2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Benim sadece tek 1 tane yumurtam olustu. O yumurta toplandi ve 5. Gune kadar da gitti. Simdi tahlil gunumu bekliyorum. 1 embriyo var.diye stres yapmayin lurfen. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah

Benim sadece tek 1 tane yumurtam olustu. O yumurta toplandi ve 5. Gune kadar da gitti. Simdi tahlil gunumu bekliyorum. 1 embriyo var.diye stres yapmayin lurfen. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah
Ayy haber geldi tek yumurta çoğalmış yarın tranfer kızlar. Dua edin lütfen. Seninde inşallah güzel haberlerini alalım

Beni de şimdi hastaneden aradılar 3.güne 18i de bölünmüş 5.günü bekleyeceğiz dediler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Maşallah canım. Şansın çok yüksek. Tıbben gerekenin en güzelini yaşıyorsun. Dua edelim Allah ruhu üflesin bebeklerine sana sımsıkı tutunsunlar canım. Sevgi ve dua ile.

Amin canım i
Maşallah canım. Şansın çok yüksek. Tıbben gerekenin en güzelini yaşıyorsun. Dua edelim Allah ruhu üflesin bebeklerine sana sımsıkı tutunsunlar canım. Sevgi ve dua ile.
amin canım benim inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bunca çektiğimiz sıkıntılarının sonucunu mutlu şekilde yaşarız. Rabbim bebeğinin tutunmasını nasip etsin seninle sağlıklı büyüsün. Şimdilik herşey yolunda görünüyor ama tutunmamasından ben de korkuyorum daha önce 2 kez düşük yaşadım 1 i aşılamada diğeri doğal yolla olmuştu 3 yıldır uğraşıyoruz umarım gönlümüze göre olur. Allah tüm isteyenlere nasip etsin dualarım seninle canım

Kizlar benim dün transverimin 7.gunuydu test yaptirdim negatif dediler.. yazicilarin bozukmus cikti vermediler sonuc tam olarak kac cikti bilmiyorum. Moralim cok bozuldu. Persembe tekrar yaptiracagim ama hic umudum yok

Benimde 3. Günde 1. Grade 8 hücreli transferim yapıldı az önce. 1 yumurtam döllendi. Oda transfer edildi. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar. Ben hepinize dua ediyorum. Sizce benim şansım nedir
Aynı anda transfer olmuşuz canım Allahın işi belli olmaz canım o da annesine sıkı sıkı tutunacaktır canım merak etme ben de dua edeceğim sana benim test tarihi 21i cnm senin

Kizlar benim dün transverimin 7.gunuydu test yaptirdim negatif dediler.. yazicilarin bozukmus cikti vermediler sonuc tam olarak kac cikti bilmiyorum. Moralim cok bozuldu. Persembe tekrar yaptiracagim ama hic umudum yok
Canim erken baktirmissin 3 gun sonra bi daha yaptir. Belirti yasadin mi hic

Canım daha çok erken değil mi hemen canını sıkma bi dahaki testi bekle inşallah o zaman artar umudunu kaybetme

Benimde 3. Günde 1. Grade 8 hücreli transferim yapıldı az önce. 1 yumurtam döllendi. Oda transfer edildi. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar. Ben hepinize dua ediyorum. Sizce benim şansım nedir
Hiç kafanı takma canım inşallah olacak hep olumlu düşün zaten 1 tane lazım bize hayırla sağlıkla gelsin bize de umut olsun

Canim erken baktirmissin 3 gun sonra bi daha yaptir. Belirti yasadin mi hic
Baslar da evet.. belli belirsiz kasik agrisi bel yer yer bel agrisi goguste sislikler ama bunlar ilaclarinda etkisi olabiliyormus. Hic lekelenme gibi birseyler de olnadi.. ama son 2- 3 gundurdur pek belirtimde yok.. Dogum yapmis olan arkadaslarim zaten gebeligin basinda hic belirti olmuyor kendini dinleme diyorlar ama.. Hayirlisi artik nasip meselesi diye bakmaya calisiyorum ama insan bi umut kirintisi bekliyor

Amin canım. Artık dua edeceğiz. 23 nisan test tarihim. Bayram olur inşallah bize. Benimde bir düşüğüm bir dış gebeliğim var. Doğal yolla ikiside. Ameliyattan sonra tüpler tıkalı çıktı. Tüp bebeğe yönlendik. Herkesin gönlüne göre olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…