• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Amin canım hayırlı olsun tedavin zorlu bir süreçten sonra inşallah güzel sonuçlar alırsın kaç yunurtan toplandı ? İnşallah kavusuruz evlatlarimiza bugünleri unuturuz
Benim ilaç dozlarım yüksekti hep buradan okuduklarıma kıyasla ama doktorum ne güzel yapmış böyle diye düşünüyorum şu an 19 toplandı 14 bebişim var şu an hayata tutunmaya çalışan umarım tutunurlar 3 buçuk yıldır bekliyorum sorunumuz sebepsiz güya hicbir derdimiz yok :)))
3 buçuk yıldır ilk kez bu kadar yaklaştım anne olmaya allahım hepimize nasip etsin surda hamileyim diye her yere yazmak istiyorum

Çok sağol güzel Dilek'lerin için inşallh hep birlikte veririz o güzel haberleri bende adet olduğumda korktum heyecanlandım gerildim ama şimdide bi an önce alsaydım bebişlerimi içime diye sabırsızlanıyorum:))
:anneadayı: Hadi insalah canım ben tattım iki kez transfer oldum sonuç negqtifti ama ınan ki on bile olsa çok mutluydum benim bebeklerim var diye nasıl seviniyordum konuşuyordum hiç durmadan ikisiylede . Tutunmadilar ama olsun ben gene de çok mutlu olmuştum inşallah bu kez bebislerimizi alıp geliriz ve bir ömür hiç bırakmayız onları onlarda bizi inşallah :dua:

Benim ilaç dozlarım yüksekti hep buradan okuduklarıma kıyasla ama doktorum ne güzel yapmış böyle diye düşünüyorum şu an 19 toplandı 14 bebişim var şu an hayata tutunmaya çalışan umarım tutunurlar 3 buçuk yıldır bekliyorum sorunumuz sebepsiz güya hicbir derdimiz yok :)))
3 buçuk yıldır ilk kez bu kadar yaklaştım anne olmaya allahım hepimize nasip etsin surda hamileyim diye her yere yazmak istiyorum
İnsallah canım inşallah anne olmaya bir yumurta yetiyor Rabbim bi tanesine ömür versin nefes versin yeter ki :) hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah bol bol dua edip

Evet tek bir tanesi bizi mutlu edecek inşallah regl den sonra transfer olucam şimdiden heyecanlanıyorum bebisler bizlerle olsun hiç bırakmasınlar ne biz onları ne onlar bizi

merhaba arkadaşlar.konuyu sürekli takipteyim.Birşey sormak istiyorum adetim 14 ü gibi olması lazım ama çok stresliyim ya gecikirse diye korkuyorum.il dışında tüp bebek olacağımızdan hersey adetime göre planlandı.şimdiden adet olabilmek için ne yapmalıyım fikriniz varmı ?
Aslan pençesi ve civan perşembe ise yarıyor canim

Selam herkese ilk tüp bebek denemem beklemelerle geçiyor tedaviye karar verdiğim ama erkende büyüyen yumi olduğu için bir ay ertelendi sonra hayatımda ilk kez adet olamadım bekle bekle gelmedi zorla ilaç kullandım adet oldum derken güz bela iğneler başladı nihayet cumartesi korka korka gittim ve opu yapıldı evet cok da korkulacak bisi degilmis :) şimdi bebislerim büyümeye çalışıyorlar 5. Gün dondurulacaklar regl den sonra transfer olacak inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun
Canım kaç yumurtan toplandı ve döllendi

Aaa hiç öyle düşünme canım anne olmak için bir embriyo yetiyor gerçektende umudunu asla yitirme lütfen iyi gidiyor demişler ışte ne güzel bize de lazim olan bir evlat değil mi zaten üzülme lütfen dua et bol bol hayırlı evlat olsun diye inşallah. Para konusuna gelince toplama parasını ödüyorsunuz haliyle transfer olursa transfer ucretide ödeniyor olmazsa onu odemiyorsun yapılmayan işlemin ücreti ödenmiyor yani eğer başta toplu odediyseniz ki öyle alan klinik var mi bilmiyorum Alan korusun transfer olmazsa iade etmek zorundalar ama biz güzel düşünelim gene de
Canım şu yazıyı okuyunca moral buldum gercekten. Allah razı olsun, benimde 1 tanesi döllendi ve 3.güne gelebilecek mi bilmiyorım ve endişeliyim. Aslında elden bişey gelmez allah ol derse olur bununda farkındayım ama insanoğlu işte:(

