İyi yapmışsınız tenerife göndermekle canım inşallah hayırlısı olur bol bol dua etmek lazim. Allah büyüktür inşallah bi daha yazamazsin öyle bir aciHerseye bakildi sebep yok canim. Genetige gonderdik embriyoyu. Bakalim hayirlisi olsun. Cok heyecanliyim.
Canım hayırlı olsun bende yarın 3. Denemeye başlıyorum İnşallah güzel olacak herşey bu süreci birbirimizle konuşup sertleşerek gecirelim. Senin sorun neydi benim erken menepoz yaşım 28arkadaşlar selam, ben de yarın başlıyorum tedaviye. 3. denemem olcak, istanbuldayım, herkese başarılar dilerim :)))))
Insallah hepimiz kavusuruz sagliklaaaİyi yapmışsınız tenerife göndermekle canım inşallah hayırlısı olur bol bol dua etmek lazim. Allah büyüktür inşallah bi daha yazamazsin öyle bir aci
eşimde hem sperm azlığı, hem morfoloji sorunu var, bende de erken yumurta azlığı var. 38 yaşındayım. regl oluyorum onda sorun yok ama her ay 4-5 tane folikül görünüyor. 8-9 tane görünse normal olacakmış... ilaçlar da pek işe yaramıyor, 3 - 4 tane yumurta büyüyor... işin komiği 2015te iki kez kendiliğinden hamile kalmıştım, ikisine kaybettik....Allah büyük...bakalım yarın kaç gözükecek?Canım hayırlı olsun bende yarın 3. Denemeye başlıyorum İnşallah güzel olacak herşey bu süreci birbirimizle konuşup sertleşerek gecirelim. Senin sorun neydi benim erken menepoz yaşım 28
Anladım canım desene senin derdin bizimkinden de büyükeşimde hem sperm azlığı, hem morfoloji sorunu var, bende de erken yumurta azlığı var. 38 yaşındayım. regl oluyorum onda sorun yok ama her ay 4-5 tane folikül görünüyor. 8-9 tane görünse normal olacakmış... ilaçlar da pek işe yaramıyor, 3 - 4 tane yumurta büyüyor... işin komiği 2015te iki kez kendiliğinden hamile kalmıştım, ikisine kaybettik....Allah büyük...bakalım yarın kaç gözükecek?
amin canım, yarın büyük gün desene:) haberleşiriz, ben doktordan sonra işe gideceğim, oradan yazarımAnladım canım desene senin derdin bizimkinden de büyükAllah yardımcımız olsun hepimiz aynı şey için emek veriyoruz inşallah Rabbim yüzümüzü guldurur . Dert derin Allah Kerim demişler derdimizi veren derdimizden büyük biz elimizden geleni yapalım gerisi ona kalmış inşallah yarın bir sürü folikul görürüz ikimizde
Amin inşallah canım. Bu defa olur inşallah teyzenin de :)Merhaba canım benim teyzemde orda yaptırdı bu 3. denemeleri şuan transfer sonrası 10. günü
Umarım tedaviniz olumlu ilerler Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
şu an çok fazla gelmiyorsa yarın ilk günün olarak kabul edilir, yani salı günü gidersin.İyi geceler kızlar. Ben yarım saat kadar önce adet oldum. Doktor adetin ikinci günü için randevu al demişti. Salı günü mu gitmem lazım bu durumda
Öyle yapayim demi. Yok aktif değil henüz. Lekelenme şeklinde yani. Saliyi bekleyim en iyisi. Sen de yarın başlıyorsun okuduğum kadarıyla. Vira bismillah :) dualarimdasinizşu an çok fazla gelmiyorsa yarın ilk günün olarak kabul edilir, yani salı günü gidersin.
sağol canım, aynen hep isteyen herkese diye dua ediyorumÖyle yapayim demi. Yok aktif değil henüz. Lekelenme şeklinde yani. Saliyi bekleyim en iyisi. Sen de yarın başlıyorsun okuduğum kadarıyla. Vira bismillah :) dualarimdasiniz
Benimde 3nisan brlkte gun saycaz heralde cnmSelam kizlar ben de transferi bekliyorum obur hafta yapilacak insallah. Hakkimizda hayirlisi olsun
di mi? ben tüm topikleri izliyorum, yazıyorum :) şimdiden hayırlı olsun transferin canım.Kızlar ne çok mart nisan topiği oldu böyleyarın kontrolum var büyük ihtimal bu hafta dondurulmuş transferim var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
Aynen bende hepsine yazıyorum izliyorum:)di mi? ben tüm topikleri izliyorum, yazıyorum :) şimdiden hayırlı olsun transferin canım.
Bende doktora geldim şimdi bakalım kaç folikul sayacağız hangibilaclari verecek :) bende çıkışta yazarım sanaamin canım, yarın büyük gün desene:) haberleşiriz, ben doktordan sonra işe gideceğim, oradan yazarım
Aktif kanama başladığında ilk gün diye saymaya başlanıyor canım leke girdiyseniz ilk gün saymayacaksinİyi geceler kızlar. Ben yarım saat kadar önce adet oldum. Doktor adetin ikinci günü için randevu al demişti. Salı günü mu gitmem lazım bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?