Kizlar bikac saat once kotu dustum

kaldirimdan inip arabanin kapisina dogru giderken iki ayak bilegimde aniden burkuldu.. Karnimin ustune dusmiyim diye dizlerimin ve ellerimin ustune kapaklandim.. Nasil korktum anlatamam.. Eve geldik sag bilegim baya sisti

zeytinyagi surduk, buz torbasi tutuyoruz simdi.. Bebegimde benim korktugumu anlamis gibi tekmeliyor arada beni.. Allahim kimseye yasatmasin ama anlik ona bisey olcak diye ellimle dizlerimle onu korumaya almisim allahtan.. Doktorumu aradim cok siser ve agrin artarsa bana hbr ver dedi.. Baska ne yapabilirimki?
Ay kıyamam yaa çok geçmiş olsun. Düşmek üzere olma korkusu bile kötüyken

Bi an önce iyi ol inşallah.
O kadar guzel anlatmussin ki. Inan yasadim bunlari hep. Anne de olsan bebek dogar dogmaz bi anda askin baslamiyor. Zamanla asiri siddetleniyr ask o ayri:) lohusa psikolojisini yasamayan bilmez. Herseyin tozpembe oldugu bir donem degil malesef. Ama bebeginin saglikli oldugu her gune sukrediyorsun. Biraz manik depresif tavirlar fln:)
Lohusa döneminden korkuyorum gerçekten
Offf Allahım. Bir de bana sor

akşam üzeri 5ten sonra yediğim herşey yanma olarak geri dönüyor bana

bana limon sıkılmış ayva çok iyi geliyor(du) Çölde bi gördüm bi daha göremedim
Canım süt iç çok iyi geliyor, yanımda taşımaya başladım. Dün artık sinirden oturdum ağladım bıktım diye, eşim geldi eliyle içiriyo sütü düşün o kadar asabım bozulmuş sütü tutup bile içesim yok artık..
Carters'ın 3 aylık ürünlerini kaç cm bebek giyebilir? Çünkü burda kalıpları küçük denilmişti de kararsız kaldım onun için, 6 aylık mı almalı acaba diye
Ay carters demişken orijinal ürünleri aliexpresste çok çok daha ucuz. 90 TLlik takımlar orada 30-35 TLye geliyor.
Kızlar bugün mü dün mü birileri kasılma ile bebek hareketi farkını anltmıştı bulamadım. Kimdi?
Ben yazmıştım canım, doktorun anlattıklarını anlattım. Sabah olan karın sertleşmesini hiç düşünme, sabaha idrara sıkışmış oluyorsun bi kere o sertlik ondan zaten. Bir de gün içinde öyle 3 kez karnım sertleşti deyip ona da stres yapma çünkü bebek büyüyor ve vücudun buna uymaya çalışıyor, bütün organlar sıkışıyor, çok gaz oluyor ki gaz da sertleşme yapar dedi. Eğer ki bu yarım saatte bir gibi düzenli aralarla olmaya başlarsa o zaman bana haber vermen gerek dedi. Bir de bebek toplandı mı bir yere hareket ediyor genelde orada, dokunup dürtünce falan yer değiştirebiliyor ya da.
Kizlar canm cok sıkkın 2 gündür ağlıyorum

dün yeni bi doktora gittim benim en bastan beri 2 hafta geriden geliyordu bebek ama sonra bu acigi kapatmisti hatta 15 gün önceki devlet hastanesi randevumda farkettm acigi kapattigini.neyse dünkü randevuda da doktor bakti etti kilosu 670 gr geldi

