2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Aynen bende hepsine yazıyorum izliyorum:) bütün topikteki arkadaslarımızın hakkında hayırlısı olsun tedavileri başarılı olsun inşallahh sen hangi aşamadasın canımm
caım benim 3. tüp bebek denemem. yeniden sil baştan başladık, dondurulmuşum yok, yumurta az bende çünkü. bugün başlıuyorum iğnelere.

gonal f nin dozajı kiloya göremi acaba ? biriniz 225 biriniz 300 müş.bu arada hemşireyim ama pek bi cahilim ilk denememiz olucak heycanlıyım
Aaa ben de hemşireyim ve benim de ilk denemem canim :) aynen oldukça da cahilim. Rabbim tez zamanda kurtarsın bu dertten

birazda çok okumak istemiyorum doktoruma güvenmek istiyorum.Sizin kaçıncı denemeniz sorununuz ne
Aslında çok okumak lazim hangi ilacı ne için kullandigimizi bilsek daha iyi ben bana hangi doz da verilmeli biliyorum artık ve doktorum a da çok güveniyorum bana doğru bir tedavi uyguluyor bunun farkındayım koru körüne baglanmamak adına biraz araştırmak en iyisi .

Slm arkadaşlar. Bende 24 martta ilk iğneme başladım. Yarında kontrolüm var.çok kaygılıym.kafamda birsuru soru var sizde öyle misiniz.ganol f kullanıyorum. 225.siz ne kullanıyorsunuz
Canım hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider. Öncelikle kafamda zerre soru isaretin olmasın hepsini domtorunla konuş uzun uzun hemde öyle rahat geçsin tedavin . Bende bugün aldım ilaclarimi gonal f 225 ve merional 150 birde devit 3 yani d vitamini verdi

birazda çok okumak istemiyorum doktoruma güvenmek istiyorum.Sizin kaçıncı denemeniz sorununuz ne
İlk denemem olacak canım. Sperm azlığı var esimde. Ben de hormon tahlilimde bir skinti çıkmadı ama rahim filmi fln çektirmedim. Gerek yok dedi doktorum. İnşallah bir skinti yoktur :)

haydi bakalım, cuma sabahı görecek beni, cumaya kadar iyi beslenme, ilaçları zamanında alma, vitmainlerimizi unutmama, bol su içmeye devam:)
Aynen canım cuma sabah bakalım ben ne durumda olacağım. Sen ekstra birşeyler yiyip iciyormusun bu süreçte vitamin olarak neler alıyorsun birbirimize faydalı olalım

Haklısın canım. Bugün kontrol vardı. 11 mi ve 10 mi varmış sağ ve solda 4 tane de küçük varmis.dozu değiştirmedi sanırım ancak yeterli oldu bende.başka bir ilaç daha vermişti ama kullanmak için kan sonucunu bekletti ve sonuç kullanma çarşamba yi bekle dedi.çok merak ediyorum toplama ve transferi ne zaman yapacaklar acaba

Merhaba kizlar bnimde test tarihim 3 nisan ben dun evde test yaptim cok silik bi sekilde 2. Czgi ckti insallah tutmustr bebegim sizin kan testi zamaniniz ne zaman belirtiler oluyor mu adet olacmisim gbi agrm var kasiklarmda btma oluyr bnm

Merhaba arkadaslar bende ilk defa tup bebek yaptiracagim cok heyecanliyim puregon 8 gundeyim rabbim hepimize minnaklar nasip etsin birsey sormak istiyorum yumurta catlamamasi igne verdiler bugun gobegim kizardi normal mi sizce

Merhaba arkadaslar bende ilk defa tup bebek yaptiracagim cok heyecanliyim puregon 8 gundeyim rabbim hepimize minnaklar nasip etsin birsey sormak istiyorum yumurta catlamamasi igne verdiler bugun gobegim kizardi normal mi sizce
Canim bana 3 tane verdi ama tahlil sonucuna bakınca kullanma bekle dedi.fakat diğer topiklerde okuduğum kadarıyla kızarıklık.acıma ve yanma yapıyormuş. Ganol f veya puregon gibi değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…