Merhaba Arkadaşlar,
Ben Ekim ayında ilk tedavime başlamıştım ve hamile kaldım ancak yaklaşık 7 haftalıkken gelişimi durduğu için kürtaj oldum. tedavimde biosteron, omega 3, q10, folik asid kullandım ve beş adet yumurtam gelişmişti üçü döllenmişti
2 si transfer edilmişti
mart ayında tekrar başladım yıne aynı doktorda yıne beş yumurtam gelişti ikisi olgun çıktı denildi ama yalnız biri ucuncu gun yaşamıştı bunu beşinci güne kadar takip edelim dediler ve embriyo gelişim olmadığından tedavim iptal edildi
ve suan tam 28 gun sonra regli oldum. reglilerim cok düzenli ama gelin görünki erken menopoz dendi bana
amh degerim ilk
tup bebek tedavimde 0,14 çıktı
fakat her ay yumurtlama oluyor
ben şimdi bu reglim bitince tekrar kontrole gıdecegım ve yıne aynı ilaçlarımı içmeye basladım bir fazla ile onu da sizden duydum çinko
sizce bir doktora ıkı sans verildi ücüncü sansda aynı merkeze verilmeli mi?
işin ticaret boyutunu düşündükçe ve bu mecburıyetımızı umutlarımızla kullananlara cok sınırlenıyorum.
bu tedaviler az para degıl maaşla calışan insanlar için
bir tedavi için aylarca kredi ödeyen arkadaslarım var
isyan etmek istemıyorum ama artık hangı merkeze hangı doktora guvenecegımızı sasırdım
internette tüp bebek yazdığında sırasıyla dünya doktor ve hepsi de basarılı ama gel gör bi gidince ılk deneme ıkıncı deneme hep basarısız
anlaşmış gibi üçüncü deneme olacak diyorlar
pes etmemeliyız deniliyor