- 29 Şubat 2016
- 78
- 31
- 8
- 31
CANIm benimde ilk denemem bugun tranfer var sadece 1 embriyo gelişmiş, inşallah tutunur bana sen ne durumdasınBenimde ilk denemem olucak korkularım var cok ya olmassa diye rabbim herseyi bilir tabi ama insan heyecan var korku var vallahi siz neler yapıyorsunuz ilk te tutan cok var birde ikiz gebelik cok duydum kızlar
CANIm benimde ilk denemem bugun tranfer var sadece 1 embriyo gelişmiş, inşallah tutunur bana sen ne durumdasın
Alan şifa versin canım inşallah tutmuştur :) bende adetimi bekliyorum bakalım hayırlısı Allahtan
Canım sabah test yaptım normal 3liralık ve silik de olsa çıktı
Hayirli olsun , ne guzel.bir haber. Bugun kacinci gununuzdu, kacinci gun embriyosu transfer edilmisti
Masallahh. Ikisi birden tutunmustur belkide erkenden belli olduguna gore. Saglikla devami gelsin insallah. Darisi bizlere
Arkadaşım hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
kan da verdim 4'ten sonra sonuç alacam.
Benimde transfer in 6. Günü kızlar. Bana da dua edin. Bu 3. Denemem İnşallah hepimizin sımsıkı tutunur bebisleri
Amin canım İnşallah. Rab bim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Stres li heyecanlı bekleyisdeyim.Dualarımız ugrasan tum anne adaylarina her zaman. Insallah hepimiz tadariz o duyguyu. Allah buyulktur icinizi ferah tutun.
Kızlar bugun kötü haberi benden
Transfer olmadı gelişim yavaşmış
Yaaa çok sevindim in anki yürekten sevindim buna çok cok tebrik ederimCanım sabah test yaptım normal 3liralık ve silik de olsa çıktıkan da verdim 4'ten sonra sonuç alacam. Allahima şükürler olsun tatlım sende bu doktora gitmeme vesile olsun Allah gönlüne göre versin bu sefer olacak inşallah
İnsallah canım insalah herşey çok güzel olacak buna inanıp dua edelim elbet Rabbim emeklerimizon karşılığını verecektirBenimde transfer in 6. Günü kızlar. Bana da dua edin. Bu 3. Denemem İnşallah hepimizin sımsıkı tutunur bebisleri
Rabbimm büyüktür canım biz güçlü kadinlariz gene savaşırız gene dua ederiz hakkımızda hayırlısı olsuun inşallahKızlar bugun kötü haberi benden
Transfer olmadı gelişim yavaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?