Canım şu yazıyı okuyunca moral buldum gercekten. Allah razı olsun, benimde 1 tanesi döllendi ve 3.güne gelebilecek mi bilmiyorım ve endişeliyim. Aslında elden bişey gelmez allah ol derse olur bununda farkındayım ama insanoğlu işte:KK43:
Hiç umutsuzluğa kapılma arkadaşım 1. Kalite embriyo tutunamazken orta kalite embriyo tutunduğu ile ilgili bi sürü yazı okudum. Benim dr hep der bize 1 tane yeter diye öyle değil mi gerçekten de ?
Tabi gönül istiyor en iyisi oksun şansım en yüksek olan olsun ama herşey allahtan nasipse gelicekler bebisler değilse pes etmicez gelene kadar emek vericez allah hepimizi görür duyar.
Yolunuz çok yorucu çok zor çok yıpratıcı ama üstesinden gelmekten başka çaremiz yok

Hiç umutsuzluğa kapılma arkadaşım 1. Kalite embriyo tutunamazken orta kalite embriyo tutunduğu ile ilgili bi sürü yazı okudum. Benim dr hep der bize 1 tane yeter diye öyle değil mi gerçekten de ?
Tabi gönül istiyor en iyisi oksun şansım en yüksek olan olsun ama herşey allahtan nasipse gelicekler bebisler değilse pes etmicez gelene kadar emek vericez allah hepimizi görür duyar.
Yolunuz çok yorucu çok zor çok yıpratıcı ama üstesinden gelmekten başka çaremiz yok
İnşallah canım birbirimize dua edelim tez vakitte hayırlı evlatlarımız olsun. Sen ne durumdasın acaba?

:anneadayı: Hadi insalah canım ben tattım iki kez transfer oldum sonuç negqtifti ama ınan ki on bile olsa çok mutluydum benim bebeklerim var diye nasıl seviniyordum konuşuyordum hiç durmadan ikisiylede . Tutunmadilar ama olsun ben gene de çok mutlu olmuştum inşallah bu kez bebislerimizi alıp geliriz ve bir ömür hiç bırakmayız onları onlarda bizi inşallah :dua:[/QUOTE. Amin canım inşlh

:anneadayı: Hadi insalah canım ben tattım iki kez transfer oldum sonuç negqtifti ama ınan ki on bile olsa çok mutluydum benim bebeklerim var diye nasıl seviniyordum konuşuyordum hiç durmadan ikisiylede . Tutunmadilar ama olsun ben gene de çok mutlu olmuştum inşallah bu kez bebislerimizi alıp geliriz ve bir ömür hiç bırakmayız onları onlarda bizi inşallah :dua:
Amin Can'ım inşlh

İnşallah canım birbirimize dua edelim tez vakitte hayırlı evlatlarımız olsun. Sen ne durumdasın acaba?
Ben 3 buçuk yıldır bekliyorum sayisiz yumurta takibi çatlatma iğnesi 2 negatif aşılama deneyimimiz oldu sorun sebepsiz. Ilk kez tup bebek deneyimi yaşıyorum şu an 14 bebişim var hayatta kalma mücadelesi veriyorlar ilk kez bu kadar yakınım çok heyecanliyim dondurulacaklar regl den sonra transfer olacak sonrası da allah'a kalmış işte ol der ve olur inşallah hepimize
Hep dua ediyorum kendime de benimle bu zorlu yolda mücadele eden kader arkadaşlarima ve de tedavi ike hamile kalan bize umut olan arkadaşlara da :)

Selam arkadaşlar ben de dün opu oldum 22 toplanmıştı bugün aradılar 18i döllenmiş salı tekrar haber vericek dediler. Adet olduktan sonra da transferim olacakmış. İnşallah o güne kadar dayanırlar
Maşallah canım inşallah herşey istediğin gibi olur sen hangi ilaçları kaç gün ne dozda kullandın merak ettim

Maşallah canım inşallah herşey istediğin gibi olur sen hangi ilaçları kaç gün ne dozda kullandın merak ettim

İnşallah canım hepimiz için :) 27martta başladım adetin 2.günüydü 6nisanda çatlatma vurdum 8inde de toplandı. Gonalf 225 ile başladım sadece 4.günden sonra cetrotide a da başladım son iki gün de gonalf+menapur vurdum toplama sonrası da 3 gün cetrotide vurmaya devam ettim canım

İnşallah canım hepimiz için :) 27martta başladım adetin 2.günüydü 6nisanda çatlatma vurdum 8inde de toplandı. Gonalf 225 ile başladım sadece 4.günden sonra cetrotide a da başladım son iki gün de gonalf+menapur vurdum toplama sonrası da 3 gün cetrotide vurmaya devam ettim canım
Canım simdi ne dırumda yumurtalad döllenme var mı ?

Pazar

Pazar günü 18inin döllendiğini söylediler bugün de haber verecekler canım heyecanla bekliyorum ben de kaç tanesi kaldı diye:dua:
Canım benim sadece 1 tanesi döllendimiş. Bugun benide arıycaklar cok stresliyim. Acaba çoğaldımı diye. Senin 18 tane döllenmesi cok güzel bence

Back