az mi sanki kilosu dedm oda evet zaten son adete göre 2 hafta geride dedi bende en bastan beri öyle oldugunu söyledim.15 gün önce hatirlarsanz 640 gr oldugunu söyledigimde bi kaciniz canimi sikmamam gerektiğini bebegin hareketiyle yanlis cikabilecek birsey oldugunu söylemistiniz.ben yinede bu 15 gündür özellikle yememe dikkat ettiğim halde hala zayıf bu bebek.zayif olduğu icinde gelisimi geride gözüküyormuş bol meyve süt muz yumurta yiyorsam da hic bsy degismemis 15 günde moralim cok bozuk ya
Ya ama neden bu kadar üzüyorsun kendini :/ Doktorun anormal dedi mi sana? Zaten hep gerideyse belki geç döllenmeydi. Anormal bir durum olsa düşerler üzerine.
Bu plasentadan kan akisi olup olmadigi nasil anlasiliyor canm normal ultrasonda anlayabiliyorlar mi bunu ? 2 hafta geride cikmasi canimi cok sıkmıyor aslinda çünkü ultrason aletinden de fark ediyor da en cok canimi sikan neden kilo almadigi.hemde bu denli dikkat ederken herseye
Detaylıda bakıldı damarlara, sesi dinleniyor bir de renk dalgalarıyla kanın akışına bakılıyor. Rahimi besleyen damarlar, kordon vs.
Mamas papas urbo2 canım onu beğendim ama indirime pek girmio sanırım :) extra bide analucagı almamz gerekiomş ama ben smdlk ona yakınım:)
Ya ben de armadillo flip diye baktım ama içten içe o cezbediyor beni de, belki ona ikna ederim

Zaten internet üzerindeki fiyatta çok da fark yok. Hepsiburadada 1730 TLydi. Anakucağı ve onun için aparat alman gerekiyor. Bana ablamdan gelecek maxi cosi anakucağı var, aparatı da var. O yüzden travel sisteme para verene kadar daha güzel bi araba almak içime daha çok sinecek.
Makarnada çok yiyorm ama

evet sanrm bu kanla alakalı bisey umarim düzelir
Canım makarna niye bebeğe aldırsın ki kilo. Bana hamurişi yeme sadece kendine alırsın kiloyu dedi. Bebeğe bi faydası yokmuş.
Kizlar size bi skintimi anlatayim. Artik o kadar bunaldim ki.. 16 yasimdan beri hemoroid ve fissur problemiyle yasiyorum. En son o dayanilmaz acilar beni ameliyata itti ve bundan 4 yil once ameliyat oldum. Gecen seneye kadar cok iyiydim yani 3 yil skinti yasamadim. Gecen yaz dizimden ameliyat oldum ve hep oturmak zorunda kaldim. Tekrar bir makat agrisiyla dr.a gittim. Dr bisey yok dese de agrilarim gecmedi. 4 dr daha gezdim biri proftu ve o dahil digerleri de hemoroid ya da fissur yok dediler. Ama ben biliyorum ki bisi var cunku tuvalet sonrasi aci yanma ve tum gun makat agrisi cektim. 6 ay kadar surdu sonra baya azalmisti ki demir ilaci kullanip kabiz olana kadar... 2 aydir yine ayni agrilari cekiyorum. Dr.lar bisey yok dese de yok yere agrir mi hic.. Cok bunaldim kizlar anlatamam. 2. Ameliyati olma sansim yok omur boyu cekicem resmen. 15 yildir cektigim gibi...
Çok geçmiş olsun ya, çekilecek çile değildir o hele şu durumda :/
Kizlar cidden kendi kendime nazar degdirdim artik kan gelmiycek dedim ki en son foruma yazdiktan sonra yogun kan geldi peceteye. Sirtimda cok agridigi icin acile gittik. Vajinal muayenede iyiydi elle de muayene etti doktor eldivenine bir miktar kan geldi. Nstye bagladilar ilk defa, bir problem gormediler. Idrarimda kan cikmis cok az, ultrason yapilabilir dendi ama ben istemedim inanilmaz asistan doluydu hastane ve doktoruma danismadan herhangi birsey yapilmasini istemedim. Nstyi baglayan ogrenci bile yanlis bagladi. Vajinal ultrasonda bozuk aparatlar vardi vs . bayagi bir gerildim, bir de malum acilllerin icler acisi durumu. Sadece pruloton igneyi yaptirdik. Aslinda haftada bir yaptirdigim icin carsamba yapilmasi gerekiyordu ama birgunden birsey olmuyormus. Yine de mutluyum oglum iyi ya kanama olursa da ondan olmasin.
Bence bi nazar var artık gerçekten, herkese bir şeyler oluyor

İnşallah her şey güzel gider. Artık az kaldı dayanacak inşallah.
Kızlar şeker yüklemesine gidiyorum kan sayımı falan da bakılacak siz kan sayımına giderken demir hapınızı içtiniz mi bugun içmiyim mi yoksa
Şeker yüklemeye aç karna gidiliyor zaten, demiri tok karnına içmen gerekmiyor mu? Kahvaltıdan sonra alırsın yine.