- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- Konu Sahibi cimcimegfb
elmol cnm sana zahmet arkadaşa ilk sayfada nasıl tablo oluşturuluyor yardımcı olur musun? kumrudeniz a laptop kullanıyor ben telden yapamamıştım laptoptan daha kolay olur öyle değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin canim insan uzulmeden dusunmeden edemiyor iste. Kanamam sanki gelmiyor su an. Hayirlisi Allahtan bizim elimizden birsey gelmez malesef.yok tatlım, bitti.zaten yakınlık yüzünden olmuştu.2 kere progestan aldım..bulantım başlayınca suçu ona yıkıp ilacı kestim.kanama da aynı gün içinde bitmişti zaten...ha korkmadım desem yalan olur ama nasibi varsa gelir zaten..şunu diycem ki tanıdığım biri gebeyken istememiş bebeğini.o zamanlar iğne varmış vurmuş,tık yok.soğan ve kına kaynatmış düşük yapar dedikleri için yok...yükseklerden atlamış.bebiş duruyor..anlayacağın nasipten ötesi yok canm.nasibi varsa ne olursa olsun gelir.
Femibion kullanıyorum. Pahali ama en iyisi bu dedi doktorum. 1. Donem cok pahali degil ama son uc ayinkini 55 euroya aliyordumfemamed kullanıyorum.içinde iyot,B12,çinko ve folik asit var.
selam kizlar bizde gorduk keselerimizi iki tane :) 5+4 olmusuz kalp atisi icin 12 temmuz gidicez
Hayirlisi olsun canim bende 5+4 teyim. Saglikla kucagimiza aldirmayi nasip etsin insallahh...selam kizlar bizde gorduk keselerimizi iki tane :) 5+4 olmusuz kalp atisi icin 12 temmuz gidicez
Canim cok gecmis olsun. Her kanama illa düşükle sonuclanmaz. Benim arkadasim korkunc kanama gecirdi hamileligin ilk basinda dinlendi ve simdi bebegi alti aylik. Annem korkunc bir kanama gecirmis ve sevinmis bebegi kaybettim diye zamaninda. Sonra bakmis gun be gun karni buyuyor. Annem ikiz dogurmus :) ben o kadar bebek kaybettim ki bu 6. Hamileligim. Bir tane oglum var. Sakin umudunu yitirme. Bebek karninda oldugu surece umut var demektir. Tek cozumun var sadece uzanmak. Hastanede yatsan da sana sadece uzan diyecekler. Hicbir sey icin kalkma wc disinda. Umarim bebegin saja sımsıkı tutunur ve simdiki endise gözyaşların sevinc gozyaslarina dönüşür. Keske yapabilecegim bir sey olsaydi senin icin. Sevgiyle kalCa
Canim ne guzel moral veriyorsun sagol aglamaktan gozlerim sisti. Su an ultrason goruntusune bakiyorum keseyle kanama alani yanyana ve hemen hemen ayni boyda. Yatip dinlenicem. Iki doktor da ilaca su an gerek yok tutunacaksa zaten tutunur dedi. Eger dusuk yasamazsam pazartrsi iyi bir doktora gidicem cunku acil doktorlari icime sinmedi. Allahim sen hayirlisini ver yarabbim. Yiyecek ekmegi varsa yer zaten..
Haklisin canim insan uzulmeden dusunmeden edemiyor iste. Kanamam sanki gelmiyor su an. Hayirlisi Allahtan bizim elimizden birsey gelmez malesef.
Ya ben aralarda ilgili mail adresimi takip ettim hiç mail gelmemiş, konu ilerlemedi sandım:/ meğer ne cok mart annesi varmış, ne güzel:)) benim pzt ilk kontrolümde 4hafta 3günlüktü. inşallah çok güzel bir dönem olur hepimiz için mart anne adayları:))
sat ne zamandı sizinslm arkadaslar bugun kan testim 247.5 cikti acildeki doktor biraz dusuk cuma tekrar baktir dedi sizce nasil sizin nassldi
Gunaydin. Uzanmaya devam canim. Renginde koyulasma var mi kanin.Gunaydin kizlar. Gece hic kan gelmemis demin tuvalette geldi bikac damla. Bakalim hayirlis.
Evet kahverengi oldu ama tuvalette silerken peceteyi kapladi yineGunaydin. Uzanmaya devam canim. Renginde koyulasma var mi kanin.
kızlar sat, bdt, kaçınc gebelik oluşu, ve yaşıınızı bana yollar mısınız?tablo halinde olmasa da ekleme yapıcam konunun başına.malum istek çok:)) cinsiyetleri de artık belli olunca eklerim.