- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 1
- 372
- 43
- 31
- Konu Sahibi Selinnnnnnnnnnn
Hepsini dikkate alacağım Öyle güzel geldi mi bu yazınız rabbim güzel gönlünüze göre versin sonucu paylaşın olur mu benimle de dualarım sizinleAmin inşallah pozitif görürüm. Valla benim süreç hep sancılı geçti. Bünyem öyle. Bugün transferin 9.günü. 10yumurta toplandı. 5.gün embriyosu çift transferi uygun gördü doktorlar. Kaset test yaptım ama hiç güvenmedim. Kimyasaldan söz ediliyor bir sürü bişiyi var. Korktum yapmayı bıraktım. En garanti kan tahlili diye çarşamba gününü bekliyorum.
Bide transferden hiç korkmayın. Hiç çok kolay idrara sıkışık kalmak biraz sancılı o kadar. En zoru da opu. Zorunu bitirmişsiniz. Transferi çok kolay atlatırsınız. Eve gelin 2gün dinlenin. Yatak keyfi yapın. Kalkıp evde dolaşın. Sonraki günler de günlük hayatınıza, zor işlerden uzak durarak devam edin. Banyonuzu yapın. İyi beslenin. İlaçları tam saatinde alın. Bol su için. Günde 2lt.Her gün havuç ve avokado rendeleyip tuz limon zeytinyağı döküp yiyin.Her Çiğ Kabak çekirdeği yiyin. Çay kahve asitli içeceklerden uzak durun. Kepekli ekmek yiyin. Meyve olmazsa olmaz. Kefir süt yoğurt tüketin. Benim size tavsiyelerim bunlar. Allahın izniyle de karşılığını alırsınız.