• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

arkadaşlar adet öncesi endometrium kalınlığı kaç mm oluyor ? benim 11 miş adet olurmuyum
Canım biraz az gibi çünkü yumurtlama döneminde o civarda oluyor kalinlik düşün 8. Gün endometrium 7.53 idi benim 11. Gün 9 olmuştu yani bu demek oluyor ki 3 günde 2 mm den kalinlasiyor hemen hemen 17. günümde 11 mm falan olmuştur yani yaklaşık adetime on gün kala ki kaliblik genelde 10-11 mm oluyor her ay baktiriyoruz ya ordan biliyorum bende bu benim vücudum tabi genellemelere ne kadar uyar bilmiyorum canım. Doktorun adetin yakın demedi mi sana baktirdigin zaman ?

Kızlar bugun kötü haberi benden :KK43:
Transfer olmadı gelişim yavaşmış :KK43:
ahhh canımmmm, çok üzüldüm arkadaşım, kendine üzülürek eziyet etme canım, vücudunu yorma sakın. bir sonrakine iyi olmalısın.... nasılsın şimdi....

Kızlar bugun kötü haberi benden :KK43:
Transfer olmadı gelişim yavaşmış :KK43:

Allah büyüktür bu yumurtalarimiz neye gore farklilik gosteriyor hic anlam veremedim. Bir tedavi surecinde 10-15 yumurta olusuyor, sonrakinde 2-3 vucudunuzun tepkileri hep farkli. Okuya okuya uzman olduk artik. Uzmeyin kendinizi insallah sonraki redavide cok daha kaliteli yumurtalar olusacak. Saglikli bir evlat olacak size. Yasadiklarimiz cok cok zor seyler, bemde tek 1 tanecik yumurtayla bir umit test gunu bekliyorum. Allah hepimizi kisa zamanda evlat sahibi yapsin insallah.

merhaba arkadaslar. ben tup e gecen ay baslıyacaktım ki ,hamile oldugumu ve 2 gün sonrasınd akımyasal gebelik oldugunu ogrendım ve regl oldum. sonrasında korunmadım.sanırım enfeksıyon kaptım veya benım zaten ıdrarımda sıstıt cıkmıtı onun etkısıyle ıdrar yanmam var ve bu reglıde nısan sonu tedavıye baslıyacagız... oncesınde onlem almalımıyım. Idrar yolu enfeksıyonu tup bebek tedavısınde bır engel teskıl eder mı ?

Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, yumurta rezervim az ve kalitesiz oldugu için cok moralim bozuk. Bu sebeble döllenme bile güzel olmadı. Allah büyük napalım inşallah birgün yavrumuzu kucagımıza almayı nasip eder :KK61:

Evet üzüldüm, ağladım ama elimden bişey gelmiyor. " ee artık bebek yapın" "yaşınızda geçiyor" diyen akrabaları düşündüm daha cok sinirlenip agladım. Sanki keyfimden ben bebek istemiyorum. Ne biçim insan bunlar ya hiçbişey bilmeden acımasızca yorum yapıyorlar malesef:KK43:

Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, yumurta rezervim az ve kalitesiz oldugu için cok moralim bozuk. Bu sebeble döllenme bile güzel olmadı. Allah büyük napalım inşallah birgün yavrumuzu kucagımıza almayı nasip eder :KK61:

Evet üzüldüm, ağladım ama elimden bişey gelmiyor. " ee artık bebek yapın" "yaşınızda geçiyor" diyen akrabaları düşündüm daha cok sinirlenip agladım. Sanki keyfimden ben bebek istemiyorum. Ne biçim insan bunlar ya hiçbişey bilmeden acımasızca yorum yapıyorlar malesef:KK43:
canım ben de işte tam da bu yüzden bir çoğu ile görüşmüyorum, annem babam beni destekliyor yeter... yumurta kalitesi ilgili burada yazışmıştık vitaminler hakkında, aynı zamanda topikler de var en az 3 ayda etkili oluyorlar diorlar ama yine de başla araştırıp. kenidni kötü hissetme canım. ayrıca em kötüsü durumun varsa donasyon yaptırırsınız kıbrısta. ben böyle düşündüğümden rahat rahat yazıyorum. yanlış anlama lütfen, eşimle de konutuk bu konuları kafam rahat o yüzden. Hem Allaha sığınmak hem de elinden geleni yapınca insanın içi rahatklıyor canım. bugün ne yapmak istiyorsan onu yap, zor bir süreç bu ne yazık ki.... doktorunla da konuş lütfeni, belki o da birşeler önerir

canım ben de işte tam da bu yüzden bir çoğu ile görüşmüyorum, annem babam beni destekliyor yeter... yumurta kalitesi ilgili burada yazışmıştık vitaminler hakkında, aynı zamanda topikler de var en az 3 ayda etkili oluyorlar diorlar ama yine de başla araştırıp. kenidni kötü hissetme canım. ayrıca em kötüsü durumun varsa donasyon yaptırırsınız kıbrısta. ben böyle düşündüğümden rahat rahat yazıyorum. yanlış anlama lütfen, eşimle de konutuk bu konuları kafam rahat o yüzden. Hem Allaha sığınmak hem de elinden geleni yapınca insanın içi rahatklıyor canım. bugün ne yapmak istiyorsan onu yap, zor bir süreç bu ne yazık ki.... doktorunla da konuş lütfeni, belki o da birşeler önerir

Her nasip vaktine esirdir canım Rabbim sabır versin tevekkül etme zamanı Allah kerim

Back