Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim
- Konu Sahibi eszinbb07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlat hasreti nisan 2017 tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sanırım ben varım bir tek :)cd56 duyan var mı
Sanırım ben varım bir tek :)
sızede baktılar mı yuksek cıktımı
cozum sadece serum mu
Canım ben tüp bebeğe önümüzdeki ay geçiremiyorum nasip olursa 2 aydır erteliyorsızede baktılar mı yuksek cıktımı
cozum sadece serum mu
Canım ben tüp bebeğe önümüzdeki ay geçiremiyorum nasip olursa 2 aydır erteliyor
peki cd56 için size bir tedavi uygulanacak mı
Hayır doktorum öyle bir tedaviye gerek görmedi bana iki kez aşılama denedik tutmayınca tüp bebeğe başlayalım zaman kaybetmeden dedi cd56 tedavisi niçin uygulanacak size sorun neydi sizin tüp bebeğe ne zaman basliyorsunuzpeki cd56 için size bir tedavi uygulanacak mı
Hayır doktorum öyle bir tedaviye gerek görmedi bana iki kez aşılama denedik tutmayınca tüp bebeğe başlayalım zaman kaybetmeden dedi cd56 tedavisi niçin uygulanacak size sorun neydi sizin tüp bebeğe ne zaman basliyorsunuz
bağısıklık testi. ben sorunu morfoloji sanıyordum kendımden 3 kere gebe kaldım 2 si kimyasal .1i 10.haftada kalbı durdu. oyuzden tuple olur dedıler..tup yaptırdık .5.gun emb dondurulmus konuldu fakat oda kımyasal oldu. bunun uzerıne cd56 ıstendı.rahım bebegı yabancı madde sanıp atıyormus.serum tedavısı uygulanıcak.... oncesınd egeentık testlerım yapıldı.hısteroskopıde oldum...
Anladım canım doktorun öyle uygun gördüyse vardır bir bildiği sonuçta hamile kalabiliyorsun Rabbim inşallah ümitlerimiz boşa çıkarmaz bizlerde bebek sahibi oluruz stres yapma onunda çok etkisi var vardır bir vakti saatibağısıklık testi. ben sorunu morfoloji sanıyordum kendımden 3 kere gebe kaldım 2 si kimyasal .1i 10.haftada kalbı durdu. oyuzden tuple olur dedıler..tup yaptırdık .5.gun emb dondurulmus konuldu fakat oda kımyasal oldu. bunun uzerıne cd56 ıstendı.rahım bebegı yabancı madde sanıp atıyormus.serum tedavısı uygulanıcak.... oncesınd egeentık testlerım yapıldı.hısteroskopıde oldum...
Anladım canım doktorun öyle uygun gördüyse vardır bir bildiği sonuçta hamile kalabiliyorsun Rabbim inşallah ümitlerimiz boşa çıkarmaz bizlerde bebek sahibi oluruz stres yapma onunda çok etkisi var vardır bir vakti saati
hayırlısı cnm inş..
- 18 Mart 2016
- 220
- 299
- 103
Cd56 testini bende duydum.sanirim sadece bahcecide yapiliyo.bagisikligi aktif calisanlara hafif kortizon tedavisi uygulaniyo.ama bilimsel olarak kanitlanmis bir tedavi mi sonuclara etkisi nasildir bilmiyorum.bende merak ediyorum yaptirmak istiyorum .eşim gereksiz oldugunu soyluyo
- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 18
- 46
iğneler konusunda hastaneler tecrübeli mi? Yoksa biz mi tarif ediyoruz?Isyerinin yakınında da hastane yok degil mi varsa özel poliklinige git bence.catlatma ignesini devletin kadın dogum hastanesi de vuruyor.
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Siz ögrendiginiz gibi tarif edin hemsireye tecrübeliler.iğneler konusunda hastaneler tecrübeli mi? Yoksa biz mi tarif ediyoruz?
Ozel hastanede acil bolumunde ve normal hemsirede cok eskiden bende vurdurdum