2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Benimde 3. Günde 1. Grade 8 hücreli transferim yapıldı az önce. 1 yumurtam döllendi. Oda transfer edildi. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar. Ben hepinize dua ediyorum. Sizce benim şansım nedir
Canım inşallah hayırlı haber verirsin bizlere burdan sana bol bol dua edeceğim in anki hepimizin ihtiyacı olan tek bir yumurta zaten hep diyorum oda sende var su an herkesle eşit şansa sahipsiniz aslında herkesten daha guclusun inanclisin belliki bu durum için bi kaç yorumunu okudum ve dua ettim içimden ben inanıyorum sende inaniyorsun olacağına insqllahda olacak

Amin cnm inşallah. Allahtan umudumuzu kesmicez. Biz gerekeni yaptık. Tevvükkül O'na. En hayırlısını O bilir. Benimde dualarım sizlerle.

Yadee Canım nasılsın nasıl geçiyor günler

Allah razı olsun canım. Hastalığım aynı devAm ediyor. Günlerim eklem ağrısı ve bol öksürük ile geçiyor. Bugün 8.günüm Kün fe yekün inşallah tutmuştur ne diyim.

Sen nasılsın canım. Adetine az kalmıştır heralde

Evet yaa bunlara ilactan da oluyo diyolar. Sen bekle bakalim belki yeni yukseliyodur dhaa

Alan şifa versin canım inşallah tutmuştur :) bende adetimi bekliyorum bakalım hayırlısı Allahtan

Arkadaşlar yarın 8.günüm ama ben yine de aile hekimine gitmişken tahlil de yaptıricam. Hepinizden dua bekliyorum.birde bugün okulda kendimi çok yordum.çok ağrım var.moralim çok bozuldu.
Canımmm merak etme tutunduysa zaten8. Günde birşey olmaz ağrın olması normal. Rabbim nasip etmiştir inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz

Ben daha asamalarına geçmedim bugün görüşmemiz oldu karar verildi nasıl olcak nasıl gitçek cok merak ediyorum Ben Bursa siz nerden kızlar
Hadi hayırlı olsun inşallah besmele çekip başlayın herşey yolunda gitsin :) ben bahcecide yaptırıyorum ilk aşamayı geçtik şükür yolu yariladim bence. 3. Kez deniyorum bu kez olacak inşallah 2 buçuk yilllik evliyim bir buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz . Siz ?

Bende 2 buçuk yıldır evliyim 1 senedie tedavilerle uğraştım olmadı şimdi baska bir doktor buldum tüp bebek merkezinde rabbim hayırlısımı versin ilk deneme olucak cokk sabırsızlanıyorum hakkımızda hayırlısı Allah olmayan herkese nasip etsin :)

Bende ikinci deneme transfer oldu cuma günü belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…