• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Herseye bakildi sebep yok canim. Genetige gonderdik embriyoyu. Bakalim hayirlisi olsun. Cok heyecanliyim.
İyi yapmışsınız tenerife göndermekle canım inşallah hayırlısı olur bol bol dua etmek lazim. Allah büyüktür inşallah bi daha yazamazsin öyle bir aci

arkadaşlar selam, ben de yarın başlıyorum tedaviye. 3. denemem olcak, istanbuldayım, herkese başarılar dilerim :)))))
Canım hayırlı olsun bende yarın 3. Denemeye başlıyorum İnşallah güzel olacak herşey bu süreci birbirimizle konuşup sertleşerek gecirelim. Senin sorun neydi benim erken menepoz yaşım 28

Canım hayırlı olsun bende yarın 3. Denemeye başlıyorum İnşallah güzel olacak herşey bu süreci birbirimizle konuşup sertleşerek gecirelim. Senin sorun neydi benim erken menepoz yaşım 28
eşimde hem sperm azlığı, hem morfoloji sorunu var, bende de erken yumurta azlığı var. 38 yaşındayım. regl oluyorum onda sorun yok ama her ay 4-5 tane folikül görünüyor. 8-9 tane görünse normal olacakmış... ilaçlar da pek işe yaramıyor, 3 - 4 tane yumurta büyüyor... işin komiği 2015te iki kez kendiliğinden hamile kalmıştım, ikisine kaybettik....Allah büyük...bakalım yarın kaç gözükecek?

eşimde hem sperm azlığı, hem morfoloji sorunu var, bende de erken yumurta azlığı var. 38 yaşındayım. regl oluyorum onda sorun yok ama her ay 4-5 tane folikül görünüyor. 8-9 tane görünse normal olacakmış... ilaçlar da pek işe yaramıyor, 3 - 4 tane yumurta büyüyor... işin komiği 2015te iki kez kendiliğinden hamile kalmıştım, ikisine kaybettik....Allah büyük...bakalım yarın kaç gözükecek?
Anladım canım desene senin derdin bizimkinden de büyük :( Allah yardımcımız olsun hepimiz aynı şey için emek veriyoruz inşallah Rabbim yüzümüzü guldurur . Dert derin Allah Kerim demişler derdimizi veren derdimizden büyük biz elimizden geleni yapalım gerisi ona kalmış inşallah yarın bir sürü folikul görürüz ikimizde

Anladım canım desene senin derdin bizimkinden de büyük :KK43: Allah yardımcımız olsun hepimiz aynı şey için emek veriyoruz inşallah Rabbim yüzümüzü guldurur . Dert derin Allah Kerim demişler derdimizi veren derdimizden büyük biz elimizden geleni yapalım gerisi ona kalmış inşallah yarın bir sürü folikul görürüz ikimizde
amin canım, yarın büyük gün desene:) haberleşiriz, ben doktordan sonra işe gideceğim, oradan yazarım ;)

İyi geceler kızlar. Ben yarım saat kadar önce adet oldum. Doktor adetin ikinci günü için randevu al demişti. Salı günü mu gitmem lazım bu durumda

İyi geceler kızlar. Ben yarım saat kadar önce adet oldum. Doktor adetin ikinci günü için randevu al demişti. Salı günü mu gitmem lazım bu durumda
şu an çok fazla gelmiyorsa yarın ilk günün olarak kabul edilir, yani salı günü gidersin.

Kızlar ne çok mart nisan topiği oldu böyle :KK76: yarın kontrolum var büyük ihtimal bu hafta dondurulmuş transferim var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
di mi? ben tüm topikleri izliyorum, yazıyorum :) şimdiden hayırlı olsun transferin canım.

Slm arkadaşlar. Bende 24 martta ilk iğneme başladım. Yarında kontrolüm var.çok kaygılıym.kafamda birsuru soru var sizde öyle misiniz.ganol f kullanıyorum. 225.siz ne kullanıyorsunuz

Back