- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
ben de 300 e başlayacağım bugünSlm arkadaşlar. Bende 24 martta ilk iğneme başladım. Yarında kontrolüm var.çok kaygılıym.kafamda birsuru soru var sizde öyle misiniz.ganol f kullanıyorum. 225.siz ne kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 300 e başlayacağım bugünSlm arkadaşlar. Bende 24 martta ilk iğneme başladım. Yarında kontrolüm var.çok kaygılıym.kafamda birsuru soru var sizde öyle misiniz.ganol f kullanıyorum. 225.siz ne kullanıyorsunuz
5 saydı bende. gonal f 300 ile başladık bakalım, hayırlısıyla.Bende doktora geldim şimdi bakalım kaç folikul sayacağız hangibilaclari verecek :) bende çıkışta yazarım sana
caım benim 3. tüp bebek denemem. yeniden sil baştan başladık, dondurulmuşum yok, yumurta az bende çünkü. bugün başlıuyorum iğnelere.Aynen bende hepsine yazıyorum izliyorum:) bütün topikteki arkadaslarımızın hakkında hayırlısı olsun tedavileri başarılı olsun inşallahh sen hangi aşamadasın canımm
Anladım canım. Merkezi de arayıp sordum çarşambaya çağırdı. Şimdiden çok heyecanlandım. Şükür beklediğim zaman geldiAktif kanama başladığında ilk gün diye saymaya başlanıyor canım leke girdiyseniz ilk gün saymayacaksin
gonal f nin dozajı kiloya göremi acaba ? biriniz 225 biriniz 300 müş.bu arada hemşireyim ama pek bi cahilim ilk denememiz olucak heycanlıyım5 saydı bende. gonal f 300 ile başladık bakalım, hayırlısıyla.
bence folikül sayısına göre olabilir. folikül azsa doz artıyor sanki... ama doktora sormak lazım.gonal f nin dozajı kiloya göremi acaba ? biriniz 225 biriniz 300 müş.bu arada hemşireyim ama pek bi cahilim ilk denememiz olucak heycanlıyım
Aaa ben de hemşireyim ve benim de ilk denemem canim :) aynen oldukça da cahilim. Rabbim tez zamanda kurtarsın bu derttengonal f nin dozajı kiloya göremi acaba ? biriniz 225 biriniz 300 müş.bu arada hemşireyim ama pek bi cahilim ilk denememiz olucak heycanlıyım
Ayy evet yaaa insallah hayirli haberi aliriz beraberBenimde 3nisan brlkte gun saycaz heralde cnm
birazda çok okumak istemiyorum doktoruma güvenmek istiyorum.Sizin kaçıncı denemeniz sorununuz neAaa ben de hemşireyim ve benim de ilk denemem canim :) aynen oldukça da cahilim. Rabbim tez zamanda kurtarsın bu dertten
6 da bende sayıldı canım 225 gonal f ve merional başladık bakalım hayırlısı olsun5 saydı bende. gonal f 300 ile başladık bakalım, hayırlısıyla.
Sağol canım :) inşallah senin de herşey yolunda gider bol bol dua et rahat olmaya bakAllah kolaylık versin bugün tedaviye başlayanlara.bnmde nisan 15 gözükyor adetim sitresten inş. gecikmez
Aslında çok okumak lazim hangi ilacı ne için kullandigimizi bilsek daha iyi ben bana hangi doz da verilmeli biliyorum artık ve doktorum a da çok güveniyorum bana doğru bir tedavi uyguluyor bunun farkındayım koru körüne baglanmamak adına biraz araştırmak en iyisi .birazda çok okumak istemiyorum doktoruma güvenmek istiyorum.Sizin kaçıncı denemeniz sorununuz ne
Canım hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider. Öncelikle kafamda zerre soru isaretin olmasın hepsini domtorunla konuş uzun uzun hemde öyle rahat geçsin tedavin . Bende bugün aldım ilaclarimi gonal f 225 ve merional 150 birde devit 3 yani d vitamini verdiSlm arkadaşlar. Bende 24 martta ilk iğneme başladım. Yarında kontrolüm var.çok kaygılıym.kafamda birsuru soru var sizde öyle misiniz.ganol f kullanıyorum. 225.siz ne kullanıyorsunuz
İlk denemem olacak canım. Sperm azlığı var esimde. Ben de hormon tahlilimde bir skinti çıkmadı ama rahim filmi fln çektirmedim. Gerek yok dedi doktorum. İnşallah bir skinti yoktur :)birazda çok okumak istemiyorum doktoruma güvenmek istiyorum.Sizin kaçıncı denemeniz sorununuz ne
haydi bakalım, cuma sabahı görecek beni, cumaya kadar iyi beslenme, ilaçları zamanında alma, vitmainlerimizi unutmama, bol su içmeye devam:)6 da bende sayıldı canım 225 gonal f ve merional başladık bakalım hayırlısı olsun
Aynen canım cuma sabah bakalım ben ne durumda olacağım. Sen ekstra birşeyler yiyip iciyormusun bu süreçte vitamin olarak neler alıyorsun birbirimize faydalı olalımhaydi bakalım, cuma sabahı görecek beni, cumaya kadar iyi beslenme, ilaçları zamanında alma, vitmainlerimizi unutmama, bol su içmeye devam:)
Haklısın canım. Bugün kontrol vardı. 11 mi ve 10 mi varmış sağ ve solda 4 tane de küçük varmis.dozu değiştirmedi sanırım ancak yeterli oldu bende.başka bir ilaç daha vermişti ama kullanmak için kan sonucunu bekletti ve sonuç kullanma çarşamba yi bekle dedi.çok merak ediyorum toplama ve transferi ne zaman yapacaklar acabaCanım hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider. Öncelikle kafamda zerre soru isaretin olmasın hepsini domtorunla konuş uzun uzun hemde öyle rahat geçsin tedavin . Bende bugün aldım ilaclarimi gonal f 225 ve merional 150 birde devit 3 yani d vitamini verdi
Canim bana 3 tane verdi ama tahlil sonucuna bakınca kullanma bekle dedi.fakat diğer topiklerde okuduğum kadarıyla kızarıklık.acıma ve yanma yapıyormuş. Ganol f veya puregon gibi değilmiş.Merhaba arkadaslar bende ilk defa tup bebek yaptiracagim cok heyecanliyim puregon 8 gundeyim rabbim hepimize minnaklar nasip etsin birsey sormak istiyorum yumurta catlamamasi igne verdiler bugun gobegim kizardi normal mi sizce