyip içiyorum ne olur ne olmaz diye . Dhea dan emin degilim de yarın gidip bir arginin ve q10 alıp kullanmaya başlayayım inşallah faydalı olurlar bir umut ışte buda biz benimde doktorum d vitamininden başka önermesi ama ben araştırıp kullanıyorum biliyorum ki sayı art masa bile kalite artacak inslalah

benimki nefret ediyor kilodan, napsın bu süreçler için katlanıyor bu halime, ama ben de abarttım biraz evlendikten sonra 3 senede 10 kilo aldım:) ne güzel şanslısın valla eşten ve kilodan yana.
Ben daha 2 buçuk yıllık evliyim 17 kilo aldım :( ama vallahi yakıştı ben dağıtırken çok çirkin oluyorum boyum uzun çünkü . Esi de çok memnun durumdan sağolsun ama ben gene de biraz vermek istiyorum artık doğumdan sonra veririz bizde istediğimiz kadarını yeterki o bölüme geçelim artık :anne::dua:

Kizlar bu vitaminler pekmez flan transfer oncesindemi basladiniz bebek koyulduktan sonra mi.ben normal besleniyorm dikkat edilmesi gerektgni bilmiyodum

Kizlar bu vitaminler pekmez flan transfer oncesindemi basladiniz bebek koyulduktan sonra mi.ben normal besleniyorm dikkat edilmesi gerektgni bilmiyodum
Yok canım biz erkenmenepoz durumundayız yumufyamiz çok az ve kalitesiz en azından dolu çıksın sağlıklı yumurtalar olsun diye biz takviye kullaniyoru Doktor önermiyor aslında biz tecrübeli kişilerin peşinden gidiyoruz onlar faydasını görmüş bizde okuyup araştırdık ve kullanıyoruz ben geçen sene faydasını görmüştüm ama tutunma olmamıştı yumurtaların birinci kaliteydi çok şükür o yüzden bu seferde denemek istedim. Transfer için değil bunlar yumurta kalitesi için yani sonuç olarak

Yok canım biz erkenmenepoz durumundayız yumufyamiz çok az ve kalitesiz en azından dolu çıksın sağlıklı yumurtalar olsun diye biz takviye kullaniyoru Doktor önermiyor aslında biz tecrübeli kişilerin peşinden gidiyoruz onlar faydasını görmüş bizde okuyup araştırdık ve kullanıyoruz ben geçen sene faydasını görmüştüm ama tutunma olmamıştı yumurtaların birinci kaliteydi çok şükür o yüzden bu seferde denemek istedim. Transfer için değil bunlar yumurta kalitesi için yani sonuç olarak
Anladm cnm saoll keske bende boyle seyler deneseydm kaliteli yumurta sayim cok az oldu daha fazla olur diye tahmin ediyodm nasip boleymis.embriyolar aa ab bb bc die adlandriliyo ya hangi kalitede olmasi tutmasi acisindan onemlimi.tecrubelisn diye fikrini almak istiyorm

canım transferden önce başladım,yani tüğp bebek tedaviden bir ay önce başladım. bakalım etkisi olacak mı? sen de takviye alırsan iyi olur, zira biz gün içerisinde yediklerimizden ne kadar ne alıyoruz anlayamıyoruz.

Anladm cnm saoll keske bende boyle seyler deneseydm kaliteli yumurta sayim cok az oldu daha fazla olur diye tahmin ediyodm nasip boleymis.embriyolar aa ab bb bc die adlandriliyo ya hangi kalitede olmasi tutmasi acisindan onemlimi.tecrubelisn diye fikrini almak istiyorm
benim bu konuda bilgim yok canım, eszinbb07 eszinbb07 yardımcı olabilir belki

En iyi kalite embriyo blastokist transferi dir yani 5. Gün embrihorsu en çok bölünmüş olanı canım . Embriyoyu bölünme sayısına göre sirqlandirihorlar kaç hucreli ise ona göre çok hücreli en iyi demek yani 5. Gün blast embriyo demek kalitesiz olanı 2. Gün ve 3. Gün embriyosu

Back