- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- Konu Sahibi cimcimegfb
Amin canım. Allah razı olsun gülüm.. Inşallah sağlıkla yavrularımızı kucaklarız....ayyyy,çok sevindim...hayırlı olsun inşallah..darısı veson un başına:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım. Allah razı olsun gülüm.. Inşallah sağlıkla yavrularımızı kucaklarız....ayyyy,çok sevindim...hayırlı olsun inşallah..darısı veson un başına:)
Yattim hep azaldi sandim tuvalete gittim yine pecete kipkirmizi oldu
Bu arada folik asit kullanan var mı aramızda??? Varsa ne kullanıyorsunuz???
Ben folbiol kullaniyorum. Hamileligi ogrenmeden once de bi süre kullandim ama cok duzenli degildi.Bu arada folik asit kullanan var mı aramızda??? Varsa ne kullanıyorsunuz???
Ben folbiol kullaniyorum. Hamileligi ogrenmeden once de bi süre kullandim ama cok duzenli degildi.
Ben de bir sey merak ediyorum. Dun aksam bi sure gaz sancisi cektim gece uyudum uyandim biraz azalmisti. Bugun de ishal degilim ama ishalmisim gibi kasiklarimda sanci yangin var ve 3 4 kere buyuk tuvalete ciktim.Normal midir acaba ? Biraz kaygiliyim ben,6cmlik cikolata kistiyle hamile kaldim yolunda gitmeyen bir sey olacak diye korkuyorum :/
tsk ederimSelam hepsi normal. Bende de olmustu ve belli sure olmaya da devam edecek
Gynoferen alacağım muhtemelen....hemoglobin sınırda da ferritin düşüklüğü var hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce baktırmıştımBen folidoce kullaniyordum ama dr elevit ve gynoferon demir ilaci verdi. Ikisindede folik asit var o yuzden folidoce yi biraktm
Adetin kacinci gunu ? Ben 2. Gunu gittim 266ydi ve doktor cok iyi dedi ki 2 gun sonra 655e cikti. Tasalanma hemen benceslm arkadaslar bugun kan testim 247.5 cikti acildeki doktor biraz dusuk cuma tekrar baktir dedi sizce nasil sizin nassldi
Benim kız da da hematom vardı Dr düşük riski var dedi ama bebek Büyüdükçe kanama alanı küçüldü Günlerce kanamam oldu hatta ben adet oldum sanmıştım o aralar :)) çok şükür herşey yoluna girdi.7 ay kadar önce bir gebelik daha yaşadım.onda da hematom vardı ama öyle böyle değil keseden büyük kanama alanı vardı.dr bebek düştü düşecek dedi.kalp atışları duyulmadı Dr kürtaj dedi ben kendiliğinden düşsün diye herşeyi Yaptım hoplayıp zıpladım ağır kaldırdım koştum durdum 2 hafta uğraştım düşsün diye ama o kocaman hematoma rağmen düşmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım.diyeceğim şu ki korkma ama dikkat et kolunu yukarı dolaba uzanma ağır kaldırma mümkünse wc ye kalk sadece bol dua et beklemekten başka yapacak birşey tok.rabbim Bebeğini sana bağışlasınDoktordan geldim kesenin yaninda kanama alani var bu kanla kese dusebilir dedi. Kalp atisi olusmadihi icin ilac vermedi dinlen ve bekle dedi
benimde 4. gunu canim insallah bi sikinti cikmaz cok sagolAdetin kacinci gunu ? Ben 2. Gunu gittim 266ydi ve doktor cok iyi dedi ki 2 gun sonra 655e cikti. Tasalanma hemen bence
Canim ne guzel moral veriyorsun sagol aglamaktan gozlerim sisti. Su an ultrason goruntusune bakiyorum keseyle kanama alani yanyana ve hemen hemen ayni boyda. Yatip dinlenicem. Iki doktor da ilaca su an gerek yok tutunacaksa zaten tutunur dedi. Eger dusuk yasamazsam pazartrsi iyi bir doktora gidicem cunku acil doktorlari icime sinmedi. Allahim sen hayirlisini ver yarabbim. Yiyecek ekmegi varsa yer zaten..Benim kız da da hematom vardı Dr düşük riski var dedi ama bebek Büyüdükçe kanama alanı küçüldü Günlerce kanamam oldu hatta ben adet oldum sanmıştım o aralar :)) çok şükür herşey yoluna girdi.7 ay kadar önce bir gebelik daha yaşadım.onda da hematom vardı ama öyle böyle değil keseden büyük kanama alanı vardı.dr bebek düştü düşecek dedi.kalp atışları duyulmadı Dr kürtaj dedi ben kendiliğinden düşsün diye herşeyi Yaptım hoplayıp zıpladım ağır kaldırdım koştum durdum 2 hafta uğraştım düşsün diye ama o kocaman hematoma rağmen düşmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım.diyeceğim şu ki korkma ama dikkat et kolunu yukarı dolaba uzanma ağır kaldırma mümkünse wc ye kalk sadece bol dua et beklemekten başka yapacak birşey tok.rabbim Bebeğini sana bağışlasın
Hanımlar kilo durumunuz nedir? Almaya başladınız mı?
Senin kanaman su an var mi canim?