Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme demek boş üzül ama şunu düşün çok şükür imkanlar varda tüp bebek yapılabılıyor.tekrar deneyebilirsin.Bazı hastalara tüp bebek bile önermiyorlar.Tekrar savaşırsın inşallahKızlar bugun kötü haberi benden
Transfer olmadı gelişim yavaşmış
ne durumdasın cannım oldu mmu transferhayatguzel2015 inşallah ikimizde mutlu sona ulaşırız. Daha gelmedi doktor cok gerildim ateşim cıktı valla
topiğin ilk hamişi sensinnnnAmin. Darısı bütün kardeşlerime canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım biraz az gibi çünkü yumurtlama döneminde o civarda oluyor kalinlik düşün 8. Gün endometrium 7.53 idi benim 11. Gün 9 olmuştu yani bu demek oluyor ki 3 günde 2 mm den kalinlasiyor hemen hemen 17. günümde 11 mm falan olmuştur yani yaklaşık adetime on gün kala ki kaliblik genelde 10-11 mm oluyor her ay baktiriyoruz ya ordan biliyorum bende bu benim vücudum tabi genellemelere ne kadar uyar bilmiyorum canım. Doktorun adetin yakın demedi mi sana baktirdigin zaman ?arkadaşlar adet öncesi endometrium kalınlığı kaç mm oluyor ? benim 11 miş adet olurmuyum
ahhh canımmmm, çok üzüldüm arkadaşım, kendine üzülürek eziyet etme canım, vücudunu yorma sakın. bir sonrakine iyi olmalısın.... nasılsın şimdi....Kızlar bugun kötü haberi benden
Uçak bileti falan mi almistiniz da iptal edemiyorsunuz canım?pcos olduğum için gecikeceğinden korkuyorum yarın günüm
Kızlar bugun kötü haberi benden
Uçak bileti değil ama otel rezerve edildi eşim tese olucak işyerine tarih söyledim falan o zaman ortalama on gün uzayacak gibimi ? Acaba adet söktürücümü kullansaöUçak bileti falan mi almistiniz da iptal edemiyorsunuz canım?
canım ben de işte tam da bu yüzden bir çoğu ile görüşmüyorum, annem babam beni destekliyor yeter... yumurta kalitesi ilgili burada yazışmıştık vitaminler hakkında, aynı zamanda topikler de var en az 3 ayda etkili oluyorlar diorlar ama yine de başla araştırıp. kenidni kötü hissetme canım. ayrıca em kötüsü durumun varsa donasyon yaptırırsınız kıbrısta. ben böyle düşündüğümden rahat rahat yazıyorum. yanlış anlama lütfen, eşimle de konutuk bu konuları kafam rahat o yüzden. Hem Allaha sığınmak hem de elinden geleni yapınca insanın içi rahatklıyor canım. bugün ne yapmak istiyorsan onu yap, zor bir süreç bu ne yazık ki.... doktorunla da konuş lütfeni, belki o da birşeler önerirKızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, yumurta rezervim az ve kalitesiz oldugu için cok moralim bozuk. Bu sebeble döllenme bile güzel olmadı. Allah büyük napalım inşallah birgün yavrumuzu kucagımıza almayı nasip eder
Evet üzüldüm, ağladım ama elimden bişey gelmiyor. " ee artık bebek yapın" "yaşınızda geçiyor" diyen akrabaları düşündüm daha cok sinirlenip agladım. Sanki keyfimden ben bebek istemiyorum. Ne biçim insan bunlar ya hiçbişey bilmeden acımasızca yorum yapıyorlar malesef
canım ben de işte tam da bu yüzden bir çoğu ile görüşmüyorum, annem babam beni destekliyor yeter... yumurta kalitesi ilgili burada yazışmıştık vitaminler hakkında, aynı zamanda topikler de var en az 3 ayda etkili oluyorlar diorlar ama yine de başla araştırıp. kenidni kötü hissetme canım. ayrıca em kötüsü durumun varsa donasyon yaptırırsınız kıbrısta. ben böyle düşündüğümden rahat rahat yazıyorum. yanlış anlama lütfen, eşimle de konutuk bu konuları kafam rahat o yüzden. Hem Allaha sığınmak hem de elinden geleni yapınca insanın içi rahatklıyor canım. bugün ne yapmak istiyorsan onu yap, zor bir süreç bu ne yazık ki.... doktorunla da konuş lütfeni, belki o da birşeler önerirKızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, yumurta rezervim az ve kalitesiz oldugu için cok moralim bozuk. Bu sebeble döllenme bile güzel olmadı. Allah büyük napalım inşallah birgün yavrumuzu kucagımıza almayı nasip eder
Evet üzüldüm, ağladım ama elimden bişey gelmiyor. " ee artık bebek yapın" "yaşınızda geçiyor" diyen akrabaları düşündüm daha cok sinirlenip agladım. Sanki keyfimden ben bebek istemiyorum. Ne biçim insan bunlar ya hiçbişey bilmeden acımasızca yorum yapıyorlar malesef
Kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim, yumurta rezervim az ve kalitesiz oldugu için cok moralim bozuk. Bu sebeble döllenme bile güzel olmadı. Allah büyük napalım inşallah birgün yavrumuzu kucagımıza almayı nasip eder
S stilettocc eszinbb07 hayatguzel2015 teşekkür ederim Allah gönlünüzce versin. Sonucu alamadım sistemde sorun çıktı eve gelirken iki farklı marka test yaptım birinde silik diğerinde hiç çıkmadı Bakalım hayırlısı olsun:)
40in üstü kesin diyorum merak etme:)S stilettocc eszinbb07 hayatguzel2015 teşekkür ederim Allah gönlünüzce versin. Sonucu alamadım sistemde sorun çıktı eve gelirken iki farklı marka test yaptım birinde silik diğerinde hiç çıkmadı Bakalım hayırlısı olsun:)
40in üstü kesin diyorum merak etme:)S stilettocc eszinbb07 hayatguzel2015 teşekkür ederim Allah gönlünüzce versin. Sonucu alamadım sistemde sorun çıktı eve gelirken iki farklı marka test yaptım birinde silik diğerinde hiç çıkmadı Bakalım hayırlısı olsun:)