Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBen de bebişi aldım 21 nisan test tarihi haydi bakalım Allah hayırlı evlatlar nadip etsin hepimize
Canım inşallah hayırlı haber verirsin bizlere burdan sana bol bol dua edeceğim in anki hepimizin ihtiyacı olan tek bir yumurta zaten hep diyorum oda sende var su an herkesle eşit şansa sahipsiniz aslında herkesten daha guclusun inanclisin belliki bu durum için bi kaç yorumunu okudum ve dua ettim içimden ben inanıyorum sende inaniyorsun olacağına insqllahda olacakBenimde 3. Günde 1. Grade 8 hücreli transferim yapıldı az önce. 1 yumurtam döllendi. Oda transfer edildi. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar. Ben hepinize dua ediyorum. Sizce benim şansım nedir
İnsallah tutunur ikisi de canım hayırlı olsun5.gun embriyoduydi 2 tane trasver edildi
5.gun embriyoduydi 2 tane trasver edildi
Canım inşallah hayırlı haber verirsin bizlere burdan sana bol bol dua edeceğim in anki hepimizin ihtiyacı olan tek bir yumurta zaten hep diyorum oda sende var su an herkesle eşit şansa sahipsiniz aslında herkesten daha guclusun inanclisin belliki bu durum için bi kaç yorumunu okudum ve dua ettim içimden ben inanıyorum sende inaniyorsun olacağına insqllahda olacak
Yadee Canım nasılsın nasıl geçiyor günler
Evet yaa bunlara ilactan da oluyo diyolar. Sen bekle bakalim belki yeni yukseliyodur dhaaBaslar da evet.. belli belirsiz kasik agrisi bel yer yer bel agrisi goguste sislikler ama bunlar ilaclarinda etkisi olabiliyormus. Hic lekelenme gibi birseyler de olnadi.. ama son 2- 3 gundurdur pek belirtimde yok.. Dogum yapmis olan arkadaslarim zaten gebeligin basinda hic belirti olmuyor kendini dinleme diyorlar ama.. Hayirlisi artik nasip meselesi diye bakmaya calisiyorum ama insan bi umut kirintisi bekliyor
Tamam canım benimki 5. Gün ondan 2 gün fark ediyorİnşalalh seninkide hepimizinkide sımsıkı tutunur cnm. Benim 3. Gün transferi 23 ü dediler
Alan şifa versin canım inşallah tutmuştur :) bende adetimi bekliyorum bakalım hayırlısı AllahtanAllah razı olsun canım. Hastalığım aynı devAm ediyor. Günlerim eklem ağrısı ve bol öksürük ile geçiyor. Bugün 8.günüm Kün fe yekün inşallah tutmuştur ne diyim.
Sen nasılsın canım. Adetine az kalmıştır heralde
Canımmm merak etme tutunduysa zaten8. Günde birşey olmaz ağrın olması normal. Rabbim nasip etmiştir inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruzArkadaşlar yarın 8.günüm ama ben yine de aile hekimine gitmişken tahlil de yaptıricam. Hepinizden dua bekliyorum.birde bugün okulda kendimi çok yordum.çok ağrım var.moralim çok bozuldu.
HepimizSelam kızlar bende tüp bebek yaptırıcam cok heyecanlıyım yaptıran var mı aranızda
Ben daha asamalarına geçmedim bugün görüşmemiz oldu karar verildi nasıl olcak nasıl gitçek cok merak ediyorum Ben Bursa siz nerden kızlarHepimiz
Hadi hayırlı olsun inşallah besmele çekip başlayın herşey yolunda gitsin :) ben bahcecide yaptırıyorum ilk aşamayı geçtik şükür yolu yariladim bence. 3. Kez deniyorum bu kez olacak inşallah 2 buçuk yilllik evliyim bir buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz . Siz ?Ben daha asamalarına geçmedim bugün görüşmemiz oldu karar verildi nasıl olcak nasıl gitçek cok merak ediyorum Ben Bursa siz nerden kızlar
Bende 2 buçuk yıldır evliyim 1 senedie tedavilerle uğraştım olmadı şimdi baska bir doktor buldum tüp bebek merkezinde rabbim hayırlısımı versin ilk deneme olucak cokk sabırsızlanıyorum hakkımızda hayırlısı Allah olmayan herkese nasip etsin :)Hadi hayırlı olsun inşallah besmele çekip başlayın herşey yolunda gitsin :) ben bahcecide yaptırıyorum ilk aşamayı geçtik şükür yolu yariladim bence. 3. Kez deniyorum bu kez olacak inşallah 2 buçuk yilllik evliyim bir buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz . Siz ?
İnşallah canım yaa.valla fena oldum.hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Canımmm merak etme tutunduysa zaten8. Günde birşey olmaz ağrın olması normal. Rabbim nasip etmiştir inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz
Bende ikinci deneme transfer oldu cuma günü belli olacakEvettt arkadaşlar 3. Kez denemeye başlayacağız inşallah en son eylül ayında transfer olmuştum negatif sonuç aldım biraz dinlendimm tekrar başlamaya karar verdim inşallah herşey bu kez çok güzel olur ... sizlerde ne durumdasınız başladınız mi yada ne zaman başlayacaksınız hadi hep birlikte atlatalım bu zorlu süreci kimler ne sebeple bu derde düştü konuşalım dertleselim