• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

32 yaşındayım. aslında bir buçuk senedir korunmuyoruz ama hiç bebek için düzenli de beraber olmadık. tesadüfen hadi sana da baktıralım deyince eşim de sorun olduğunu öğrendik. aşılama da olabilir hani rakam yerlerde değil ama şansınız çok çok çok düşük olur dediler. hatta bitanesi şey dedi sizin normal yolla çocuğunuz olmaz diyebilirim. ama kimse aksini de iddia edemez olabilir de dedi. o da ne demekse.. süreçte saçma sapan insanlarla da görüştük tabi ki. tabi belki bunlar onların yönlendirmesi onu da bilemiyosun çünkü ne de olsa pahalı bir şey ama tüp bebekle şansınız yüksek deyince en azından deneyelim pişman olmayalım dedik. yani biz şu an çocuk isteyip istemediğimizi daha net çözememişken birisi bize normal yollardan çok düşük ihtimal deyince kendimizi buralarda bulduk. insan kendini hazır hissetmiyor bazen ama olmama ihtimali olunca bi garip his geliyor insana.
Canım biz de aynı şekilde sürecin içinde bulduk kendimizi. Sorun da aynı. Allah yardımcınız olsun. Adet olmayı bekliyorum ben de işlemlere başlamak için

Asıl mesele transferden sonra ki geçmeyen saniyeler canım onuda gezerek eğlenerek geçirmeye çalış havalarda güzel mis gibi oldu her yer evde yatarak dakika sayma tadını çıkar güzel düşün çiçekler gibi açacağız bu bahar bizim baharimiz bunu unutma :) bende inşallah son olacak diye düşünüyorum son olmasa bile sondan bir önceki olur ne yapayım umut her daim bağrımda acan bir çiçek
Insllah guzel dusunelm guzel olsun hepimz icinde.walla ben korkuyrm ewim 3.kat inip cikmicam ama ewde vakit gecrmeyi sewiyorm zten sklmam komsularm gelir 10gun zten cicekler diktm balkonma onlarla ilglenirm:) orgumu orerm

Hadi inşallah. ne zaman kısmetse adetin?sen nerede başlıyosun bi de?
Dün olmam gerekiyordu. Hala bekliyorum. İnatlasti resmen. Ptesi gitmeyi planlıyorum ama olmazsam ertelenecek gibi. Gaziantep novafertilde başlıyorum canım. Sen nerdesin

Insllah guzel dusunelm guzel olsun hepimz icinde.walla ben korkuyrm ewim 3.kat inip cikmicam ama ewde vakit gecrmeyi sewiyorm zten sklmam komsularm gelir 10gun zten cicekler diktm balkonma onlarla ilglenirm:) orgumu orerm
Evcimen biri için zor olmuyor zaman geçirmek canım ben pek evcimen değilim gezerim kesin :)

Mrb kızlar bende nisan ortası dondurulmuslar ile transfer olacak inşallah ve öncesinde histesrokopi yapılıp rahime çizik atılacak 2 denemem olacak tek sorun bende pko var inşallah bu sefer Rabbim nasip eder bizlere histesrokopi yaptıran var mı aranızda acılı bi işlem mı bi de tutunmaya faydası oluyor mu ücret ne verdiniz kızlar...

Evcimen biri için zor olmuyor zaman geçirmek canım ben pek evcimen değilim gezerim kesin :)
Ben de çalışıyorum. Gerçi işte süper bi yer değil stresli ama bakalım.. benim şimdi 4 günse yarın sanırım 10 gün sonra falan transfer olacak o zaman değil mi? Adetin üstüne kaçıncı gün oluyor?

Mrb kızlar bende nisan ortası dondurulmuslar ile transfer olacak inşallah ve öncesinde histesrokopi yapılıp rahime çizik atılacak 2 denemem olacak tek sorun bende pko var inşallah bu sefer Rabbim nasip eder bizlere histesrokopi yaptıran var mı aranızda acılı bi işlem mı bi de tutunmaya faydası oluyor mu ücret ne verdiniz kızlar...
Canım inşallah hayırlı olur ben yaptırmadım ama faydalı olduğunu duydum 1700 falan di sanırım fiyatida bir sorun çıkmadan inşallah güzel sonuç alırsınız

Ben de çalışıyorum. Gerçi işte süper bi yer değil stresli ama bakalım.. benim şimdi 4 günse yarın sanırım 10 gün sonra falan transfer olacak o zaman değil mi? Adetin üstüne kaçıncı gün oluyor?
Kaçıncı gün embriyosu olduğuna bağlı canım 5. Günde 17-18 günler yapılıyor bana öyle yapılmıştı

Selam kizlar ben de transferi bekliyorum obur hafta yapilacak insallah. Hakkimizda hayirlisi olsun
Hadi hayırlısı inşallah canım az kalmış inşallah güzel haberlerle sonuçlanır bize de umut olursun burdan paylaşıp güzel haberlerini

Insallah canimmm. Cok korkuyorum 4 dogal yoldan hamilelik kaybim var :KK43:
Anladım canım peki bunu arastirdiniz mi neden oluyormuş kan pihtilasmasi falan mi vardı :KK14: :( çok uzucu bir durum Allah yardimcin olsun sen güçlü bur kadınsın inşallah hayırla kavusursun yavrularina :dua:

Anladım canım peki bunu arastirdiniz mi neden oluyormuş kan pihtilasmasi falan mi vardı :KK14: :KK43: çok uzucu bir durum Allah yardimcin olsun sen güçlü bur kadınsın inşallah hayırla kavusursun yavrularina :dua:
Herseye bakildi sebep yok canim. Genetige gonderdik embriyoyu. Bakalim hayirlisi olsun. Cok heyecanliyim.

Merhaba canım. Ben de bugün yarın adet olup tedavi ye başlangıç yapacağım Antep novafertil de. İlk denememiz olacak. Oldukça cahil ve heyecanlıyım yani :) sizin problem neydi
Merhaba canım benim teyzemde orda yaptırdı bu 3. denemeleri şuan transfer sonrası 10. günü
Umarım tedaviniz olumlu ilerler Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

Back