2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Tüp bebek hamişleri size birşey sorucam? Aranızda pco olup hamile kalan oldu mu? Olduysa hangi merkezde yazarmısınız? Bir arkadaşım var pcoslu 2 kere denedi olmadı, çok istiyor. Belki sizin merkez çaresi olur dedim.
Ben İzmir smrniada yaptırdım.ama doktorum Oray'la anlaşmalı olduğu için mecburen orada yaptırdım.yoksa hiç araştırmadım.
 
selam kızlar bende 5 hafta 6 günlük hamileyim 4 hafta 6 günlükken bebeğin kesesini gördük 29 yaşındayım ilk gebeliğim umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.. kahverengi akıntılarım olduğundan doktorum progestan başladı kan gelirse hemen gel dedi bu durum beni tedirgin ediyor umarım bişey olmaz

hangi şehir balımm
 
Hahahaha valla bende bi evi supurdum yatiorum 2 80:anneadayı: bnmde haftaya kontrolum nasil merak ediorum anlatamam.. Onceki kontrollerde 4-5gun geriden geliodu 3.ayda yakalayabilir yada gec dollenmeyle tarihin degisebilir demisti onu da merak ediorum.. Bi de usg de hareket ederken gordukce insan mutlu oluyo:emir_bebek:
1 hafta önde ya da geride olması çok önemli değilmiş dediğin gibi sonradan tarihler birbirini tutuyormuş canım değilse de geç döllenmedir takma kafana.. Varya sürekli izleyesi geliyo insanın doyamadım desem yeridir :)
 
canlarr hiç gelen giden yok buralaraaaa
upload_2016-8-12_10-56-1.png
 
Kizlar peceteyi dolduruyor rengi koyu sari acik kahve arasi cok korkuyorum

Korkma arkadaşım korkma.
Koyu renkten korkma.
Bizim bebişler biraz yaramaz. İçeride oynaşırken oluyor bunlar.
İlacını al, yat dinlen.
Geçecek inşallah.
Yarın da doktora gidersin için rahat eder.
 
Kizlar gununuz harika gecsin ins:anneadayı:
Bugun kontrolu olanlardan guzel hbrler beklioruz:)
Sabah erken kalktim disarda bikac isim vardi market fln gittim geldim ki golgeden yurudum ama nasil bir kalp carpintisi sanki kalbim agzimda atiyor.. Eve zor attim kendimi:KK43: yurudugum mesafede cok uzun degil ama cok kotu oldum valla..
O kalp çarpıntısı bende de oluyor ama yatarken falanda oluyor 1-2 dakika sonra geçiyor.
 
Korkma arkadaşım korkma.
Koyu renkten korkma.
Bizim bebişler biraz yaramaz. İçeride oynaşırken oluyor bunlar.
İlacını al, yat dinlen.
Geçecek inşallah.
Yarın da doktora gidersin için rahat eder.
Dr yarin cagirdi zaten aradim.
Bugun midem de hic bulanmadi anneme diyordum bugun ne rahatim diye. Korkmaya basladim:KK43: bacaklarim titriyor. Kahve de degil cok koyu sari gibi rengi. Allahim yarin insallah kotu haber duymam..
 
X