• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Benimde ilk denemem olucak korkularım var cok ya olmassa diye rabbim herseyi bilir tabi ama insan heyecan var korku var vallahi siz neler yapıyorsunuz ilk te tutan cok var birde ikiz gebelik cok duydum kızlar

Benimde ilk denemem olucak korkularım var cok ya olmassa diye rabbim herseyi bilir tabi ama insan heyecan var korku var vallahi siz neler yapıyorsunuz ilk te tutan cok var birde ikiz gebelik cok duydum kızlar
CANIm benimde ilk denemem bugun tranfer var sadece 1 embriyo gelişmiş, inşallah tutunur bana sen ne durumdasın

Alan şifa versin canım inşallah tutmuştur :) bende adetimi bekliyorum bakalım hayırlısı Allahtan

Canım sabah test yaptım normal 3liralık ve silik de olsa çıktı:nazar: kan da verdim 4'ten sonra sonuç alacam. Allahima şükürler olsun tatlım sende bu doktora gitmeme vesile olsun:KK200: Allah gönlüne göre versin bu sefer olacak inşallah:KK68:

Kızlar bugun kötü haberi benden :KK43:
Transfer olmadı gelişim yavaşmış :KK43:

Çok üzüldüm. İlahi takdir de. Vazgeçme. Mevsim beslenme herşey etken bu işte. Rezervlerinde sıkıntı yoksa moralini yüksek tut canım. Benim işk denememde 25 yumoştan 14 olgundu. Bak ikincide 11 yumoştan biri döllendi. Tamamen Allah ın takdiri. Sıkma canını bidahakine daha profosyonelsin.

Canım sabah test yaptım normal 3liralık ve silik de olsa çıktı:nazar: kan da verdim 4'ten sonra sonuç alacam. Allahima şükürler olsun tatlım sende bu doktora gitmeme vesile olsun:KK200: Allah gönlüne göre versin bu sefer olacak inşallah:KK68:
Yaaa çok sevindim in anki yürekten sevindim buna çok cok tebrik ederim :anneadayı::nazar::KK200: Allah kucagına almayı da nasip eder inşallah :KK46::anne: bizde bu sevinçleri yaşarız :dua: Çok mutlu oldum

arkadaşlar adet öncesi endometrium kalınlığı kaç mm oluyor ? benim 11 miş adet olurmuyum

Back